айде ако обичаш не бъркай форума на гонг с този на блясък.сигурно си някоя пръдла на 16 години и си мечтаеш да му направиш една с..... на бербатов.нормално е да се дразня,защото целия национален е едно голямо нищоfenkata написа:abe naziata gledai si rabotata tova e golqm uspeh ni6to 4e ne ti iznasq.tvoite celi izop6to ne ni interesuvat![]()
Бербатов: "Това беше една от целите ми..."
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бербатов: Това беше една от целите ми, пожелавам на Стенли д
Re: Бербатов: "Това беше една от целите ми..."

Това му била една от целите ...

Много ти егоистични целите бе, Митко

Що не си поставиш за цел да класираш България на някое голямо първенство ?! ...

Една Гърция няма звезда в "Манчестър Юнайтед", ама другото лято ще ги гледаш само по телевизията в ЮАР ! ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

msm написа:naziata написа:Бравоооооо.Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?Или това беше дънотоРекорд и цел трябва да ви бъде да се класирате на европейско и световно,а не да се състезавате със звездите от миналото
Отново злоба, срещу българси спортист. До кога бе, господа българи? До кога, все в чужда паница ще гледате? Да, Бербатов си има цели и си ги постига, вие ли трябва да му казвате , какво да иска и какво да прави. Автора искал цели, ами задай си такива и си ги постигни сам. Защо някой, трябва да гони твоите цели? Обикновенно целите на един човек са индивидуални, а целите на отбора са общи. Не може и не трябва да се изисква само от един футболист, да постигне целта на цял отбор.
Има прост отговор-автора не играе в нац.отбор.

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
МЕЦИ написа:msm написа:naziata написа:Бравоооооо.Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?Или това беше дънотоРекорд и цел трябва да ви бъде да се класирате на европейско и световно,а не да се състезавате със звездите от миналото
Отново злоба, срещу българси спортист. До кога бе, господа българи? До кога, все в чужда паница ще гледате? Да, Бербатов си има цели и си ги постига, вие ли трябва да му казвате , какво да иска и какво да прави. Автора искал цели, ами задай си такива и си ги постигни сам. Защо някой, трябва да гони твоите цели? Обикновенно целите на един човек са индивидуални, а целите на отбора са общи. Не може и не трябва да се изисква само от един футболист, да постигне целта на цял отбор.
Има прост отговор-автора не играе в нац.отбор.А Бербатов все още .....играе;(
Отговора може и да е прост, но трябва да има умни хора , че да го проумеят! Точно автора пита:
- Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?
- Lord of memory
- Контакти:
Държави като Словения и Гърция може да нямат много по-класни играчи от нас, имат по-малка класа ама са повече, ние имаме точно 4 футболисти на добро равнище, от който винаги един е контузен, на още един не му е ден и остават двама "рицари" с 9 чалгаджий отзаде.Не може на постовете нападател, крило и разбивач на игра да имаме над средното равнище играч, а в другите всеки от форума след една година фитнес да може да го замести. Ираландия имат Уилън, Дън, Кийн, Шийзи, Гивън, Хънт, Макгийди, Гибсън, а ние с едни Стилян и Бербатов+ някои междинен проблясък караме цяла година.
Затова примерно не е хубаво да се вземат 2ма футболиста за по 100 милиона, а 10 футболиста по 20мл.
Затова примерно не е хубаво да се вземат 2ма футболиста за по 100 милиона, а 10 футболиста по 20мл.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
това ми хареса9 чалгаджий отзаде

Бербатов за съжеление няма характера на батя си Ицо онзи отбор беше от мъже един псувал друг бил най-грозния трети не можел да приказва е на ви сега красиви интелигентени скромни и целите им като тях.
абсолютно правилно,цялата кариера на бербатов премина във вкарване на слаби и никомунеизвестни отборчета от ранга на Непал и Бурунди,дори наскоро разбрах ,че имал гол и срещу сборна формация на племето ЗУЛУ.каква пародия .аз по смешна кариера от неговата не съм виждал,в англия го пускат да играе само за вътрешното първенство и то срещу изпадащите отбори,защото тогава звездите на юнайтед си почиват,а когато не го пускат във важните мачове,защото е некадърник тук платени от менаджера му журналистчета пишат ,че бил конузен.как пък все за важните мачове има контузия.в националния всички му се смеят и затова момчетата не го искат там.той само пречи на отбора и докато е там и разваля атмосферата няма да отидем на нито едно първенство.дори когато играеше в БГ най-силния отбор на когото вкара гол беше този на рилски спортист,какво да говорим повече.смешник.
levski55 ??? Аз съм Левскар ... ама ти май буташ масло !!!
Толкова много глупости на едно място скоро не бях чел.
Немога да се съглася дори и една трета от нещата които си изписал по адрес на Бербатов
Толкова много глупости на едно място скоро не бях чел.
Немога да се съглася дори и една трета от нещата които си изписал по адрес на Бербатов
Последна промяна от swf на 19 ное 2009 20:45, променено общо 1 път.
Xanko написа:Бербатов за съжеление няма характера на батя си Ицо онзи отбор беше от мъже един псувал друг бил най-грозния трети не можел да приказва е на ви сега красиви интелигентени скромни и целите им като тях.

Абсолютно точно !
Изобщо не може и дума да става за сравнение между онзи отбор класирал се на 4-то място в света и сегашните момИчета от националния ...

[center]
[/center]