Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

haha

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот haha » 27 май 2014 02:03

Пак си пишеш свободни съчинение, но честно казано нямам никакво желание да споря повече. Що си мислиш, че Бойко ще ти оправи живота, твое си мнение.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2014 02:07

dunavfc написа:Целият народ ? Народа избра ГЕРБ, така ,че аз да съм ви проблема...
Не знам по каква извратена логика, смяташ , че тези 65 % от негласувалите са против ГЕРБ.

Едва-ли харесват ГЕРБ, щом не са ги подкрепили. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 май 2014 03:09

dunavfc написа:Целият народ ? Народа избра ГЕРБ, така ,че аз да съм ви проблема...
Не знам по каква извратена логика, смяташ , че тези 65 % от негласувалите са против ГЕРБ.

На практика излиза, че твоята логика е извратена :roll: От всички хора които познавам и знам че не са гласували, абсолютно всички са против ГЕРБ 8-) Което на практика означава 100% от негласувалите 8-) Колко на брой са, няма смисъл да казвам, а и нали самият ти си на мнение, че цифрите са без никакво значение, важен е процента :lol: Ей това е, 100% от негласувалите са против ГЕРБ. ФАКТ 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 май 2014 08:34

"Шоуто" на Борисов тази сутрин по НОВА ТВ, няма аналог.Този човек е истински срам за България!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 май 2014 09:43

FLANKER написа:"Шоуто" на Борисов тази сутрин по НОВА ТВ, няма аналог.Този човек е истински срам за България!

Вече нямам търпение отново да видя така мечтания от мен плач на Бойко, че отново са му откраднали мястото, че отново той е моралния победител и т.н. Между другото ситуацията на ЕНП в ЕП е доста аналогична като тази на Борисов в България.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 май 2014 10:28

v.r.s. написа:Атака беше полезна с риториката си относно ДПС, като показа, че няма нищо страшно да се говори истината за тази етническа партия, също така против циганизацията и т.н. Също така критикуваха САЩ и НАТО за войните които разпалват в света и това наистина е така, говореха за Европа на нациите, а не на бюрукратите и др. Риториката им беше крайно дясна и националистическа и така беше до преди около 2 години, когато започнаха да говорят за национализация, гонене на чужди фирми от България и въобще залитнаха в крайно ляво.

Ми те и ГЕРБ уж бяха полезни с риториката си относно ДПС, но си мислех, че този мит отдавна беше заровен, щом след като четири години управление единственото, което направи Бойко бе да разтури барбекюто на Доган.. :mrgreen: А виждам, че си разумен и интелигентен човек, та не вярвам повече да се връзваш на приказките на Бойко относно Доган и измислената пи-ар война, която води срещу него! Визирам изказванията му от рода на "Доган ме беше поръчал" и предназначението на тези думи.. Както и разпределянето на голяма част от държавни финанси в една банка, близка до един друг кръг (сам се сещаш кого визирам). ;) Мисълта ми е, че модернизацията на технологиите е вече толкова напреднала, че за малка страна като България е почти невъзможно нещо да остане скрито-покрито! В общи линии картите вече са свалени на масата и всичко е много ясно! Що се отнася до това, че си одобрявал критиките по САЩ и НАТО, то в тази насока ГЕРБ водят напълно противоположна политика! ;) Само ще спомена "атентатът в Бургас" и светкавичната позиция, която застъпиха ГЕРБ относно случая (визирам обвиненията срещу военното крило на Хизбула) говори красноречиво за това, че им бяха спуснати инструкции отгоре.. Не е много трудно да се досетим кои са основните противници на Хизбула! Домакинските срещи на външния министър Младенов с представители на опозицията в Сирия, която е публична тайна от кого се подкрепя! След това и въпросното гостуване на Бойко на Нетаняху в Израел, след като вече не беше премиер.. и като цяло излиза така, че в тази насока ГЕРБ демонстрира една коренно противоположна политика от тази на АТАКА, така че не ми е много понятно какво точно си видял в тях, за да ги подкрепиш! :)
Последна промяна от RedeviL на 27 май 2014 10:43, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 май 2014 10:35

Интересна дискусия ... Кажете после, че не сте взели по някой лев, я от другаря Кутев, а от някой гербаджия, за да пишете сума ти страници глупости :? Истината е проста - ГЕРБ печели изборите с разлика, при която във всяка западна държава, загубилите управляващи МОМЕНТАЛНО си подават оставката ... Е, да, ама живееме в Булгаристан, т.нар. "Тройна коалиция" ще сдаде властта само с кръв :lol: Трагедията е пълна и всяка минута повече стоене на власт, играе лоша роля за БСП и на следващи избори, които така или иначе няма да са много далече във времето, защото Местан и ко са на път да им го сложат, те ще бъдат задминати от ДПС като бърз влак селска гара :mrgreen: ГЕРБ взима 700 хиляди гласа, което при тая ниска активност, не е много зле ... БСП при очаквани 630-тина хиляди, взима 430 хиляди :!: Това им е основния проблем. Барека направи офанзивата, плащаше най-яко от всички ( нямам предвид купуване - за това не мога да кажа ) и съответно изкара впечатляващ резултат. Джамбазки изглежда свестен ... Кунева, естествено, я отсвириха - хората от РБ не я искаха още преди изборите. Фаворите на синчеца - чичо Волен очаквано изпадна в 3-та глуха, явно проруското говорене не е достатъчно, а и е неприемливо за някои хора . Атака са извън парламента на следващи избори, за това не чакайте негативен вот по отношение на правителството от тях :!: И на последно място, много се зарадвах за пича от БСП, дето мангасарите ще го пратят в ЕП :lol: :lol: Не се отказвай :!: 1,5 милиона евро за 5 години си вземи, а тия дето те натискат да се откажеш - да те хванат за к*ра :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 май 2014 10:41

Готов ли си да застанеш публично срещу мен и да ме обвиниш, че съм взел пари от някъде? ;) Що се отнася до това какви са моите симпатии, никога не съм ги крил! Специално за тези избори обаче вече обявих, че дори не си направих труда да гласувам! Следователно не ме интересува кой е спечелил и кой е загубил.. С това и приказките на Дунавчето, че съм умирал от яд, че Бойко бил спечеил отиват право в канала! ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 май 2014 10:48

Какви са ти симпатиите, че не съм видял :? Мязаш ми леко на кутевист, ама може и безплатно да си заблуден :lol: Ебават много лошо нещата Орешака и ко, колкото по-бързо се откажат, толкова по-добре :!: Кредити, кредити ... Ние не сме Щатите, за да имаме безкраен лимит :lol: Ще ни го набомбят накрая :mrgreen: Отделно, че вече година няма и помен от обещанията на въпросния господин :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 май 2014 10:50

RedeviL написа:
FLANKER написа:"Шоуто" на Борисов тази сутрин по НОВА ТВ, няма аналог.Този човек е истински срам за България!

Вече нямам търпение отново да видя така мечтания от мен плач на Бойко, че отново са му откраднали мястото, че отново той е моралния победител и т.н. Между другото ситуацията на ЕНП в ЕП е доста аналогична като тази на Борисов в България.

По-голям срам от руското отроче Сергей Станишев и руската партия БСП няма. Белгийския премиер подаде оставка и ще има предсрочни праламентарни избори, защото партията му загуби евроизборите, но българските им колеги нямат топки или по-точно искат да се накрадат до край, защото 60 години не им стигнаха.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”