Националите вече с нова екипировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Националите вече с нова екипировка

Мнениеот ivan56 » 28 май 2014 14:10

iliyan написа:Това което казваш за Joma е несериозно !

Защо да е несериозно? Напълно сериозно е
Несериозно е че достигнахме нивото на Хондурас,Киргизстан,Никарагуа и тем подобни анонимници.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 28 май 2014 14:19

Абе те ни бият куци,кьорави и сакати,той тръгнал екип да ми гледа. :o

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 28 май 2014 14:23

Каквото и да си говорим не е много престижно да сме наредени в класация до националните отбори на Галиция,Гвинея,Хондурас,Кения,Киргистан,Никарагуа,Тринидад и Тобаго и Узбекистан :(
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 май 2014 14:24

Mitko-Levskar написа:Абе те ни бият куци,кьорави и сакати,той тръгнал екип да ми гледа. :o

дойдохме си на думата
Опитаха се да затрият Пирин...после от къде чакаш да дойдат качествени играчи
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 май 2014 15:03

Мен ме интересува да изглеждат добре екипите.
ПП. не подценявате Хондурас. Те се класираха за СП, ние не можем да бием Канада. По-силни са от нас в момента.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 28 май 2014 15:33

Всичко е въпрос на пари. След като Адидас и Пума разбраха, че пазара в България е нищожен(защото има адибас, абибас, пома и т.н. марки), а всеки нормален човек би си купил техните продукти он-лайн от чужбина и пак ще миу излязат с около 40-50 лв. по-евтини отколкото в официалните им магазини у нас, не наливат вече пари у нас. Търговският директор на Джома е същият, който беше и на Пума у нас, когато няха силни. Тоава повечето отбори играеха с Адидас и Пума, защото имаха пари да инвестират. ПОсле се оттеглиха и сега Джома атакува. Има доста отбори с тази марка в А, Б и В група. Вече го казах веднъж...как може фланелка Джома на Етър да струва 40 лв., а от същата марка на Левски да е 85лв???? Левскарите си знаят защо. Все си мисля, че разчитаха на ефекта "юбилей" и манията на много привърженици да си купят именно този екип и направиха добра печалба за кратко време
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2014 17:24

Tommi написа:
Долно уйно написа:Че какво й е на Joma?

Познавайки автора, най-вероятно темата е тънка провокация към левскарите. ;) Да ме извини, ако бъркам.

Те и "Пирин" - Благоевград играят с Joma, пък и почти половината "А" група. ;) Иначе е прав колегата, който казва, че не екипировката играе на терена... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 май 2014 17:25

Aз лично съм доволен от Joma. И са по-красиви и са по-евтини техните фланелки. За какво са ни някакви грозни и скъпи екипи, само защото са били от реномирана марка?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2014 17:32

bobo_13 написа:...Вече го казах веднъж...как може фланелка Джома на Етър да струва 40 лв., а от същата марка на Левски да е 85лв???? Левскарите си знаят защо...

Елементарно, Уотсън, защото става въпрос за "Левски" - София. Моите уважения към отбора на "Етър", но нерде Ямбол, нерде Стамбул... ;) А Joma на испански (фирмата е испанска, ако не знаеш) се произнася "Хома" (не че е толкова важно, де)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 май 2014 17:39

Captain Stottlemeyer написа:
Tommi написа:
Долно уйно написа:Че какво й е на Joma?

Познавайки автора, най-вероятно темата е тънка провокация към левскарите. ;) Да ме извини, ако бъркам.

Те и "Пирин" - Благоевград играят с Joma, пък и почти половината "А" група. ;) Иначе е прав колегата, който казва, че не екипировката играе на терена... 8-)[/

Точно с Joma играхме последно преди да ни изхвърлят несправедливо от мафията-БФС
Не съм имал нищо в предвид за Левски
Екипировката не играе но създава предпоставки един играч да играе с малко по-голямо самочувствие
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Национален отбор”