Все си мисля, че изказванията на някои хора от клуба за Левски вече прекаляват. То не е Мъри, то не е не знам кой... ся остава само и Херо да запее в тоя глас и всичко е ''супер''.
http://www.tribunaplovdiv.bg/?p=31908
Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bulgaro
- Контакти:
Re: Всекидневна
Защо се мъчи в Пловдив? Послушай сърцето си - разкарай се!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Re: Ако “Ботев” плащаше много...
Dexter Lord написа:Да го прочетат всички, които казват, че сме давали много пари за селекция.
http://www.sportal.bg/news.php?news=489320
- El Commandante
костенурк написа:Тва е истината за милионите в Ботев.говори се че Василев ще отпусне пари за селекция ако не ще има пак свободни агенти на килограм
Дреме ти на дедовия.
Аз даже предпочитам да не се дават много пари за играчи,докато не стане стадиона и докато Мъди от Аскьой е начело на тима.
Представяш ли си да му дадат на тоя каун един чувал с пари,той да ги потроши, да станем първи и после да се тупа по шкембето къв велик треньор е тоя лешпер...аре нема нужда...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
volf написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=489320
Магарето както винаги неподготвено. Чети, магаре.
Заплатата на Хамза – поредният кьорфишек изстрелян по адрес на Ботев
аплатата на тунизийския нападател на Ботев Пловдив Юнес Хамза бе обявена вчера в софийска медия, която се позовава на свои източници. Все пак тази информация се оказа поредният кьорфишек изстрелян по адрес на пловдивчани.
Спорният сайт твърди, че Хамза взима „скромните“ за българското първенство 30 хиляди евро заплата, което на пръв поглед е леко шокиращо, предвид факта, че се намираме в България.
От Ботев Пловдив се свързаха с TribunaPlovdiv.bg и обявиха, че тази новина не отговаря на истината. От клуба на „канарчетата“ също добавиха, че Хамза взема десетки хиляди левове по-малка заплата от обявеното.
Остават съмненията, че тази новината е излязла с цел да се нагнети напрежение у футболистите на „жълто-черните“. Сега на ръководството на Ботев ще бъде трудно да убеди футболистите, които ще бъдат привлечени през лятната пауза, че стандарта в отбора не е толкова висок.
Магаре, какво стана с Красимир Балъков? Кога ще идва в Ботев? 

DarkPsy написа:Магаре, какво стана с Красимир Балъков? Кога ще идва в Ботев?
Когато се разделите с Мърко, но ще Ви прилича и в тандем да заработят при Вас!!!

- El Commandante
volf написа:DarkPsy написа:Магаре, какво стана с Красимир Балъков? Кога ще идва в Ботев?
Когато се разделите с Мърко, но ще Ви прилича и в тандем да заработят при Вас!!!
Може може, ше привлечем в щаба и Ники Митов и Овчи и ше станем шампиони трийсдватри пъти един след друг...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:volf написа:DarkPsy написа:Магаре, какво стана с Красимир Балъков? Кога ще идва в Ботев?
Може може, ше привлечем в щаба и Ники Митов и Овчи и ше станем шампиони трийсдватри пъти един след друг...
Сега се сещам, че Тити Папазов също е възможно да излезе от прикритието на наставник в сянка и да поеме съвсем официално функциите - тръпката ще е нечовешка - "Каква неописуема футболна драма"!
- El Commandante
volf написа:Сега се сещам, че Тити Папазов също е възможно да излезе от прикритието на наставник в сянка и да поеме съвсем официално функциите - тръпката ще е нечовешка - "Каква неописуема футболна драма"!
С Тити и Овчи на скамейката много ше ни се вдигнат разходите по Бърза помощ, тея дефибрилатори пари струват,а тия двамата припадат общо между 5 и 7 пъти на полувреме...