ЦСКА плати капаро за лагера в Холандия
ЦСКА вчера плати капаро за лагера в Холандия. Там ще се проведе втората част от подготовката на армейците, която стартира на 23 юни. Първата тренировка за сезона пък е на 9-и, а веднага след това отборът се качва на лагер в Боровец, където ще остане в продължение на десетина дни. До момента обаче все още не е уредена нито една контрола в паузата, пише в.”Тема Спорт”
От "Армията" все още не са публикували официалната програма за подготовката. Очаква се това да стане днес или утре. Лагерът в Холандия също ще продължи около две седмици. Новият сезон за ЦСКА започва на 17 юли с мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Армейците ще са поставени при жребия както за втория, така и за третия рунд от пресявките, ако стигнат до него.
Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Аз се надявам на Себастиан Ернандес от нашето първенство. Пак трябва да видим кой ще бъде освободен от Лудогорец.. 

- dreben23
- Контакти:
Сега ще ви хвърля в тъча с моето мнение- в момента в който Гъргоров и Стоянов си тръгнат ще тръгнем и доста нагоре. Ако някой е следил внимателно, ще му светне, че колкото и силни мачове да са направили, още толкова имат и слаби, в които само тичат на хавая, нищо друго. И двамата са ми симпатични и ще ми е неприятно ако ги няма, но трябва да съм обективен- ЦСКА не може да се бори за титлата с играчи като Гъргоров и Стоянов, можем само до калъфките всяка година да се добираме. Неслучайно Лудогорец ги беше отхвърлил. Това ли ще ни е целта всяка година?
От друга страна пък трябва да се отбележи и фактът, че без тях нямаше да сме и в тройката, така че не знам. Но ако ще се гони по-сериозен успех, с тях категорично няма да стане- понякога издъхват много сериозно и двамата, а усилията на съотборниците им остават напразни. Само аз ли ги забелязвам тези неща?
Оценявам направеното от тях, но възможностите им са лимитирани- не се представят на ниво във всеки мач и от това играта ни страда доста.
Вече не са за ЦСКА, колкото по-рано го осъзнае Стойчо, толкова по-добре! Нищо, че Бадема се водеше най-добрият миналия сезон, не е толкова добър колкото изглежда, вече не.
Спешно се нуждаем от заместници на Гъргоров и Стоянов, за да има ротация, когато играта им не спори, всички останали са си добре. И нападатели естествено, но едно шест, седем човека трябва да привлечем, тъй като и ще продаваме най-силните си играчи.
Имайте предвид, че Емил Гъргоров ми е един от любимците заради всеотдайността си, винаги е бил. Ама ми е набор и няма въздух, от километри си личи, че му е трудно понякога. По-кофтито е, че дъртите никой не ги ще никъде, затова се и връщат при нас, но с тях сериозни постижения не можем да имаме! Не и като продаваме младите, ама аз не съм никак тъп и мога да преценя кога се готви тим за титлата и кога за второстепенна роля във футболния ни елит- докога така?
Едната година оцелявахме- добре, следващата - лек прогрес до калъфките, ами сега вече е време за селекция, с която ще се вдига и титлата!
Ми то като гледам селекциите на грандовете Лудогорец ще е шампион поне още две години - едните си връщат старите кучета и другите правим същото. Ех, големи успехи ни се очертават и догодина...
От друга страна пък трябва да се отбележи и фактът, че без тях нямаше да сме и в тройката, така че не знам. Но ако ще се гони по-сериозен успех, с тях категорично няма да стане- понякога издъхват много сериозно и двамата, а усилията на съотборниците им остават напразни. Само аз ли ги забелязвам тези неща?

Оценявам направеното от тях, но възможностите им са лимитирани- не се представят на ниво във всеки мач и от това играта ни страда доста.

Спешно се нуждаем от заместници на Гъргоров и Стоянов, за да има ротация, когато играта им не спори, всички останали са си добре. И нападатели естествено, но едно шест, седем човека трябва да привлечем, тъй като и ще продаваме най-силните си играчи.
Имайте предвид, че Емил Гъргоров ми е един от любимците заради всеотдайността си, винаги е бил. Ама ми е набор и няма въздух, от километри си личи, че му е трудно понякога. По-кофтито е, че дъртите никой не ги ще никъде, затова се и връщат при нас, но с тях сериозни постижения не можем да имаме! Не и като продаваме младите, ама аз не съм никак тъп и мога да преценя кога се готви тим за титлата и кога за второстепенна роля във футболния ни елит- докога така?
Едната година оцелявахме- добре, следващата - лек прогрес до калъфките, ами сега вече е време за селекция, с която ще се вдига и титлата!

Ми то като гледам селекциите на грандовете Лудогорец ще е шампион поне още две години - едните си връщат старите кучета и другите правим същото. Ех, големи успехи ни се очертават и догодина...

Последна промяна от dreben23 на 27 май 2014 17:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Сега ще ви хвърля в тъча с моето мнение- в момента в който Гъргоров и Стоянов си тръгнат ще тръгнем и доста нагоре. Ако някой е следил внимателно, ще му светне, че колкото и силни мачове да са направили, още толкова имат и слаби, в които само тичат на хавая, нищо друго. И двамата са ми симпатични и ще ми е неприятно ако ги няма, но трябва да съм обективен- ЦСКА не може да се бори за титлата с играчи като Гъргоров и Стоянов, можем само до калъфките всяка година да се добираме. Неслучайно Лудогорец ги беше отхвърлил. Това ли ще ни е целта всяка година?
От друга страна пък трябва да се отбележи и фактът, че без тях нямаше да сме и в тройката, така че не знам. Но ако ще се гони по-сериозен успех, с тях категорично няма да стане- понякога издъхват много сериозно и двамата, а усилията на съотборниците им остават напразни. Само аз ли ги забелязвам тези неща?![]()
Оценявам направеното от тях, но възможностите им са лимитирани- не се представят на ниво във всеки мач и от това играта ни страда доста.Вече не са за ЦСКА, колкото по-рано го осъзнае Стойчо, толкова по-добре! Нищо, че Бадема се водеше най-добрият миналия сезон, не е толкова добър колкото изглежда, вече не.
![]()
Нямаме човек, който да замести Бадема адекватно, докато Стоянов наистина няма да липсва. Ако трябва да избирам, предпочитам Бадема пред Маркиньос. Лудогорец го разкара, но те имат на този пост Марселиньо - играч, за който можем само да мечтаем. Иван Маркович има голям талант, но в момента не може да бъде адекватен заместник. Принципно не ни трябват чак 6-7 човека, в момента са ни достатъчни двама нападатели и един ляв бек. Ама истински такъв, а не преквалифициран десен халф или нещо от сорта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
dreben23 написа:Сега ще ви хвърля в тъча с моето мнение- в момента в който Гъргоров и Стоянов си тръгнат ще тръгнем и доста нагоре.
Още сме май месец, а слънцето почна да те напича.
Бадема е най-добрия играч в "А" група, а ти твърдиш че ако си тръгне ще тръгнем нагоре? Сериозен ли си?

- dreben23
- Контакти:
Сериозен съм, защо да не съм?
Иначе ти мислиш ли, че някой ще съумее да спре Лудогорец с Домовчийски и Гъргоров да речем и в следващите две години, дано не са и повече! Аз не мисля, че е възможно.
Да млъкват и да почват да търсят сериозни играчи, такива като Алвеш ни трябват, снайперисти! Да млъкват и да намерят спонсор, защото и най-красивия екип изглежда зле, когато на гърдите си няма фирмено лого! Само се плюят и хвалят едни други, а накрая ще остане като свършена работа само терените, които правят "ЦСКА Завинаги". Вторите места няма да ги помним много дълго, и ние ли като Левски ще почнем да осмисляме сезона само с дербитата.
Да се спрат с тези нападки и хвалби помежду си и да се залавят за работа!
Едно и също всеки ден - Стойчо vs Майкъла и обратно!
П.П. Три седмици вали дъжд при нас, не е проблемът от слънцето!
А и дърпам пердетата аз и да го има, свети ми на монитора. 
Иначе ти мислиш ли, че някой ще съумее да спре Лудогорец с Домовчийски и Гъргоров да речем и в следващите две години, дано не са и повече! Аз не мисля, че е възможно.

Да млъкват и да почват да търсят сериозни играчи, такива като Алвеш ни трябват, снайперисти! Да млъкват и да намерят спонсор, защото и най-красивия екип изглежда зле, когато на гърдите си няма фирмено лого! Само се плюят и хвалят едни други, а накрая ще остане като свършена работа само терените, които правят "ЦСКА Завинаги". Вторите места няма да ги помним много дълго, и ние ли като Левски ще почнем да осмисляме сезона само с дербитата.

Да се спрат с тези нападки и хвалби помежду си и да се залавят за работа!

Едно и също всеки ден - Стойчо vs Майкъла и обратно!

П.П. Три седмици вали дъжд при нас, не е проблемът от слънцето!

Последна промяна от dreben23 на 27 май 2014 17:51, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
- Udoji90
- Контакти:
Бадема имаше и слаби мачове в края, но той цял сезон игра без заместник, така че не може да искаме непрекъснато да е на ниво. В поне 3/4 от мачовете игра силно, което си е повече от добре за играч, който не получава почивка. Ако Маркиньос бъде взет, за Гъргоров ще има адекватна резерва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Мислиш ли, че е лесно да се намери спонсор, който да дава поне милион на година за ЦСКА?
Да, аз мисля че точно с играчи като Гъргоров могат да бъдат спрени! Играчи като Гъргоров са рядкост в световния футбол в момента!
Или викаш щом мисли малко с главата, а не тича като муха без глава "ПРЕЧИ
" на играта и е слаб?
Да, аз мисля че точно с играчи като Гъргоров могат да бъдат спрени! Играчи като Гъргоров са рядкост в световния футбол в момента!
Или викаш щом мисли малко с главата, а не тича като муха без глава "ПРЕЧИ

- dreben23
- Контакти:
Трудно им е, щото искат да си бутнат техни хора.
Като навсякъде...
Бареков взе 11 процента от вота на гражданите, ние още не можем да си привлечем спонсор. За политика има, за футбол няма пари.
А и Сашо Томов не е случаен човек, предполага се, че има доста добри контакти по отношение на финансовите въпроси.
Вече е съвсем друг въпрос, ако никой не желае да работи с него предвид визитката. Но поне да излязат и да кажат- така и така ЦСКА няма пари, няма спонсор, няма селекция, съответно няма да се борим за титла, ще чакаме още година, две и така, толкова ли е трудно, а само се увърта едно и също? Поне да кажат, не се излагайте с приказки за титли по форумите, че трудно свързваме двата края и да се спре с това увъртане. Та да не се излагаме и ние като си пишем коментарите. 

Бареков взе 11 процента от вота на гражданите, ние още не можем да си привлечем спонсор. За политика има, за футбол няма пари.

***САМО ЦСКА!***
-
- Контакти:
Мога да ти гарантирам, че докато Стойчо Младенов е треньор на ЦСКА ще се борим за титлата с какъвто и състав да е.
Томов ако искаше досега просто да отбие номера със спонсора щеше да намери някой като Глобул да дава по 100 000 на година + безплатни минути за телефоните на всички от клуба. Но не е това целта - той си го каза, че ще търси спонсор, който да дава минимум милион евро на година, със сигурност не е лесно намирането на такъв спонсор за който и да е български клуб в момента, не само при нас и заради Томов.
Да се надяваме при добро участие в Европа да се появи и този спонсор...
Томов ако искаше досега просто да отбие номера със спонсора щеше да намери някой като Глобул да дава по 100 000 на година + безплатни минути за телефоните на всички от клуба. Но не е това целта - той си го каза, че ще търси спонсор, който да дава минимум милион евро на година, със сигурност не е лесно намирането на такъв спонсор за който и да е български клуб в момента, не само при нас и заради Томов.
Да се надяваме при добро участие в Европа да се появи и този спонсор...