Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България

Мнениеот stan71 » 19 ное 2009 17:40

ultrasloko_sf написа:само че и децата по площадките знаят че локомотив е много по велик отбор от ботяф.нека мине мача после ще говорим и броим :roll:

и кое му е по-великото на локомотива,да не би да е бил Барса или Байрен или пък Спортинг Лисабон,припомни ми ,че съм позабравил успехите на "великото" Локо

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 19 ное 2009 17:40

ultrasloko_sf написа:само че и децата по площадките знаят че локомотив е много по велик отбор от ботяф.нека мине мача после ще говорим и броим :roll:

0-2 :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 19 ное 2009 17:40

ПО ВЕЛИК! повече титли повече успехи дори и преките мачове да хванем имаме смазващо предимство. и моля не ми говорете за публика.показахте се като най големите путки като в най-голямото ви дерби бойкотирахте мача.жалкото ви провинциално мислене не може да схване че ботев локо левски не са на гигов христолов батков, и публиката подкрепя името а не еди кой си

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 19 ное 2009 17:43

ultrasloko_sf написа:ПО ВЕЛИК! повече титли повече успехи дори и преките мачове да хванем имаме смазващо предимство. и моля не ми говорете за публика.показахте се като най големите путки като в най-голямото ви дерби бойкотирахте мача.жалкото ви провинциално мислене не може да схване че ботев локо левски не са на гигов христолов батков, и публиката подкрепя името а не еди кой си

ще те попитам отново, кои са успехите на Локо Сф?

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 19 ное 2009 17:47

четвър финал за уефа! 8 мача без загуба в ект! първия бг отбор победил на френска земя!и най резултатен мач в историята на кеш!

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 19 ное 2009 17:50

кой застреля папата със пистолет в ръка Али Агджа!
кой открадна купата на нашата страна ...............
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 19 ное 2009 17:50

Като 4ета ултрас локосф и ми става толкова смешно,толкова жалка публика като вашата няма никаде.90% от репертоара ви е краден от нашите буфер4ета как не ви е срам.Айде поне за публика недей да говориш,селянин прост и ако оби4аш отивай във вашият форум сигурно са влезнали останалите двама там.

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 19 ное 2009 17:54

защо когато започна да спора с вас само публиката ви е в устата, и други аргументи не вадите?и за твое сведение селянино аз съм роден израснал и все още живущ в гр. София- твоята столица!пак започнахте да избивате вашия комплекс към софиянци :roll:

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 ное 2009 17:57

по-велики сте последните 2 години,преди това незнам ,май несте
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 19 ное 2009 17:58

Софиянецо,мама и тате от къде са?Пари да ми дават в София нама да ида да живея.
Защото любовта на хората е това,което прави 1 отбор велик.Дори и да спечелите Шампионската лига кой ще се зарадва?Пет кейжъла на по 15 години и 15тина алкохолика,дето нямат кво да прават и ходат по мачовете на Локо Сф.Айде скрий се или поне обяснявай колко сте велики и как ще биете "жълтурите" в вашия си форум.Тук не си желан
КАУЗА КОЛЕЖА!

Върни се в “Ботев”