Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 19:46

Rafa написа:
RedeviL написа:
Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите 8-)

И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити! :mrgreen: При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата! :mrgreen:

Ще ми стане много интересно, как Боко след всичките му приказки, ще направи коалиция с ДПС :lol: Естествено, това задължително ще е в името на държавата и народа, а той ще бъде национално отговорен държавник :lol: Ей тогава да ги видя какви ще ги мъдрят герберастите :lol:

Има и друг вариант, ама там вече става много сложно! Коалиция с РБ и ББЦ (това го казвам в случай, че преминат бариерата).. Само че, тук вече идва големия проблем - как ще се разпределя софрата!? Претендентите от отбора на ГЕРБ са много като почнем начело с Бойко, минем през Цецо и стигнем до Томи, който спешно ще се отзовава от Брюксел. Отборът на РБ (тук работите вече са сериозно, а и предвид шменти-капелите, които си правиха на преференциите хората на Кунева и ДСБ, отсега ги виждам как се изпокарват) - Кънев, вечно нереализираният кариерист Москов, Кунева, Касим Дал и други.. И накрая стигаме до ББЦ! При тях начело е Бареков, който като му слушах днешната пресконференция, вече спокойно можем да кажем, че си имаме нов Бойко! Доста сериозна конкуренция! :mrgreen:

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 26 май 2014 19:49

Срещу работещите в мини Бобов дол се провежда наказателна акция. Тя е започнала след изтичането на записите за контролиран вот.Това се казва в сигнал, публикуван на гражданската платформа "За честни избори" преди минути и придружен със снимки.

Схемата е следната. Работещите в мините на Бобов дол получават част от заплатата си под формата на ваучери, които могат да разменят срещу хранителни продукти единствено в магазините на Христо Ковачки.

При неподчинение на инструкциите за гласуване за правилната партия и резултат в общината, различен от "поръчания", магазините се опразват.

"Резултатът е следният - вместо 600 лева месечна заплата сте получили 400 купони за храна на стойност 200 лева от съответните магазини (Европа). Изтеглят ли стоките от тези магазини, си оставате с 400 лева и купони, които в никой друг магазин не се приемат. Така се стимулира корпоративният вот в Бобов дол!", се казва в сигнала.

Статията ТУК
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 26 май 2014 19:56

RedeviL написа:И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити! :mrgreen: При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата! :mrgreen:

Хубаво, целенасочено изказване на познавач на дълбоките тайни на политиката.Малка корекция - ако БСП не иска баницата, що ще в коалиция с турците и атака?Съсела за баницата ще стане пак комунист и ще напише още една дисертация за униформите.
В поста ти обаче не виждам, къде са обикновените хора в "целата схема". Или както каза една митингуваща(не пиша от коя партия е):"Може да гладуваме , ама наш'те да са на власт"
moderatè souse

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 20:02

Днес с Червения дявол разгромихме всички възможни Бойковчета и производните им. :lol: Най- учтиво каня другаря Борисов и Цецо на дебат с нас. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 20:10

Тостао написа:
RedeviL написа:И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити! :mrgreen: При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата! :mrgreen:

Хубаво, целенасочено изказване на познавач на дълбоките тайни на политиката.Малка корекция - ако БСП не иска баницата, що ще в коалиция с турците и атака?Съсела за баницата ще стане пак комунист и ще напише още една дисертация за униформите.
В поста ти обаче не виждам, къде са обикновените хора в "целата схема". Или както каза една митингуваща(не пиша от коя партия е):"Може да гладуваме , ама наш'те да са на власт"

При тогава стеклите се обстоятелства ГЕРБ сам се постави в изолация! Беше ясно, че Бойко нямаше как да повтори резултатите от 2009-та, а за консуматорска партия като тях подобно нещо може да се окаже пагубно! Накрая стана така, че местата в парламента се разпределиха между ГЕРБ, БСП, ДПС и АТАКА. Нали не си очаквал, след като Борисов почти не закри партията на АТАКА, Волен да му подаде ръка!? БСП пък нямаше как да се съюзи с ГЕРБ, защото в голямата си част от изказванията им определяха управлението на Борисов като пагубно за България! Още повече, че още като кмет на София и след това като премиер Станишев буквално не излизаше от устата на Борисов! И в това положение какво друго си очаквал освен правителство, което не включва ГЕРБ!? В крайна сметка властта не бива да бъде самоцел за нито един управляващ, а резултатите от вчерашните избори, пък били те и за евровот, показха изменение на политическата карта, което донякъде дава основание за предсрочни избори.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 20:13

haha написа:Днес с Червения дявол разгромихме всички възможни Бойковчета и производните им. :lol: Най- учтиво каня другаря Борисов и Цецо на дебат с нас. :lol:

Както се казва на футболен жаргон, ще им скъсаме шортите! :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 май 2014 20:13

RedeviL написа:
haha написа:Аз не знам защо се спори с грамофонни плочи като Дунавчето и този тип. За тях има само един човек, едно божество- Бойков Борисов- всичко, което прави той, пардон Той е правилно, Той е спасителят и се трепе за държавата с кръв, пот и сълзи. Останалите са мошенници и правят всичко възможно да прецакат единствената достойна партия- ГЕРБ (която действа честно).

Ако оставим настрана всички безобразия на Тиквата, на мен умът ми не побира едно нещо- как изобщо може някой да подкрепя човек, който се подиграва на родителите на намерено убито момиче, после говори за някакви куче и кебапчета и се хили?

Доколото си спомням колегата v.r.s. е екс симпатизант на АТАКА.. Доооста сериозен завой е направил! Разбирам, че Воленчо е разбил мечтите му и след това е гласувал за ГЕРБ от немай накъде, ама да отстоява до такава степен техните позиции, вече ми е странно! :mrgreen:

Точно така, но завоя го направи Сидеров, който от крайно дясно отиде в крайно ляво, а аз за леви партии няма как да гласувам. И кои реални партии останаха в десният сектор-ГЕРБ и РБ? Нямам нищо против РБ, с изключение на лидара им Кунева и както се очертава не само аз съм бил против, а и доста от гласувалите за РБ.
Колкото до отстояването на позиции е съвсем нормално да го правя, както го правите и вие, аз отстоявам своята позиция, а не на някой друг.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 20:24

v.r.s. написа:
RedeviL написа:
haha написа:Аз не знам защо се спори с грамофонни плочи като Дунавчето и този тип. За тях има само един човек, едно божество- Бойков Борисов- всичко, което прави той, пардон Той е правилно, Той е спасителят и се трепе за държавата с кръв, пот и сълзи. Останалите са мошенници и правят всичко възможно да прецакат единствената достойна партия- ГЕРБ (която действа честно).

Ако оставим настрана всички безобразия на Тиквата, на мен умът ми не побира едно нещо- как изобщо може някой да подкрепя човек, който се подиграва на родителите на намерено убито момиче, после говори за някакви куче и кебапчета и се хили?

Доколото си спомням колегата v.r.s. е екс симпатизант на АТАКА.. Доооста сериозен завой е направил! Разбирам, че Воленчо е разбил мечтите му и след това е гласувал за ГЕРБ от немай накъде, ама да отстоява до такава степен техните позиции, вече ми е странно! :mrgreen:

Точно така, но завоя го направи Сидеров, който от крайно дясно отиде в крайно ляво, а аз за леви партии няма как да гласувам. И кои реални партии останаха в десният сектор-ГЕРБ и РБ? Нямам нищо против РБ, с изключение на лидара им Кунева и както се очертава не само аз съм бил против, а и доста от гласувалите за РБ.
Колкото до отстояването на позиции е съвсем нормално да го правя, както го правите и вие, аз отстоявам своята позиция, а не на някой друг.

Че те в десния сектор са най-големите комунисте бе, момче :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 20:26

v.r.s. написа:
RedeviL написа:

Няма лошо, колега! Малка шегичка беше това. ;) Знам, че си точен и също така умееш да се изразяваш добре. Само едно не ми е ясно, как си могъл да се подлъжеш по евтиния популизъм на Сидеров!? Айде ГЕРБ, ги остави, колкото и да ненавиждам Тиквата (понякога като го видя на екрана ми идва да се присегна и да го удуша, между другото днес изпитах това чувство отново), но поне имат що годе и кадърни хора.. Кадровият потенциал на АТАКА обаче е... No comment! :mrgreen: Между другото Сидеров никога не е бил нито в ляво, нито в дясно, а си е чистокръвен представител на "зелените".. Ама не тея, за които си мислиш, а едни други зелени.. неща. :lol:

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 26 май 2014 20:58

RedeviL написа:
Тостао написа:

При тогава стеклите се обстоятелства ГЕРБ сам се постави в изолация! Беше ясно, че Бойко нямаше как да повтори резултатите от 2009-та, а за консуматорска партия като тях подобно нещо може да се окаже пагубно! Накрая стана така, че местата в парламента се разпределиха между ГЕРБ, БСП, ДПС и АТАКА. Нали не си очаквал, след като Борисов почти не закри партията на АТАКА, Волен да му подаде ръка!? БСП пък нямаше как да се съюзи с ГЕРБ, защото в голямата си част от изказванията им определяха управлението на Борисов като пагубно за България! Още повече, че още като кмет на София и след това като премиер Станишев буквално не излизаше от устата на Борисов! И в това положение какво друго си очаквал освен правителство, което не включва ГЕРБ!? В крайна сметка властта не бива да бъде самоцел за нито един управляващ, а резултатите от вчерашните избори, пък били те и за евровот, показха изменение на политическата карта, което донякъде дава основание за предсрочни избори.

Все едно слушам станишев... затова винаги губи избори.Я му виж пресконференцията с Шулц, оня чак се изчерви от срам
moderatè souse

Върни се в “Свободна зона”