Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Сега остава да разкараме Старокин и да вземем двама качествени халфа, крило и защитник. След това просто трябва да се гради отбор без да се ядосваме за щяло и нещяло. 

Айде,честито за Божи86!Когато няма риба и ракът е риба!
http://levski.gong.bg/bg-football/a-grupa/bozhinov-ostava-v-levski-279629

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:blue avalanche написа:Божинов остава!!!
Много добре!
Лоялността е рядко срещано явление наши дни...
Отборът започва да придобива контури...
Важно е, от къде са дошли всичките предложения и какви са били. Ако е имало по-добра оферта (в което аз лично се съмнявам, с оглед на играта му), тогава може да говорим за лоялност.
Той отрано беше заявил,че Левски е приоритет за него,защото му подаде ръка в момент,в който никой не го искаше!
Tommi написа:Важно е, от къде са дошли всичките предложения и какви са били. Ако е имало по-добра оферта (в което аз лично се съмнявам, с оглед на играта му), тогава може да говорим за лоялност.
И в Турци я и в Италия е щял да взима повече пари отколкото в Левски,но е избрал да остане,това за мен е лоялност.
- blue avalanche
- Контакти:
Преди време попитах,но никой не отговори:
Някой знае ли нещо за М.Иванов-Деко?
blue avalanche написа:Преди време попитах,но никой не отговори:
Някъде четох, че Гонзо ще го маха, но не е нищо официално.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- metodito
- Контакти:
Levski4Ever написа:Сега остава да разкараме Старокин и да вземем двама качествени халфа, крило и защитник. След това просто трябва да се гради отбор без да се ядосваме за щяло и нещяло.
След напускането на португалското менте и Дъстли, защитниците станаха трима. След контузии идват Велев и Огнянов - единия отзад, другия за напред, ако Владо се махне полузащитниците верно двама стават, като аз не знам защо не изтеглят Борко малко напред. Силно се надявам Гонзо да не бута Стивън, Мисяк и малките и даже да добави някой, но да ви кажа честно не го вярвам. При предишния си престой Гонзо не показа, че би рискувал с малчуганите ни, което не ми харесва. Те са сърцето на този клуб или поне някои от тях един ден ще са. Да не се получава така, както с Владо. Дали щеше някой да го види, ако не са го били набелязали в ПАО? Много съм доволен от привличането на Лъчо. Супер работливо момче. Ако някой е забравил, да си спомни мача с Виляреал в Испания да речем. Блажевич трябва да остане, привличаме двама класни защитници от класата на Рабех/Рисп и сме тип-топ. Много очаквам между другото от Огнянов. Нямаше късмет това момче...
Но! особено е важно треньорът кой ще е? Ако е Гонзо, по-добре да забравим. Две дини под една мишница не се носят. Това със "сър"-а и англ. тип мениджър... глупости! Та те имат армия! от висококачествени помощници.
Дани като шеф в школата звучи много добре при определени условия. Да не се бърка в работата на подопечните си, а да следи да не стават мизерии, бягства на футболисти и уредкания на деца и да е лицето на "Левски". С името си и работата на терена си той се е доказал като куче, което захапе ли не пуска. Точно такъв трябва в един батак.
Последна промяна от metodito на 27 май 2014 16:14, променено общо 1 път.
Ами до момента картинката при нас е ясна.
Остават пет имена: Миро Иванов,Орин Старокин,Даниел Димов,Цецо Генков и Дъстли Мюлдер,както и вратаря Мишо Иванов.
Нужни са три имена в защита:двама централни,ляв бек(Весо Минев за мен е неподходящ)-ще развали съблекалнята.
Чисто нова средна линия ще е нужна,като към този момент никой не знае как ще играе Левски от лятото.
Дали ще бъдем в ромбове,дали ще бъдем с типични крила.
Атаката на отбора изглежда поносима.Двете Валерита+Цецо Генков.
Младите:ясно е ще бъдат много в отбора от новия сезон;
Мики Орачев,Христо Попадийн,Радо и Боро Цоневи,Влади Мисяк,Стивън Петков,Илия Димитров.
Това са младите които аз съм гледал.Тук е момента да попитам,някой знае ли момчетата,които се подвизават като
централни бранители в U-19 и U-17ще съм много благодарен да чуя мнения за евентуални такива.
Остават пет имена: Миро Иванов,Орин Старокин,Даниел Димов,Цецо Генков и Дъстли Мюлдер,както и вратаря Мишо Иванов.
Нужни са три имена в защита:двама централни,ляв бек(Весо Минев за мен е неподходящ)-ще развали съблекалнята.
Чисто нова средна линия ще е нужна,като към този момент никой не знае как ще играе Левски от лятото.
Мики Орачев,Христо Попадийн,Радо и Боро Цоневи,Влади Мисяк,Стивън Петков,Илия Димитров.
Това са младите които аз съм гледал.Тук е момента да попитам,някой знае ли момчетата,които се подвизават като
централни бранители в U-19 и U-17ще съм много благодарен да чуя мнения за евентуални такива.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Ами до момента картинката при нас е ясна.
Според мен още един дефанзивен халф, (Бергонси)още един десен бек,за резерва ляво крило пример Раиков,още едно дясно, зад нападатела офанзивен халф, и двама класни централни и отбора става бетон.
Аз се чудя с кой акъл го връщат Попадийн в отбора,Бистрица с него изпаднаха от Б група и там беше един от най-слабите.