За силен Черно Море е нужна качествена селекция и придобиването на класни играчи - тежък таран,ляв и десен защитник...и най-вече много класен плеймейкър.Последния ако не от България,то трябва да го изровим от чужбина,трябва ни човек с брилянтна техника и поглед над играта,да канализира действията,защото при нас през голяма част от игровото време на терена цари хаос,а използването на Жоро Илиев като плеймейкър е двойно негативно-нито има голям ефект,а и на всичкото отгоре ни лишава от класен човек зад нападателите-човек с удар от дистанция,комбинативен и изобщо развиващ атаката.Конкретно за жребия - ако искаме Купа/Финал - още първия кръг,преди "пренареждането на картите",още докато е мъгла трябва да изтряскаме някой претендент.Даже много исках Левски,ЦСКА или Литекс,защото мисля,че Черноморец просто не е никакъв претендент за трофеи,колкото и да се раздуват възможностите им.Литекс мина през тях на пъва,а помним,че кръг по-рано на Тича Литекс едва-едва се отърва от поражение,нали...впрочем на Червенков му тежи само един Х и той е срещу нас,иначе би и ЦСКА и Локо Сф

.Изобщо не мисля,че Черноморец е по-силен от нас,не мисля,че и ние сме по-силни,като прибавим и фактора турнирен мач,единствен мач,Купа,изненадите които стават....ами да ви кажа - по цял свят ако играят челници за Купа и ако ще стават изненади обикновено го отнасят домакините и гостите ликуват

.Трябва да има и опарени...кой ще се опари?Левски в Брестник?ЦСКА в Свиленград?Литекс?Надали...1х2 е мача