Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот venomcho » 28 май 2014 22:16

HoUs4oOL написа:Джерард не може да изиграе 40 мача,няма да издържи.
Морено за 20 милиона паунда е лудост за мен,тоя има 1 силен сезон зад гърба си,а Лалана няма да иде в Тотнъм,почти сигурен съм,че ще е при нас новия сезон.
Днес ми дойде поръчката от Спортсдирект,имаше едно списание подарък,едно заглавие ми направи впечатление:
Who needs Iniesta,when you've got Lallana. :mrgreen:

Така е и ти си прав - 21-годишния имал "само един" силен сезон зад гърба си, а пък пет години по-дъртата Лиляна случайно с колко сезона е?
Ето малко храна за рибките:
Turan has just had an offer from an English club
Juve have withdrawn interest in Shaqiri, leaving Liverpool as his only major suitors
Liverpool will most likely offer a player in exchange to soften the Llalana price. Southampton are interested in Coutinho &/| Enrique
Liverpool have no interested party for £7M man Assaidi
Liverpool can’t make an official offer for Can until the details of his contract between Bayer and Bayern are sorted out
Liverpool want Parejo but value him far lower than Valencia
Tello is in negotations with Milan, & interest in Konoplyanka is dead
main interest in Suarez not from Real but Barca (Song, Mascherano, and Sanchez to head transfer funding, the latter in negotations with Juve)
Liverpool will look to only bring in one new wideman & use Ibe for cover
Napoli want Agger & Reina permanently
Southampton are readying Caulker as replacement for Lovren, Liverpool & Roma main interested parties
more loans to Primera Liga almost certain, most likely Alberto & Llori
Liverpool not interested in any more strikers, Borini to be given a chance, although Aspas will still be sold

Потребителски аватар
moraes98
Контакти:

Мнениеот moraes98 » 29 май 2014 00:06

Шакири би паснал идеално на стилът ни.Аз лично много го харесвам,дано дойде при нас.Има слухове за Данте,а дано! :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 май 2014 02:00

Marca say Suso would go to Sevilla on loan as part of the Moreno deal, not permanently.

Според марка Сусо отива под наем в Севиля като част от сделка за Морено.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 май 2014 03:14

Gil-galad написа:
Marca say Suso would go to Sevilla on loan as part of the Moreno deal, not permanently.

Би било грешка, трябваше вече да сме започнали да го налагаме. Не е по-малко талант от Стърлинг

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 29 май 2014 04:30

venomcho написа:Ето малко храна за рибките:

Juve have withdrawn interest in Shaqiri, leaving Liverpool as his only major suitors
Liverpool will most likely offer a player in exchange to soften the Llalana price. Southampton are interested in Coutinho &/| Enrique
Liverpool can’t make an official offer for Can until the details of his contract between Bayer and Bayern are sorted out
main interest in Suarez not from Real but Barca (Song, Mascherano, and Sanchez to head transfer funding, the latter in negotations with Juve)
Southampton are readying Caulker as replacement for Lovren, Liverpool & Roma main interested parties
Liverpool not interested in any more strikers, Borini to be given a chance, although Aspas will still be sold

Дано финализираме някакви сделки тези дни, че вече нямам търпение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 май 2014 06:55

[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 май 2014 09:51

wolf написа:
Gil-galad написа:

Би било грешка, трябваше вече да сме започнали да го налагаме. Не е по-малко талант от Стърлинг

Точната информация от Марка че 16,5 милиона евро(мисля че) + Сусо под наем за целия сезон и от Севиля били навити на тая схема.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 11:10

Да ,това за Коутиньо е поредния смях.Явно жегите яко са напекли някой журналистЧЕ .
Морено е добре дошъл .Трансфер мечта.Единствено за него бих прежалил Шоу.
Сусо ,както казах и преди ,явно не е от любимците на Брендън . Ако и сега го прати под наем ,за мен това означава край на мечтите му за Ливърпул . Отделно ,аз продължавам да недоумявам ,защо всички треньори пускат малкия техничар на фланга ?! Единствено в националния на Испания го пускаха в средата . Ще видим какво ще стане..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 11:17

HoUs4oOL написа:Джерард не може да изиграе 40 мача,няма да издържи.
Морено за 20 милиона паунда е лудост за мен,тоя има 1 силен сезон зад гърба си,а Лалана няма да иде в Тотнъм,почти сигурен съм,че ще е при нас новия сезон.
Днес ми дойде поръчката от Спортсдирект,имаше едно списание подарък,едно заглавие ми направи впечатление:
Who needs Iniesta,when you've got Lallana. :mrgreen:

Не бе ,то е ясно ,че трябва още един дефанзивен ,особено ако Лукас бъде продаден ,за да се въртят с Джерард .
Но маняк ,Джерард си е класа . Въпреки ,че прецака ония мач ,той си е класа ! И съм убеден ,че още един сезон ,ще е на топ ниво .
Какво си поръча маняче ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 май 2014 11:41

http://gong.bg/football-sviat/anglia/be ... pul-279889
Ето ,ГОЛЕМЕЦА ви обясни нагледно ,защо са били глупавите наеми до момента и политиката ни като цяло ,от неговото идване,след трагичното наследство оставено от Далглиш и трагичното класиране .
Винаги съм бил против наемите ,но тези думи на ГОЛЕМЕЦА ,обясняват всичко !
Искам специално внимание да обърнете на тези думи и да се замислете колко глупави сте били две години в смешните си критики хахахахаха :- "Преди отборът беше с къса резервна скамейка и нямахме избор, трябваше да взимаме много играчи за малко пари."
А това изречение ,потвърждава ,казаното от мен вчера ,за ПРАВИЛНОТО НАСТРОЕНИЕ ,което трябва да имате вие и всички фенове по света на Ливърпул ,към тоя момент : -" Сега обаче обърнахме страницата, отново сме в подем и започваме нова глава от нашата история."
Мачкай Брендъне хаха
Последна промяна от suareshampion на 29 май 2014 12:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”