Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот mikata » 24 май 2014 17:27

Батков вън :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 май 2014 20:27

Добре ....Батков вън.....Кои обаче иска да помага на сините.Псевдо фенове много.Кои реално е предложил да поеме тази финансова тежест да издържа клуба....Кои има излишни милиони на месец. :?: :?:

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 26 май 2014 13:59

Вълчан написа:Добре ....Батков вън.....Кои обаче иска да помага на сините.Псевдо фенове много.Кои реално е предложил да поеме тази финансова тежест да издържа клуба....Кои има излишни милиони на месец. :?: :?:

Ами никой не иска поради простата причина, че адвокатина не ще да продава.

Потребителски аватар
mikata

Сираков атакува Батков

Мнениеот mikata » 27 май 2014 07:47

Батков отново излъга, стискам палци на Гонзо да преобрази Левски

Легендата на Левски Наско Сираков за пореден път нападна собственика на "сините" Тодор Батков. Бившият национал даде интервю в предаването „Зона Спорт“ по БТВ Екшън, в което изрази съмнение, че Батков дава всички пари в Левски и пожела успех на Георги Иванов - Гонзо в опита му да изправи отбора на крака след кошмарния последен сезон. „Стискам палци не само на Гонзо, най-вече на Левски. За този клуб от много време всеки момент е важен. Проблем е, че под една или друга форма някъде нещо се бърка. Дано сега тръгнат по прав път", коментира Сираков. „Знам едно нещо - че това, което каза Батков след юбилея, е една лъжа - той обеща европейски вечери с подобен заряд. Поредна лъжа. Това няма как да се случи в този момент", категоричен беше бившият нападател. „Най-нормалното нещо е, че Гонзо няма да разполага с финанси за нов отбор. Това означава, че трябва да се насочи към евтини, млади, български играчи. Това не предполага европейски вечери от голям ранг". "Знам че част от парите в клуба ги дава Батков, всичките - дълбоко се съмнявам. Той вече няма възможност, според мен, а след като няма, нека просто си тръгне." "В този Левски нямам работа. Обмислям едно много сериозно нещо, което ще го обявя до 2 седмици и то ще има отзвук като на атомна бомба. Във футболен аспект е, у нас е, ще касае всички левскари и спирам дотук". „Не смятам, че събличането на Ивайло Петев е било насочено към мен. Бях предупреден преди събличането да не се намесвам." "Не съм говорил с Херо и Мъри, но Стоилов си има договор, а Петев - много добри предложения. Само Димитров бе свободен, но разбирам отказа му", продължи Сираков. "Заради прословутия юбилей бях отстъпчив. Съгласен съм с Гонзо, че трябва да се реже до кокал. В най-скоро време обаче пак ще си отворя страницата във „Фейсбук". Против личните нападки съм, но искам отборът ми да върви напред. Мога да преглътна няколко загуби, ако виждам, че се работи правилно. Трябваше ли да изгоня Мъри още на летището след мача в Публикум, както искаше Батков?" "Пари за юбилея не съм дарил, така съм сметнал за правилно. По-добре да не дариш, отколкото да обявиш, че ще дадеш 10 000 лева и да не ги дадеш, както направи Батков. Чух, че наистина нещата финансово са били на перфектно ниво и сега съжалявам,че не дарих пари", сподели още Сираков, като не пропусна да коментира и големия съперник ЦСКА. "ЦСКА има много по-голям потенциал от тези 5000 души, които са си купили акции. Проблемът там е същия като в Левски - много хора се притесняват кой и как ще управлява тези пари. Ако беше ЦСКА истинско акционерно дружество, а не побългарено, нямаше да има проблеми да си продаде акциите", смята Сираков.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489725
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Сираков атакува Батков

Мнениеот metodito » 27 май 2014 07:59

Трябваше ли да изгоня Мъри още на летището след мача в Публикум, както искаше Батков?

По-добре да не дариш, отколкото да обявиш, че ще дадеш 10 000 лева и да не ги дадеш, както направи Батков

Представяте ли си? Хайде, Насе, още, още! Без недомлъвки, да му лъсне... на Батков всичко! Защото той е троянски кон в този клуб, всеки го предполага, но има неща, още неща, които да разберем. Как никой не разследва Казанската афера?! Може ли да е толкова навътре със службите? Или просто всичко се е оплело като свински черва? Платини, млатини, Боби, УЕФА, проказа....

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 27 май 2014 08:48

Не смятам, че събличането на Ивайло Петев е било насочено към мен. Бях предупреден преди събличането да не се намесвам

Нали спонтанно беше всичко......а аз се чудя защо Вълчето стоеше и се усмихваше като женски полов орган
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 май 2014 11:00

„Не смятам, че събличането на Ивайло Петев е било насочено към мен. Бях предупреден преди събличането да не се намесвам."

И при това положение не е предупредил, уредил да се вземат мерки това да не стане? Ами.. значи е съучастник в тоя цирк, позор, който изложи отбора пред цял свят !!

"ЦСКА има много по-голям потенциал от тези 5000 души, които са си купили акции. Проблемът там е същия като в Левски - много хора се притесняват кой и как ще управлява тези пари. Ако беше ЦСКА истинско акционерно дружество, а не побългарено, нямаше да има проблеми да си продаде акциите", смята Сираков.

Е, тука е прав. Не може за всичко да греши все пак...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2014 11:18

Betchualeng Arnaikem написа:
„Не смятам, че събличането на Ивайло Петев е било насочено към мен. Бях предупреден преди събличането да не се намесвам."

И при това положение не е предупредил, уредил да се вземат мерки това да не стане? Ами.. значи е съучастник в тоя цирк, позор, който изложи отбора пред цял свят !!

До колкото знам, представянето на Петев не е станало в обичайната за такива събития зала, а в някаква по-малка, която не е използвана до момента с такава цел. Кой е решил това и защо... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 май 2014 11:27

vaskonti написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

До колкото знам, представянето на Петев не е станало в обичайната за такива събития зала, а в някаква по-малка, която не е използвана до момента с такава цел. Кой е решил това и защо... :roll:

Да, кой ...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 27 май 2014 18:11

И на малките деца им стана ясно, че събличането е един сценарий.

Върни се в “Архив”