Tobacco написа:Ivo-Chernomoretz написа:cska-632 написа:shotgun blues написа:Неговият проект в Бургас се провали тотално .Умен човек е с европейско мислене,как ще работи заедно с Дихонов и Стоилов е трудно да се каже

Как се провали проекта му като остави отбора на трето място?
С тези пари , който имаше Черноморец трябваше да е шампион
Те и Ботев с тези пари които имат момента,трябваше да са шампион по твойта логика...не е така,Балъков градеше отбор,който до няколко сезона така или иначе щеше да е шампион.
А-ми....!!!
( Ех може би след 50 години...)
Честно казано аз не можех да си представя как Балъковите футболисти ще отбележат гол, а в интерес на истината и те не го правеха често! За щастие и допускаха почти толкова рядко.
Балъков имаше дългосрочна програма за развитие и докато беше в клуба явно програмата едва бе стартирала!
Ден преди да си замине Балъков заяви: Омръзна ми да чакам! - Гоним титлата!!! ..... и си тръгна!
До ден днешен я гони, а междувремено клубовете с които го правеше преживяха своето фиаско (някои не съвсем (в смисъл не е ясно дали ще живеят)).
Много е късно, но си запазвам правото да Ви разкажа за Балъков и нетипичните природни явлвния които съпътстваха неговото пребиваване в Бургас. Жалко!!! Със него си отиде и Европейската публика и томболите и кейтъринга на стдиона, като част от Европейското ни храносмилане.............