Дербито на първия кръг за купата: Черноморец - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Дербито на първия кръг за купата: Черноморец - Черно море

Мнениеот San-Jose » 19 ное 2009 13:57

Sole написа:
San-Jose написа:
Sole написа:Най-лошото е ,че до сега половин месец без мач,а сега за 7 дни :evil:
21.11 Левски-Ч.Море
25.11. Черноморец-Ч.Море
28.11 Ч.Море-ЦСКА

Какво му е лошото, предстои интересна седмица, по-добре ли е някакви скучни мачове

Лошото е ,че ЦСКА ще дойдат във Варна свежи след като са пуснали резервите си срещу Свиленград,а моряците ще бъдат гроги :?

На 26 играят за Лига Европа :mrgreen: а не грешка, на 3-ти Декември играят, не вярвах ,че чак тогава, не мислех, че 1 месец ще прекъснат Лига Европа, пак късмет за тях, заблудих се от това, че на 24-25 има мачове за Шампионска лига и обикновен в Четвъртък са тези за ЛЕ :?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 ное 2009 14:04

Кога ще сме домакини за тая Купа :evil: ?!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 19 ное 2009 14:26

Лош жребий,Черноморец надявам се са разбрали,че няма да спечелят евроквота от първенството.Така че ще им се наложи дас е хвърлят за купата.Всичко зависи от мача с Левски,ако победим нещата стават интересни.Определено за тези сериозни мачове трябва сериозна тактика ,без грешки в защита и вкарване на положенията които ще имаме

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 ное 2009 14:52

Ще ми се Черноморец да бият,но вече им свършват силите и очаквам победа с 2-0 за "моряците"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 ное 2009 15:00

Крайно време е да прекъснем каръка срещу Черноморец.Проблема само че го виждам в контузиите които ще последват тази среща.Винаги след мач в Бургас,пълним лазарета.Единствено за това ме е яд.Иначе ще стане отново хубав мач между равностойни отбори.Нека победи по добрия.Надявам се това да е Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 ное 2009 15:20

zlostar написа:
ultra_shark написа:Бъди спокоен. Мача ще е от 17, 18 или 19 100%.

Левски играе с Литекс от 19.30 на 25.11 и ще бъде предаван по ТВ. По- късно от 17.00 едва ли ще го изместят.
Успех и на 2та отбора. Лично аз смятам, че Черно море ще продължи. Просто за тях купата е последен шанс за участие в ЛЕ.

Не бих казал, че купата е последният ни шанс за участие в ЛЕ. Нещо много бързо ни отписвате от борбата за челната тройка в първенството. Четеш, предполагам какви огромни премии очакват моряците при победа над вас в събота. После ЦСКА във Варна. Нищо не се знае. Самия факт, че нашето ръководство обещава тези "огромни премии за българските стандарти" както казва журналиста, означава, че не сме се отказали от борбата. За мен означава и още нещо - през зимната пауза ще бъде направена качественна селекция. Смятам, че тепърва ще гледаме един наистина много силен Черно море. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 ное 2009 17:48

За силен Черно Море е нужна качествена селекция и придобиването на класни играчи - тежък таран,ляв и десен защитник...и най-вече много класен плеймейкър.Последния ако не от България,то трябва да го изровим от чужбина,трябва ни човек с брилянтна техника и поглед над играта,да канализира действията,защото при нас през голяма част от игровото време на терена цари хаос,а използването на Жоро Илиев като плеймейкър е двойно негативно-нито има голям ефект,а и на всичкото отгоре ни лишава от класен човек зад нападателите-човек с удар от дистанция,комбинативен и изобщо развиващ атаката.Конкретно за жребия - ако искаме Купа/Финал - още първия кръг,преди "пренареждането на картите",още докато е мъгла трябва да изтряскаме някой претендент.Даже много исках Левски,ЦСКА или Литекс,защото мисля,че Черноморец просто не е никакъв претендент за трофеи,колкото и да се раздуват възможностите им.Литекс мина през тях на пъва,а помним,че кръг по-рано на Тича Литекс едва-едва се отърва от поражение,нали...впрочем на Червенков му тежи само един Х и той е срещу нас,иначе би и ЦСКА и Локо Сф :roll: .Изобщо не мисля,че Черноморец е по-силен от нас,не мисля,че и ние сме по-силни,като прибавим и фактора турнирен мач,единствен мач,Купа,изненадите които стават....ами да ви кажа - по цял свят ако играят челници за Купа и ако ще стават изненади обикновено го отнасят домакините и гостите ликуват :mrgreen: .Трябва да има и опарени...кой ще се опари?Левски в Брестник?ЦСКА в Свиленград?Литекс?Надали...1х2 е мача
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 19 ное 2009 19:04

Двубоят за Купата с „Черно море” Варна ще започне в 16.30 часа

Мачът от 1/16 финал за Купата на България по футбол между отборите на „Черноморец - Бургас" и „Черно море" Варна ще се играе на 25 ноември, сряда от 16.30 часа на стадион „Лазур".

:)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 19 ное 2009 20:48

lionel_messi написа:Двубоят за Купата с „Черно море” Варна ще започне в 16.30 часа

Мачът от 1/16 финал за Купата на България по футбол между отборите на „Черноморец - Бургас" и „Черно море" Варна ще се играе на 25 ноември, сряда от 16.30 часа на стадион „Лазур".

:)

Ти екстрасенс ли си? :mrgreen:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 20 ное 2009 09:26

зеления написа:Не бих казал, че купата е последният ни шанс за участие в ЛЕ. Нещо много бързо ни отписвате от борбата за челната тройка в първенството. Четеш, предполагам какви огромни премии очакват моряците при победа над вас в събота. После ЦСКА във Варна. Нищо не се знае. Самия факт, че нашето ръководство обещава тези "огромни премии за българските стандарти" както казва журналиста, означава, че не сме се отказали от борбата. За мен означава и още нещо - през зимната пауза ще бъде направена качественна селекция. Смятам, че тепърва ще гледаме един наистина много силен Черно море. :)

Аз очаквам да ви бием, каквито и премии да ви дават, което още повече ще ви отдалечи от местата за ЛЕ. Дано поне след това се напънете да биете ония, но малко се съмнявам след 2 тежки мача и победа (евентуално) в Бургас да успеете.

Върни се в “Черно море”