Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 30 май 2014 00:14

големи мечти за джеки чан,красавицата лиляна и дъртака чики-рики... :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 30 май 2014 00:24

Milkoy написа:
Роналдо9Големец написа:Харесвам оптимизма ви :!: Просто за мен Ламбърт е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.

Аз имам един въпрос към вас. Мислите ли, че с попълнения като Чан/Джан, Лалана, Ламбърт, Ловрен ще станем шампиони ? Вижте трансферните цели на другите отбори от топ 4 и после ми говорете...
Не знам защо винаги се целим ниско. :| Как така не ни достигат финанси, като завършихме 2-ри миналия сезон и получаваме доста пари от ТВ и рекламни права ? Въпросите ми не са риторични, съвсем сериозно ви питам. Харесва ми това, че сте оптимисти, аз също мисля, че на клуба му предстои само добро. Единствено съм разочарован, защото се надявах на различни играчи. Такива, които подхождат на шампионски тим.

П.П. Кардосо е в ужасна форма, кариерата му запада и не ни е нужен ;)

Аз мисля, да. Сериозно. Никой не спори, че Ламбърт е много перспективен. За мен не е безсмислен обаче неговия трансфер. Няма да се аргументирам, ще ти дам само едно име за пример - Гари Макалистър. Не може само перспективни играчи да се взиамт, трябва да се търси баланс. Роджърс взиам достатъчно перспективни играчи, но тук ги определят за провали - Илори, Алберто... Пак ще се повторя - виж каво стана с Арсенал и Йозил. Напред имаме класа, това е очевидно. Отзад се чуват все по-сериозни слухове за Морено - това е един от най-перспективните леви защитници в света, не случайно го свързват с Реал. Не е въпросът дали имаме пари. Аз съвсем честно ви казвам, че се радвам, че не сме взели нито Йозил, нито Мата, защото това би спряло уникалния прогрес на Рахиим през втория полусезон. Да, мисля че през втория полусезон на този шампионат Рахийм Стърлинг беше много по-добър играч от Хуан Мата и Месут Йозил, за тези, които приемат думите ми твърде радикално.

Дано се окажеш прав :!: В отбора има сформиран колектив, но не знам дали само той ще е достатъчен. Морено и Шоу са млади и показват страхотна игра, но конкуренцията за тях ще е голяма.

Стърлинг беше в прекрасна форма в края на сезона, Мата и Йозил я изгубиха. Това не означава, че са по-слаби играчи :) Спомни си Мата и Йозил дърпаха предишните си отбори. Не са станали по-слаби играчи, просто формата им спадна адаптирайки се към нов отбор, нещо абсолютно нормално. И двамата са класа, това е неоспоримо. Ти дали няма да се радваш, ако някой от тях дойде при нас? :)
Ако 3-та светци акостират в Ливърпул ще имаме централен защитник, атакуващ халф и силов нападател.Лалана и Ламбърт несъмнено придават по-голяма перспектива в атака. Дали обаче Борини и Рики ще са достойни заместници на SAS, само съдбата ще покаже. Ловрен ми харесва, дано блесне при нас. Остава ни да вземем централен халф, който да замени Лукас. Дано да е някой по-доказан, защото позицията е много важна.

Като цяло не харесвам трансферната ни политика. По-добре да вземеш един доказан, качествен играч отколкото пет, които ще държиш на пейката. Сигурен съм, че дадените пари за заплата на Алберто, Моузес, Аспас, Туре ще покрият тази на Бенатия, примерно :)
Изображение

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 май 2014 01:10

Роналдо9Големец написа:
Milkoy написа:
Роналдо9Големец написа:Харесвам оптимизма ви :!: Просто за мен Ламбърт е наемник за един сезон, без никаква перспектива, който веднага ще се продаде. На него му остава максимум една пълна година футбол на топ ниво. На 33 години мислите ли, че ще може да смогне на високото ни темпо? Лично за мен е безсмислено да се взимат играчи за един сезон... но може да се окажете прави и да ни свърши работа в закучените мачове, кой знае.

Аз имам един въпрос към вас. Мислите ли, че с попълнения като Чан/Джан, Лалана, Ламбърт, Ловрен ще станем шампиони ? Вижте трансферните цели на другите отбори от топ 4 и после ми говорете...
Не знам защо винаги се целим ниско. :| Как така не ни достигат финанси, като завършихме 2-ри миналия сезон и получаваме доста пари от ТВ и рекламни права ? Въпросите ми не са риторични, съвсем сериозно ви питам. Харесва ми това, че сте оптимисти, аз също мисля, че на клуба му предстои само добро. Единствено съм разочарован, защото се надявах на различни играчи. Такива, които подхождат на шампионски тим.

П.П. Кардосо е в ужасна форма, кариерата му запада и не ни е нужен ;)

Аз мисля, да. Сериозно. Никой не спори, че Ламбърт е много перспективен. За мен не е безсмислен обаче неговия трансфер. Няма да се аргументирам, ще ти дам само едно име за пример - Гари Макалистър. Не може само перспективни играчи да се взиамт, трябва да се търси баланс. Роджърс взиам достатъчно перспективни играчи, но тук ги определят за провали - Илори, Алберто... Пак ще се повторя - виж каво стана с Арсенал и Йозил. Напред имаме класа, това е очевидно. Отзад се чуват все по-сериозни слухове за Морено - това е един от най-перспективните леви защитници в света, не случайно го свързват с Реал. Не е въпросът дали имаме пари. Аз съвсем честно ви казвам, че се радвам, че не сме взели нито Йозил, нито Мата, защото това би спряло уникалния прогрес на Рахиим през втория полусезон. Да, мисля че през втория полусезон на този шампионат Рахийм Стърлинг беше много по-добър играч от Хуан Мата и Месут Йозил, за тези, които приемат думите ми твърде радикално.

Дано се окажеш прав :!: В отбора има сформиран колектив, но не знам дали само той ще е достатъчен. Морено и Шоу са млади и показват страхотна игра, но конкуренцията за тях ще е голяма.

Стърлинг беше в прекрасна форма в края на сезона, Мата и Йозил я изгубиха. Това не означава, че са по-слаби играчи :) Спомни си Мата и Йозил дърпаха предишните си отбори. Не са станали по-слаби играчи, просто формата им спадна адаптирайки се към нов отбор, нещо абсолютно нормално. И двамата са класа, това е неоспоримо. Ти дали няма да се радваш, ако някой от тях дойде при нас? :)
Ако 3-та светци акостират в Ливърпул ще имаме централен защитник, атакуващ халф и силов нападател.Лалана и Ламбърт несъмнено придават по-голяма перспектива в атака. Дали обаче Борини и Рики ще са достойни заместници на SAS, само съдбата ще покаже. Ловрен ми харесва, дано блесне при нас. Остава ни да вземем централен халф, който да замени Лукас. Дано да е някой по-доказан, защото позицията е много важна.

Като цяло не харесвам трансферната ни политика. По-добре да вземеш един доказан, качествен играч отколкото пет, които ще държиш на пейката. Сигурен съм, че дадените пари за заплата на Алберто, Моузес, Аспас, Туре ще покрият тази на Бенатия, примерно :)

Така е, само че махни изброените, сложи Бенатия и кажи кой ще стои на скамейката. Ние и така имахме къса скамейка, друг е въпроса, че изброените имаха твърде малък принос, но все пак. Лошото е, че инфото се смени на 4 млн за Ламбърт, което може да значи, че няма уговорка за Лалана и Ловрен.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 30 май 2014 01:11

Роналдо9Големец написа:
Milkoy написа:...
Да, мисля че през втория полусезон на този шампионат Рахийм Стърлинг беше много по-добър играч от Хуан Мата и Месут Йозил, за тези, които приемат думите ми твърде радикално.
...

Milkoy, в края на сезона Рахийм направи не малко мачове, в които беше доста по-добър и от Суарез и от Стъридж, не само от Мата и Йозил. Това момче има страхотно бъдеще и се развива чудесно. Дано само не направи някоя тъпотия и си остане при нас.

Аз като цяло не се сещам за двама нападатели, които могат да са достойни заместници на SAS /когато не им е слаб мач и на двамата/ :lol:

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 май 2014 01:12

john barnes написа:големи мечти за джеки чан,красавицата лиляна и дъртака чики-рики... :) :) :)

Някои си чешем езиците, други си тренират остроумието, кое от кое по-неуспешно :) :) :)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 май 2014 01:17

Nives написа:
Роналдо9Големец написа:
Milkoy написа:...
Да, мисля че през втория полусезон на този шампионат Рахийм Стърлинг беше много по-добър играч от Хуан Мата и Месут Йозил, за тези, които приемат думите ми твърде радикално.
...

Milkoy, в края на сезона Рахийм направи не малко мачове, в които беше доста по-добър и от Суарез и от Стъридж, не само от Мата и Йозил. Това момче има страхотно бъдеще и се развива чудесно. Дано само не направи някоя тъпотия и си остане при нас.

Аз като цяло не се сещам за двама нападатели, които могат да са достойни заместници на SAS /когато не им е слаб мач и на двамата/ :lol:

Именно, просто се замислих, че ако бяхме взели т. нар. доказан играч за 35+млн и 200+к заплата, най-вероятно Стърлинг нямаше да получи толкова шансове. Затова съм и позитивно настроен за Лалана, защото може да играе на няколко поста и не е титуляр по default.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2014 02:06

Spanish press: Liverpool have submitted a £25 mln bid for Alexis Sanchez [Marca].
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 май 2014 04:38

HoUs4oOL написа:
Spanish press: Liverpool have submitted a £25 mln bid for Alexis Sanchez [Marca].

Дортмунд за 19 млн евро купиха Имобиле, голмайстора на Серия А. ...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2014 07:40

Серия А стана много слабо първенство .
Milkoy ,какво им даваш примери с Макалистър ,като повечето тук са деведест и някой набор . :)
Гомес щял да измести Стъридж ? :) Ако Гомес измести Стъридж ,това означава ,рязка промяна на стила бе маняк .Мисли малко .Казах ти да мислиш.Май не ти се отдава ? :) Това няма как да се случи .Ламбърт се взима за определени мачове а не за титуляр . Ламбърт няма да мрънка от пейката а Гомес ще надуе свирката . Това са тежки нападатели тип тарани .Роджърс не играе с такива нападатели а с раздвижени ,бързи ,креативни. Ламбърт е за план Б. Мрънкахте за такъв играч ,сега като го взимаме пак мрънкате . И аз доколкото виждам ,цената му е 4 млн само. Напълно нормална за 32 годишен .
Трябва да разполагаме с подобен таран,нямам как . И се взима за 2 сезона само .Взима се максимума от него за това време и чао ,кой от къде е .
Последна промяна от suareshampion на 30 май 2014 10:05, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2014 08:43

Ламбърт ... Не лош ход, според мен :roll: Точно за такъв играч ви говорех, че трябва да си вземете. Тоя е за тегави мачове с ботушари, като Челси, например :lol: Едно центриране и чао 8-) Грант Холт е същата летва, тоя е малко по-техничен, така че е по-добре :lol: :lol: Лошо за сега е, че не различавам " target players " , за които говореше треньора, т.е. сериозните ви цели за лятото :roll: Лалана - един ... Други ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”