без да се мисля за голям капацитет,но на Левски са му нужни следните неща.
Един като Томашич,един като Боримиров,един като Бардон,един като Грозни
и един нека не бъда нагъл и няма да назова Абрамович,но да речем един като великия ВЛАДО ГРАШНОВ.
Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
zlatan написа:без да се мисля за голям капацитет,но на Левски са му нужни следните неща.
Един като Томашич,един като Боримиров,един като Бардон,един като Грозни
и един нека не бъда нагъл и няма да назова Абрамович,но да речем един като великия ВЛАДО ГРАШНОВ.
Драсни там един ред дето беше писал за играчите да видим какво ще кажеш zlatan.
milen.hristov написа:blue avalanche написа:tevez написа:Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
Гонзо,откакто се е върнал,няма "празно"!!!Само силни ходове!
Действително до момента Гонзо няма грешка
То от настоящия отбор който и да освободиш с много малки изключения не е грешка, така че нищо солидно към момента.
Дано се справи с останалите задачи, които са по важни, защото го заслужава.
zlatan написа:Аз не искам гръмки имена,искам само чужденци където нямаме талантлив юноша.
Не ти ли писна от талантливи юноши, не е като да нямате цяла дузина?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Некадърника Пламен Димов кога ?
- blue avalanche
- Контакти:
BadBoy написа:milen.hristov написа:blue avalanche написа:tevez написа:Ръководството на Левски се раздели по взаимно съгласие с юношата на клуба Христо Попадийн. Георги Иванов-Гонзо се срещна с агентите на играча Емил Данчев и Петър Миладинов, както и с младока, за да приключат официално договора на бранителя.
Гонзо,откакто се е върнал,няма "празно"!!!Само силни ходове!
Действително до момента Гонзо няма грешка
То от настоящия отбор който и да освободиш с много малки изключения не е грешка, така че нищо солидно към момента.
Дано се справи с останалите задачи, които са по важни, защото го заслужава.
При орязания бюджет преподписването с Божинов и привличането на левскарите Домовчийски и Балтанов си е чисто негова заслуга!Независимо дали имаме резерви към тях!
- bilyaletdinov
- Контакти:
zlatan написа:Милене,това никой не го оспорва ,но нали се сещаш че всеки един от нас в този форум би се справил с изходящите трансфери.
Аз не искам гръмки имена,искам само чужденци където нямаме талантлив юноша.
Дали

Как се справи Сираков с изходящите трансфери лятото? Мисля, че още се плащат неустойки на сульо и пульо

Сега е важно да се намерят играчи за нужните позиции - централен защитник, вътрешни халфове х2. И още едно крило е се приключва със селекцията. Иска ми се да вземем Гулдан, но това едва ли ще стане. В такъв случай най-добре да си върнем Асен Георгиев. Това момче заслужава да получи втори шанс при нас, най-вече заради тази нелепа контузия, която получи именно когато пробиваше в първия отбор. Иначе много ми се иска да вземем Бакари, ама едва ли ТИМ ще ни позволят да им разграбим отбора

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
някой дали има поглед върху играта на Бергонси от Черно море,и какъв е статута на Ндиае от Локото.
Някакви новини за Фераресо.
LEVSKI_FOREVER
- darakchiev_77
- Контакти:
След срещата на папагалите с Ц. Василев, дали не се очертава новият ни треньор кой ще е. 

darakchiev_77 написа:След срещата на папагалите с Ц. Василев, дали не се очертава новият ни треньор кой ще е.
Айде нема нужда така да ни разиграва. Гонзо нали го беше поканил да се върне и той отказа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
zlatan написа:някой дали има поглед върху играта на Бергонси от Черно море,и какъв е статута на Ндиае от Локото.
Фераресо и Ндиае искат в ЦСКА...

Прокобо мръсна, върви на майната си!