Коко иска 350 000 евра за Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mark1926
Контакти:

Re: Коко иска 350 000 евра за Локо

Мнениеот mark1926 » 31 май 2014 14:10

praistoria написа:
nib написа:Само да те поправя , процента е 75. Видя се на мача за купата, кой колко

Процентът за съжаление пада с годините: прииждат хора от селата, Пазарджик и Асеновград, които масово са за Левски и ЦСКА. В гимназията имахме двама левскари в класа!!! Отделно от това са хората, които български футбол изобщо не гледат и не се числят към никой отбор. Да, с настъпващия силен период на Ботев и бавната смърт на Локомотив, в момента ние сме два пъти повече от тях, но като цяло всички клубове отстъпват бавно но сигурно. Да не говорим, че фенството е изключително субективно- има голям процент хора, които през 2004 пееха срещу изпадащите жАлти, а сега са на вълна "Красота, вяра, борба". За мен лично не е приятно фенове на други отбори да се присъединяват към нас (силните на деня). Да обичаш Ботев е нещо, предавано от поколение на поколение, а не радостта от очакваните в бъдеще титли.

Ами вие сами си противоречите- в темата за прекратения мач на юношите ми обясняват, че от малки промиваме мозъците на малките ЛОКОМОТИВЦИ и ги учим на омраза към Ботев, Ти пък обясняваш, че наши преминали към вас, ако им промиваме мозъците как ще стане тази магия-ЛОКОМОТИВЕЦ да стане Ботевист.

ВЗЕМЕТЕ СЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ПРАВ, КОЙ КРИВ :!:

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 31 май 2014 18:31

mark1926 написа:
praistoria написа:
nib написа:Само да те поправя , процента е 75. Видя се на мача за купата, кой колко

Процентът за съжаление пада с годините: прииждат хора от селата, Пазарджик и Асеновград, които масово са за Левски и ЦСКА. В гимназията имахме двама левскари в класа!!! Отделно от това са хората, които български футбол изобщо не гледат и не се числят към никой отбор. Да, с настъпващия силен период на Ботев и бавната смърт на Локомотив, в момента ние сме два пъти повече от тях, но като цяло всички клубове отстъпват бавно но сигурно. Да не говорим, че фенството е изключително субективно- има голям процент хора, които през 2004 пееха срещу изпадащите жАлти, а сега са на вълна "Красота, вяра, борба". За мен лично не е приятно фенове на други отбори да се присъединяват към нас (силните на деня). Да обичаш Ботев е нещо, предавано от поколение на поколение, а не радостта от очакваните в бъдеще титли.

Ами вие сами си противоречите- в темата за прекратения мач на юношите ми обясняват, че от малки промиваме мозъците на малките ЛОКОМОТИВЦИ и ги учим на омраза към Ботев, Ти пък обясняваш, че наши преминали към вас, ако им промиваме мозъците как ще стане тази магия-ЛОКОМОТИВЕЦ да стане Ботевист.

:shock: Момче, ти за психология на тълпите чувал ли си? Всяка общност, губейки позиции, започва да се радикализира. Нахлуването на атеизма и агностицизма в обществата бележи началото на разцвета на сектите на всички по-големи религии. Вземи да прочетеш някоя и друга книга, там жАлти няма, спокойно :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 31 май 2014 19:56

nib написа:
demy27 написа:

Явно някой не е ходил на финала да подкрепя отбора си, а да брои с колко са повече от нас.

Че то е видно от един поглед бе сульо, кво има да се брои

Мен не ме вълнува кои са повече. Аз знам, че Локомотив е по-обичаният отбор, но няма да тръгна да споря и да убеждавам някой и да доказвам.
Интересно е какво толкова и на кого искате да покажете и да докажете с тези приказки от хиляда и една нощ?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 31 май 2014 19:59

demy27 написа:Аз знам, че Локомотив е по-обичаният отбор...

От мач на ДЮШ... "Любов" ли бе да я опишеш...

Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 31 май 2014 22:44

praistoria написа:
mark1926 написа:
praistoria написа:

:shock: Момче, ти за психология на тълпите чувал ли си? Всяка общност, губейки позиции, започва да се радикализира. Нахлуването на атеизма и агностицизма в обществата бележи началото на разцвета на сектите на всички по-големи религии. Вземи да прочетеш някоя и друга книга, там жАлти няма, спокойно :mrgreen: .

:lol: Я кажи ти КОЛКО са точно хората пеещи против жАлтИтИ през 2004 , когато вдигнахме ТИТЛАТА ,подкрепящи днес най-скъпото четвърто място в историята на А група. Все още нищо не сте постигнали, КАЖИ ТИ КОЛКО ТАКИВА ПОЗНАВАШ, момче :lol:

Нещо повече- вие ботевистите от няколко поколения бяхте 7 човека във Варна, МИНИ-стадиончето ви в Коматево оставаше полупразно. Как 50 000 празнуващи на центъра ТИТЛАТА на ЛОКОМОТИВ ще се впечатлят и някои от тях ще станат от вас. Само комплекси могат да твърдят подобно нещо.
Последна промяна от mark1926 на 31 май 2014 23:06, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 31 май 2014 22:57

El_Brujo написа:
demy27 написа:Аз знам, че Локомотив е по-обичаният отбор...

От мач на ДЮШ... "Любов" ли бе да я опишеш...

Онзи мач, на който вашите юноши показаха, че вече са готови мръсници ли? Можете да се гордеете с тях.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 01 юни 2014 08:19

Тауриел, като стана въпрос за "мръсници" и "мръсотия" - интересен тен имат "майните" от горната снимка. Ранно море тази година или всичко е натЮр?

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юни 2014 13:48

mark1926 написа:
praistoria написа:
mark1926 написа:
praistoria написа:

:lol: Я кажи ти КОЛКО са точно хората пеещи против жАлтИтИ през 2004 , когато вдигнахме ТИТЛАТА ,подкрепящи днес най-скъпото четвърто място в историята на А група. Все още нищо не сте постигнали, КАЖИ ТИ КОЛКО ТАКИВА ПОЗНАВАШ, момче :lol:

Нещо повече- вие ботевистите от няколко поколения бяхте 7 човека във Варна, МИНИ-стадиончето ви в Коматево оставаше полупразно. Как 50 000 празнуващи на центъра ТИТЛАТА на ЛОКОМОТИВ ще се впечатлят и някои от тях ще станат от вас. Само комплекси могат да твърдят подобно нещо.

Момче, книгите са твоето убежище от жАлтити. Вземи си карта за библиотеката- 6 лева струва, веднъж ще пропуснеш да отидеш на "препълнената" (трибуна) Лаута и си готов. Митовите ви са смешни, чудно ми е дали разпространителите им в реален разговор ги плещят тези неща :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 14:22

Типично за жълтИтИ- доказваш му, че греши и започва да избягва темата.

Кое е мит-50 000 на центъра ли??? Телевизиите въртяха цифрите от 40 000 до 50 000 човека. Мит ли е че бяхте 6-7 човека във Варна. А протеста срещу МЪРИ ви поизпразни стадиона. Разбира се удобно избягваш да кажеш кое е мит, на мен ми остава да гадая.

Явно за вас четвъртото място е по-значимо от ТИТЛАТА, реалността обаче е друга. Нека да уточня все пак и че ти си единствения, твърдящ БЕЗУМИЕТО- "голям процент ЛОКОМОТИВЦИ пеещи против жълтИтИ 2004 сега пеят за най-скъпото четвърто място" :lol: И на мен ми е интересно- тези неща говорите ли си ги наистина, такъв мит трудно ще мине :?:

A 2004 Ботев бе с крак и половина в гроба, ИЗПАДНА(бавно умираше), ЛОКОМОТИВ стана ШАМПИОН- какъв беше процентът на ботевистите запели-" ние сме ние сме ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ". По твоята логика -сега ние сме седми, вие четвърти ...20004 вие изпадахте, а ние ВДИГНАХМЕ ТИТЛАТА... то остана ли въобще някой да вика за Ботев тогава :lol:

Карта за библиотеката си имам, макар че имам и bookreader, а интернет предлага доста библиотеки.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 01 юни 2014 15:46

mark1926 написа:Типично за жълтИтИ- доказваш му, че греши и започва да избягва темата.

Кое е мит-50 000 на центъра ли??? Телевизиите въртяха цифрите от 40 000 до 50 000 човека. Мит ли е че бяхте 6-7 човека във Варна. А протеста срещу МЪРИ ви поизпразни стадиона. Разбира се удобно избягваш да кажеш кое е мит, на мен ми остава да гадая.

Много си зле, мой човек, ама мно'о! 40-те хиляди на центъра се бяха събрали не заради купената ви титла, а заради чалга-концерта на Трифонов(който беше хит в ония години), Анелия и другите пайнерски гюбекчии. Не случайно прииждаха всякакви потни чобани с непловдивски регистрации на колите. Ама ти си вярвай, че били там заради "нащо Локо".

За мача ни във Варна. Точно в СЪЩИЯ момент се играеше финал за Купата Ботев-Литекс в една от юношеските гарнитури в Търново и имаше 200-300 човека, които дори бяха предварително казали на момчетата от А-отбора, че на Тича ще останат без подкрепа, за сметка на младоците. Надявам се, че най-накрая ти се изясни и този момент!

Ако въобще ще говорим за някакви анти-рекорди, вие ги държите ВСИЧКИ! И "агитката" от 5 човека в Ловеч, и 7-те на Герена няколко дена по-късно:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=omxX6gAeDrg[/youtube]

Върни се в “Футбол - България”