RedeviL написа:И кое ми е жалкото!? Не знам как може да казваш на абсолютните факти като рекордно ниската избирателна активност - опорни точки. На мен ми е ясно, че и 5 човека да са гласували за ГЕРБ, ти пак ще си дрънкаш твоите глупости.. Но най-малкото не е морално нито един журналист да не му зададе подобен въпрос и вмсето това да го оставят да си разправя обичайните заучени фрази за Станишев и БСП! А кой ще управлява страната предстои да видим.. Не се подвеждай по сегашните резултати, които при едни евентуални парламентарни избори ще бъдат сериозно променени! Дори самият Борисов призна за това. Естествено човекът толкова много бленува да е отново на министерското кресло, че в даден момент не се знае, дали това няма да замъгли съзнанието му, ако не е станало вече.. Също така не бъди толкова обнадежден, че Борисов ще е отново премиер! Вече и на малките деца трябва  да е станало ясно, че без широка коалиция е невъзможно да има работещо правителство! Не знам, как може да се връзваш на приказките на Борисов, че видиш ли още малко и хоп ГЕРБ отново ще окупира властта!? Друг мит, който се пропагандираше упорито на тази пародийна пресконференция е, че ГЕРБ били надградили.. Глупости на търкалета! Просто благодарение на ниската избирателна активност и това, че техния основен електорат беше по-мотивиран успяха да постигнат такъв добър на пръв поглед резултат. Между другото ситуацията при ДПС е аналогична.
Кое е за теб е факт, бе ? Спечели ли ГЕРБ изборите ? Имаха ли преднина от 10 % ? Това измислица ли е ? Факт ли е , какво е ? 
Какво ме интересува,че 65 % не са гласували, те не трябва да се причисляват никъде. Кой е казал,че са против ГЕРБ ? Кой е казал,че са за ГЕРБ ? Броят се и се анализират, тия които са гласували, ебем ти и логиката ,които някой хора вкарвате.
Не ме интересува изобщо дали Борисов ще се върне на власт или не, моите симпатии , изобщо не се измерват в това , дали е на върха или в небитието. Пука ми на оная работа дали ще стане отново министър-председател, а и не вярвам да стане.