Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Летни циркове част 2

Мнениеот Messi_fan » 28 май 2014 13:57

"Протест срещу правителството на Пламен Орешарски се провежда в градинката до Народното събрание, съобщи Фокус. Протестиращите са около 50-тина симпатизанти на ГЕРБ, които носят флагове на партията и скандират „Искаме си Бойко!”, „ГЕРБ – Победа!” и „Червени боклуци”. Симпатизантите се струпаха около Росен Петров, зам.-председател на „България без цензура”, който премина през градинката. Той бе посрещнат с нецензурни възгласи от протестиращите. Пред парламента сигурността е гарантирана от множество полиция и жандармерия, които охраняват целия периметър на Народното събрание. Протестиращите настояват за подаване на оставка на кабинета Орешарски."
http://www.novini.bg.

Не знам кое би описало тази ситуацийка, дали е по-скоро смешно, или по-скоро жалко. :lol: Ама няма как, лятото наближава трябва хората да си изкарат пари за моренце. хахахаха :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот TodorT » 28 май 2014 14:08

Росен е дъртичък, той ще е на соц. политика, за да си определя пенсията :lol: :lol: :lol: Шегувам се, разбира се :) Росен като нищо отива на земеделието и храните. Ей, има начин тая държава да се оправи и с не толкова известни. Има кадърни хора в БЪЛГАРИЯ! Един добър финансов министър и всичко е ток и жица. Министрите не трябва да са световна класа, просто трябва да имат работещ екип. Екипът е важен, не единицата....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2014 14:11

Диня, не се пъни с интелектуални размисли, не ти е дадено. И си заври многоточията на динята при опашката!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

iliyan

Re: Летни циркове част 2

Мнениеот iliyan » 28 май 2014 14:25

Само , че няма кой вече да дава иначе и аз бих изкарал някой лев ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 май 2014 14:34

Messi_fan написа:"Протест срещу правителството на Пламен Орешарски се провежда в градинката до Народното събрание, съобщи Фокус. Протестиращите са около 50-тина симпатизанти на ГЕРБ, които носят флагове на партията и скандират „Искаме си Бойко!”, „ГЕРБ – Победа!” и „Червени боклуци”. Симпатизантите се струпаха около Росен Петров, зам.-председател на „България без цензура”, който премина през градинката. Той бе посрещнат с нецензурни възгласи от протестиращите. Пред парламента сигурността е гарантирана от множество полиция и жандармерия, които охраняват целия периметър на Народното събрание. Протестиращите настояват за подаване на оставка на кабинета Орешарски."

Не знам кое би описало тази ситуацийка, дали е по-скоро смешно, или по-скоро жалко. :lol: Ама няма как, лятото наближава трябва хората да си изкарат пари за моренце. хахахаха :lol: :lol:

Кое е цирк?Това че хората изразяват гражданска позиция ли? Герб е единственото хубаво нещо в новата българска история. Бойко е олицетворение на най- успешния политик. Всичко друго , което се пише е от платени комуняги :!:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 28 май 2014 14:38

mark1926 написа:Кое е цирк?Това че хората изразяват гражданска позиция ли? Герб е единственото хубаво нещо в новата българска история. Бойко е олицетворение на най- успешния политик. Всичко друго , което се пише е от платени комуняги :!:

хахаха така така. И троловете налазиха. Сега такива ли са ви опорните точки ? :lol: :lol: :lol:
Интересно защо тогава бяха най-срамно и унизително изритани от народа ? :roll: :|

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 28 май 2014 14:41

mark1926 написа:
Messi_fan написа:"Протест срещу правителството на Пламен Орешарски се провежда в градинката до Народното събрание, съобщи Фокус. Протестиращите са около 50-тина симпатизанти на ГЕРБ, които носят флагове на партията и скандират „Искаме си Бойко!”, „ГЕРБ – Победа!” и „Червени боклуци”. Симпатизантите се струпаха около Росен Петров, зам.-председател на „България без цензура”, който премина през градинката. Той бе посрещнат с нецензурни възгласи от протестиращите. Пред парламента сигурността е гарантирана от множество полиция и жандармерия, които охраняват целия периметър на Народното събрание. Протестиращите настояват за подаване на оставка на кабинета Орешарски."

Кое е цирк?Това че хората изразяват гражданска позиция ли? Герб е единственото хубаво нещо в новата българска история. Бойко е олицетворение на най- успешния политик. Всичко друго , което се пише е от платени комуняги :!:

Защо си подаде оставката 8-) Нали беше на власт 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 28 май 2014 14:41

mark1926 написа:

разбира са че Бойко е най. Какво хубаво метро в София направи, Какво хубаво околовръстно в София направи, каква хубава зала в София направи и ако имаше време и нов нац. стадион пак в София щеше да направи. А другите градове... ми да го духат. Ааа щял да даде!. Щял ама не дал. Ако бях софиянец щях да го харесвам и да го духат бедните , ама не съм.... А ти?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 май 2014 14:49

Росица кога ще подава оставка?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 май 2014 14:52

Soulen написа:Аз съм ЗА да си сформираме партия, ще съберем доста гласове :)

Пък и за следващите парламентарни избори, живот и здраве, ще съм почти дипломиран юрист :mrgreen:

Ако така лесно се влиза в политиката... На нас не ни трябват много партии, за да се чудят как да крадат. Имаме нужда от една, но свястна.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Свободна зона”