Безплатни билети за децата по стадионите

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

DidoManUtd
Контакти:

Безплатни билети за децата по стадионите

Мнениеот DidoManUtd » 19 ное 2009 13:53

Литекс с безплатни билети за децата под 16 години
Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев и ръководството на клуба направиха поредния реверанс към ловешката публика, съобщава сайтът на клуба. Босовете взеха решение децата под 16 години да влизат без пари на домакинския мач срещу Локомотив (Пд). Той е в събота от 19,30 ч.

Това съобщение от сайта на Литекс ме провокира да отворя една тема, над която се замислям почти всяка седмица, когато заведа детето си на мач.
1.Защо на футболните срещи няма детски билети с отстъпка, ако не и безплатни?
2.Какво означава да плащаш 10 лв. за билет за дете на 7-8 години и за капак да му носиш вестници и кърпички, за да му забършеш седалката, ако евентуално е здрава?
3.Как ще накараме децата да ходят повече на футболни мачове, като за и без това постната игра трябва и да плащат, като възрастни?

Според мен това е много, ама много тъпо, мисля си го всяка седмица и сега го споделям с всички вас. Надявам се футболните президенти, управници и т.н. главнокомандващи да се замислят, нужно ли е да печелят /то пък едно печелене/ дори и от най-малките.
Поздравления за идеята на Литекс /въпреки представлението им от 10лв. за билет съвсем скоро, когато пак платих и за детето си/.

DidoManUtd
Контакти:

Re: Безплатни билети за децата по стадионите

Мнениеот DidoManUtd » 19 ное 2009 13:55

Темата не беше за Форум Локо Пд., ама така ми дойде

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 19 ное 2009 13:59

Литекс и Черноморец - отбори без публика- съвсем в реда на нещата е всячески да се опитват да привлекат хората на стадиона.Но...не става....

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 19 ное 2009 14:02

antonzzzz написа:Литекс и Черноморец - отбори без публика- съвсем в реда на нещата е всячески да се опитват да привлекат хората на стадиона.Но...не става....

Абе я си гледай твоя отбор, к'во те интересува колко публика имаме?Миналия мач имаше 7 000 и нещо, ако това го имаш за малко-ок.. :shock:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 19 ное 2009 14:05

Моля ви, целта на темата не е да се заяждаме, кой-колко публика има. Мисля, че наистина е важно за децата /а и за родителите им в тази 20-годишна криза в държавата/.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 ное 2009 14:11

епа добре са се сетили :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 19 ное 2009 14:18

Гриша е единствения президент на футболен клуб у нас който има мозък в главата си :)

bambam

Мнениеот bambam » 19 ное 2009 14:40

То хубаво е безплатно за децата,но да не е ''всяко чудо за три дни''.Гришата е наясно,че нашите футболисти ще се чувстват като домакини на стадиона на Литекс,все едно си играят на Лаута :lol: и затова предполагам е пуснал тази промоция :lol:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 ное 2009 14:54

sokoban написа:Гриша е единствения президент на футболен клуб у нас който има мозък в главата си :)
...и който мисли за футбола,бих добавил аз.Браво на него,кога някой президент на Локо Сф.,Левски или ЦСКа ще направи това

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 19 ное 2009 15:19

На ст .Георги Аспарухов открай време е така.Поне децата до 10 години влизат безплатно и никога не е правено проблем за това е ако някой купи билет за детето си няма да му се разъсрдят.Иначе инициативата на Ганчев е правилна и според мен трябва да стане практика.

Върни се в “Локо Пловдив”