Бербатов: "Това беше една от целите ми..."

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Бербатов: Това беше една от целите ми, пожелавам на Стенли д

Мнениеот ros » 19 ное 2009 15:17

_RoKi_ написа:Сигурно следваща му цел ще бъде "Играч с най-много мачове за нац. тим",послед "Играч с най-много асистенция в нац. тим",без значение,че до тогава ще изтървем поне още да цикъла с квалификации...И накрая ще спечели класацията "Най-омразен БГ футболист"

Време е да пуснеш една анкета
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 15:19

Преди всичко което ще кажа искам да спомена, че съм далече от мисълта да ставам адвокат на Бербатов.
Бербатов не вкарвал на големи отбори. - Една птичка пролет не прави, нито 2, 3, 4 или 5... а се прави от поне 20-30 класни футболиста. Т.е дори и 11 класни футболиста да имаме за вски един пост (което в моемента е една химера) няма как, понеже футбола е мъжки спорт, които има травми, контузии, наказания и се налага на всеки пост да има взаимнозаменяемост или казано по-просто конкуренция която в момента липсва.
Бербатов, Стенли, Марто и компания са почти към края на кариерите си, ако погледнем след тях какво идва ? Справка към младежкия отбор -> 4:0 от Израел .... олеле.... Скоро ще се молим поне отново да имаме едно "барби" или две като тях, че поне да не падаме с разлика от отборите от 3-та урна за предстоящите жребии.

П.С: Стоичков беше гений за националния отбор, но зад него в халфовата линия бяха, Балъков, Лечков, Янков, а сега освен Стилиян в центъра, не се сещам за футболист с подобна класа и постянни добри игри.

Mato
Контакти:

Мнениеот Mato » 19 ное 2009 15:22

swf написа:Преди всичко което ще кажа искам да спомена, че съм далече от мисълта да ставам адвокат на Бербатов.
Бербатов не вкарвал на големи отбори. - Една птичка пролет не прави, нито 2, 3, 4 или 5... а се прави от поне 20-30 класни футболиста. Т.е дори и 11 класни футболиста да имаме за вски един пост (което в моемента е една химера) няма как, понеже футбола е мъжки спорт, които има травми, контузии, наказания и се налага на всеки пост да има взаимнозаменяемост или казано по-просто конкуренция която в момента липсва.
Бербатов, Стенли, Марто и компания са почти към края на кариерите си, ако погледнем след тях какво идва ? Справка към младежкия отбор -> 4:0 от Израел .... олеле.... Скоро ще се молим поне отново да имаме едно "барби" или две като тях, че поне да не падаме с разлика от отборите от 3-та урна за предстоящите жребии.

А как Роби Кийн винаги повежда отбора си,а?А е една птичка почти..Бербатов не става за водач ,той е едно леке и това е.Да му е честит рекорда,но за мен той не е капитан на България,да дават лентата на Стилиян!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Бербатов: "Това беше една от целите ми..."

Мнениеот ros » 19 ное 2009 15:29

Стенли е един от най-добрите ни футболисти но:
1 Сам се отказа от националния отбор и тикна лентата на ръката на Бербатов
2 Не говори с журналисти и дори вече не е проблем че ги отминава /само да напомня какви коментари имаше снощи/
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 19 ное 2009 15:37

swf написа:Преди всичко което ще кажа искам да спомена, че съм далече от мисълта да ставам адвокат на Бербатов.

П.С: Стоичков беше гений за националния отбор, но зад него в халфовата линия бяха, Балъков, Лечков, Янков, а сега освен Стилиян в центъра, не се сещам за футболист с подобна класа и постянни добри игри.

Ок разбирачо , а Словения ( СВЕТОВЕН ФИНАЛИСТ ) колко птички имат ???? Я ми кажи в Арсенал ли са ? В Реал ли са ? В Интер ли са ??? Или играят задружно с добър треньор /!?!?!?!?!?!?! :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 19 ное 2009 15:42

aloha^guy БЕРБАТОВ е виновен, че не сме на мондиал... дана така си щастлив.... тогава трябва да се радвате, защото скоро ще идват най-добрите години за националният отбор, когато това поколение си отиде и дойдат новите "звезди" които ще ни направят финалисти на мондиала.
Последна промяна от swf на 19 ное 2009 15:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 15:42

aloha^guy написа:

Ок разбирачо , а Словения ( СВЕТОВЕН ФИНАЛИСТ ) колко птички имат ???? Я ми кажи в Арсенал ли са ? В Реал ли са ? В Интер ли са ??? Или играят задружно с добър треньор /!?!?!?!?!?!?! :evil:

Е кой е виновен, че нашите не играят задружно? Мъри добър треньор ли е?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 ное 2009 15:55

http://gong.bg/view_article.php?article_id=103507

Крайно време е да замълчите!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 ное 2009 16:10

от msm на 19 Ное 2009 16:55

http://gong.bg/view_article.php?article_id=103507

Крайно време е да замълчите!

Няма да млъкнат.Ще предъвкват собствената си посредственост,колкото да съберат слюнка и злъч,за да заплюят стоящия над тях!Просто не ги е еня,че така злъчта им пада върху лицето им ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 ное 2009 16:52

ros написа:
_RoKi_ написа:Сигурно следваща му цел ще бъде "Играч с най-много мачове за нац. тим",послед "Играч с най-много асистенция в нац. тим",без значение,че до тогава ще изтървем поне още да цикъла с квалификации...И накрая ще спечели класацията "Най-омразен БГ футболист"

Време е да пуснеш една анкета
време е да спреш постоянно да ми коментираш мненията :evil: ,не си интересен или забавен...явно те дразня с моето мнение за Бербатов,но не всички мислят пристрастно

Върни се в “Национален отбор”