Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
haha написа:RedeviL написа:ГЕРБ са чисти като момини сълзи! При тях няма контролиран вот и не купуват гласове.. Те са умните и красивите! Техните кампании винаги са най-скромни от всички други! Ох, горките! Живи да ги оплачеш..Ето, заради това демагогстване и лицемерие винаги са ми били противни!
Нима поне скромността и възпитанието на Бойко не ти харесват?
Глупости! Единствената грешка на ГЕРБ за близо 4 години според Борисов е била тяхната самоувереност!
thebully написа:Кунева издуха супата![]()
![]()
Айдее! Голям кеф!
А, щях да забрвя, vrs ще ми обясниш ли как беше избран Плевнелиев за президент и дали тогава нямаше скандали за машинации от страна на ГЕРБ?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Ново двайсет! В момента Цветанов прави изчисления за електоралните нагласи сравнявайки резултатите от евровотовете досега с тези от парламентарните..
haha написа:А, щях да забрвя, vrs ще ми обясниш ли как беше избран Плевнелиев за президент и дали тогава нямаше скандали за машинации от страна на ГЕРБ?
Тц, дисциплината "бягане с чувалите с бюлетините" си е напълно конституционна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Айде пак се почна с ваденето на проценти и слагането на всички под общ знаментаел на фона на 35% избирателна активност.. Всички умни и красиви в ГЕРБ! Простите и неграмотните в БСП.. Е няма такава наглост, но какво ли се учудвам вече! Само като им видя противните физиономии наредени в редица и ми се гади! Заслужаваме си съдбата като народ!
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 12:18, променено общо 2 пъти.
- DrAvalanche
- Контакти:
thebully написа:Кунева издуха супата![]()
![]()
Чудесен пример за негласуващите. Вече имаме възможност освен партия да си избираме и представител.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Ни вопъл, ни стон за рекордно ниската избирателна активност! Да правиш анализи на база 65% негласували си е чиста проба наглост!
За какъв страх може да говориш, когато кметовете в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора (най-големите градове в България) са твои подчинени!?