Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот modor » 30 май 2014 21:08

Хайде стига вече. Братовчеди, лели, стринки....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2014 22:16

Червенков да си ходи в Ловеч. Няма работа при "убийците"...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 май 2014 23:11

Нещо,което не ми харесва особено че се връщат доста играчи вече минали през Левски. За мен привличането на Балтанов е доста странно, точно на позицията на която играе имаме достатъчно играчи - Старокин, Велев, Цоневи, сънувах и че Бергонси идва заедно с Гонзо при нас ;) . Ако го ползваме Балтанов в позицията в която играеше като юноша(зад нападателите) -добре,но на тази позиция той не е играл 7 години.
Ако ще се привлича В.Минев - за мен има смисъл само ако идеята е да играе един сезон ,докато М.Орачев стане готов за първия отбор ,друг е въпроса ,че на Орачев силата му е доста по-напред ,а не на левия бек.
За мен лично Блажевич е по-добрия вратар от Пл.Илиев,макар че в лицета на М.Иванов и Ал.Любенов също имаме добри вратари .
Според мен Божинов е най-силен когато играе в тандем с тежък централен нападател, ако бъде оставен сам се губи голяма част от ефективността му.
За мен сега е момента да се реши какво ще се търси през следващия сезон. Ако искаме да сме реалисти ,то трябва да признаем че отстъпваме като класа на футболистите на отборите на Ботев и Лудогорец(тук няма да коментирам ,че въобще не са изключени катаклизми в тези отбори свързани с политическата ситуация в страната,но това е съвсем друга тема и не и мястото тук ;) ). За мен по-добре е да се гради отбор около ядрото юноши набор 95-96 . Ясно е че с тях трудно ще класираме за ЕКТ и през следващия сезон,но ще има шанса да бъде изграден един изключително евтин отбор от наши момчета ,които ако играят 2-3 години при мъжете заедно ще изградят така необходимия синхрон помежду си, какво по-хубаво от това Двамата Цоневи,Ст.Петков, Вл.Мисяк ,М.Орачев да играят , определено имат качества ,трябва им физика(всички виждаме какво се случи с Вутов за няколко месеца в Удинезе), игрови опит при мъжете(разликата между юношеския и мъжкия футбол не е никак малка) и самочувствие. Към тази група юноши може да се прибавят и И.Димитров,Б.Краев,Д.Иванов ,както има и много добри момчета 98 и 99 ,но за тях им е рано в мъжкия отбор. Приятно съм изненадан от Гонзо ,че една от позициите на които се търси човек е кондиционен специалист. Там много куцахме.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 31 май 2014 00:52

Все още не е назначен старши треньор. Освободени са доста футболисти. Ще бъдат освободени още няколко. Дали ще намерим заместници? Домовчийски, Балтанов?... Евентуално Борислав Стойчев??, Минев???... Непрекъснато ни обясняват как не трябва да се бърза, трябва да се гради отбор... Страхувам се, че продължаваме полета в пропастта. Макар че Божинов подписа отново...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2014 09:39

Орлин Старокин ще остане в Левски. Универсалнитя футболист прие условията за нов договор. Очертава се Старокин да стане втория “син” с изтичащ договор, който да бъде подновен, пише вестник "Труд".За Старокин се планира да е централен защитник. Ако се намери нов за поста, Орлин ще е халф.

Няма нови контракти за Владимир Гаджев, Мирослав Иванов, Кристовао Рамос, Димитър Макриев, Станислав Ангелов, Христо Попадийн и Даниел Димов. Минимален шанс има да остане Дани, ако се вразуми във финансовите претенции Скъсаха договорите на Рафаел Бастош, Ларсен Туре, Кевин Бру и Рикардо Нунеш. Има проблеми за раздялата с Павел Чмовш, Цветан Генков, Дъстли Мюлдер и Горан Блажевич. Ако се стигне до сбогуване и с карето, напусналите ще станат 15. Плюс нарочения за бартер с нов играч Пламен Димов стават 16.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2014 09:40

Централният защитник Борислав Стойчев призна, че води преговори с Левски. Интерес към Стойчев има и от Ботев (Пд), пише вестник "Меридиан мач".
„В чужбина съм и отлично знам за какво ме търсите. На този етап нищо не е ясно. Преговарям с Левски. Има интерес към мен и от Ботев (Пд), но не съм подписал с никого. Надявам се, че до седмица ще има яснота къде ще играя. Няма да разкрия какво е моето желание. Имам предпочитание към един от двата клуба, но ако нещата се случат така, че премина в другия, ще се получи конфузно", разкри откровено Стойчев.

Хърватският вратар на Лев­ски Горан Блажевич е отхвърлил оферта от чуждестранен клуб. С това той недвусмислено е по­казал на клуба, че желае да оста­не и през следващия сезон на „Герена". Това разкри пред „Тема Спорт" мениджърът на играча Владан Лазич. „Вече имахме две срещи с новия спортен дирек­тор на Левски Георги Иванов. Интерес към Горан не липсва, но той иска да остане на „Герена". Вече отхвърлихме едно кон­кретно предложение. То е зам­разено на този етап просто за­щото той продължава да бъде футболист на българския клуб", разкри Лазич.

„Играчът се чув­ства добре в отбора. Ще се рад­ва да бъде част от него и през следващото първенство", под­черта агентът.

Той допълни, че Горан би водил преговори, за да намали заплатата си. Както е известно, новият спортен ди­ректор Георги Иванов въведе таван на месечните възнаграж­дения от 15 хиляди лева. Запла­тата на Блажевич обаче го над­хвърля. „Първо трябва да полу­чим предложение от клуба. След това ще го обсъдим. Ще видим какво ще стане, но вярвам, че ситуацията ще е добра и за две­те страни", завърши Лазич.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 май 2014 10:02

Гаджев, намери ли си отбор :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 10:04

bilyaletdinov написа:Блажевич не е от сигурните, ама изобщо. Едва ли някой си мисли, че ще даваме най-високата заплата на резервния вратар.

А защо да е резерва като е класа над Пламен

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 31 май 2014 10:05

blue avalanche написа:
Орлин Старокин ще остане в Левски. Универсалнитя футболист прие условията за нов договор. Очертава се Старокин да стане втория “син” с изтичащ договор, който да бъде подновен, пише вестник "Труд".За Старокин се планира да е централен защитник. Ако се намери нов за поста, Орлин ще е халф.

Кофти. Все се надявах да освободи Левски от присъствието си.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 31 май 2014 10:05

modor написа:Гаджев, намери ли си отбор :roll:

Май още не е, което е притеснително.

Върни се в “Левски”