mikata написа:Строили се сектора, от камерата не се вижда никакво раздвижване
Строи се, просто работниците са по-малко на брой и нещата стават по-бавно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Строили се сектора, от камерата не се вижда никакво раздвижване
madjoto написа:mikata написа:Строили се сектора, от камерата не се вижда никакво раздвижване
madjoto написа:mikata написа:Строили се сектора, от камерата не се вижда никакво раздвижване
mikata написа:На Ботев на стадиона,работниците са като гъби навсякъде
Долно уйно написа:За жалост това не е строене, а отбиване на номер.
Подобни по рода си и мащаба обекти се изграждат с доста народ и техника.
То е ясно, че един ден трибуната ще стане, но ако всички се проточи с години е доста тъпо.
niki87 написа:1982 написа:Не съм ги броил, но знам капацитета на Васил Левски и имам акъл, в отлика от някои други "хора".
Хубаво знаеш кпацитета, а знаеш ли, че хората с билети за Г влязоха в Б? Знаеш ли, че сектора беше претъпкан, на седалка стояхме по 2-ма, а на стълбите беше абсурд да се стъпи? Знаеш ли, че същото беше и в А, и във В? А знаеш ли, че децатата до 12г. влизаха без билет. А знеш ли, че имаше много такива? Реално на стадиона имаше около 38 хил. зрители.
Червени Воини написа:niki87 написа:1982 написа:Не съм ги броил, но знам капацитета на Васил Левски и имам акъл, в отлика от някои други "хора".
Хубаво знаеш кпацитета, а знаеш ли, че хората с билети за Г влязоха в Б? Знаеш ли, че сектора беше претъпкан, на седалка стояхме по 2-ма, а на стълбите беше абсурд да се стъпи? Знаеш ли, че същото беше и в А, и във В? А знаеш ли, че децатата до 12г. влизаха без билет. А знеш ли, че имаше много такива? Реално на стадиона имаше около 38 хил. зрители.
Демек бяхте не 30хил. а 60хил?!? Ехехехе тука ви "завидях".

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi, metodito, TristaNNN и 14 госта