Milkoy написа:Погледах малко видеа на Ламбърт, Лалана и Ловрен. Впечатлен съм, продължавам да твърдя дори все по-уверено, че Ламбърт ще е добър трансфер. Добре сработени са с Лалана. Той пък е много разнообразен играч, харесва ми, но няма да влизам в спорове дали си струва парите, дали има по-добър вариант за 25млн. По-добър вероятно да, по-подходящ - не знам. Раздвоен съм дали ако се вземе евентуално Лалана трябва да се търси още един атакуващ играч. Примерно по-класическо крило? Харесвам Коноплянка много, даже преди около година, когато още въобще не се говореше за интерес към него, си го бях пожелал. Сега обаче си мисля, че Ако вземем Лалана и Коноплянка/Шакири/Санчес, това би означавало драстично по-малко време за Стърлинг или Коутиньо. Не знам. Иначе за Ловрен бях споделил, че не съм 100% убеден, че е Топ класа и ще даде голяма разлика с настоящите ни защитници, но от това, което гледах, той е човекът. Точен, хладнокръвен и с отличен контрол. Напомня ми като стил на игра на Тиаго Силва. За мен вече е първи избор. При игра със защитници, които разиграват ни трябва именно такъв играч. Проблемът е, че в Саутхемтън е играл основно като ляво разположен централен защитник(според това, което гледах), макар и десничар, дано не се оформя двойка Шкъртел - Ловрен. Сако, ако не играе достатъчно, през зимата ще иска трансфер. Което впрочем важи и за Агер, и за Шкъртел. Трябва да продадем поне един от тях сега и един най-късно зимата. Ако вземем до Световното Лалана, Ламбърт, Ловрен, Джан и Морено, ще ни останат само десния бек, който не е ясно дали се търси и резервен вратар. Не знам дали Джан е решението в центъра. Някой каза, че напомнял на Яя Туре. Според вас за back-up на Джерард ли го искаме или за поста пред него? Ако е първото, трябва да се търси алтернатива на Хендерсън. Другото е, че ако вече сме взели заместници на настоящите играчи, ще сме в по-слаба позиция при продажбата им. А имаме един куп играчи за продаване.
Лалана е за поста отпред ,а Чан за центъра и силно се надявам да измести Хендерсън,който снощи се чудеше как аджеба да дам пас напред и кво прай тая топка в мен...а иначе ми писна от агентчета дето час по час ръсят изказвания...как шял да откаже на Реал....мълчи си бееее