Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:26

haha написа: Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.

Абсолютен "no sense"..

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 26 май 2014 11:41

RedeviL написа:
haha написа: Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.

Абсолютен "no sense"..

Я пак! Държавата ли свали партията или ..... :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 май 2014 11:47

haha написа:^^ И оня хубавец Димитър Стоянов беше евродепутат.
Бареков не знам защо се чудите с кого би се коалирал, той е пионка на ДПС. Относно предсрочни избори- не мисля, че за момента ще има такива, ако ще Буда да ги иска по 100 пъти на ден (не, че досега не го прави). Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.

Обяснението е, че не народа свали ГЕРБ, а мафията и провокаторите пуснати от нея за да окървавят протестите.
Първите протести бяха спонтанни и граждански срещу монополите и високите сметки за ток. След това останаха платените провокатори, чиято цел беше да хвърлят страната в хаос. Самите ръководители на протестите, които уж бяха срещу монополите, в момента в който беше казано, че се започва разследване на срещу трите ЕРП-та и вероятно процедура за отнемане на лицензите, казаха, че искат оставка на правителството и няма да преговарят за нищо.
Тогава лъсна цялата помия забъркана от мафията и, че всичко си беше добре подготвено мероприятие от тогавашната опозиция и мафията.
Това е логичното обяснение защо ГЕРБ продължава да печели избори, въпреки контролираният вот и купуването на гласове от БСП и ДПС. Дори съм сигурен, че ако не беше организираната "Костинбродска афера" в денят на размисъл преди ПИ, то ГЕРБ щеше да получи много повече гласове и на тях. Тази афера отврати много гласоподаватели и свали изборната активност и даде възможност за сформиране нова тройна коалиция.

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 11:49

Горките ГЕРБ, всички останали купуват и правят машинации, но те са изявяват като стожер на честността да спасяват положението. :lol:
Иначе, то и протестите срещу Пеевски в началото си бяха протести на нормални хора, но много бързо след това се видя, кои опитаха да се възползват от тях.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:52

ГЕРБ са чисти като момини сълзи! При тях няма контролиран вот и не купуват гласове.. Те са умните и красивите! Техните кампании винаги са най-скромни от всички други! Ох, горките! Живи да ги оплачеш.. :mrgreen: Ето, заради това демагогстване и лицемерие винаги са ми били противни! ;)

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 11:56

RedeviL написа:ГЕРБ са чисти като момини сълзи! При тях няма контролиран вот и не купуват гласове.. Те са умните и красивите! Техните кампании винаги са най-скромни от всички други! Ох, горките! Живи да ги оплачеш.. :mrgreen: Ето, заради това демагогстване и лицемерие винаги са ми били противни! ;)

Нима поне скромността и възпитанието на Бойко не ти харесват? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 26 май 2014 11:59

v.r.s. написа:
haha написа:^^ И оня хубавец Димитър Стоянов беше евродепутат.
Бареков не знам защо се чудите с кого би се коалирал, той е пионка на ДПС. Относно предсрочни избори- не мисля, че за момента ще има такива, ако ще Буда да ги иска по 100 пъти на ден (не, че досега не го прави). Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.

Обяснението е, че не народа свали ГЕРБ, а мафията и провокаторите пуснати от нея за да окървавят протестите.
Първите протести бяха спонтанни и граждански срещу монополите и високите сметки за ток. След това останаха платените провокатори, чиято цел беше да хвърлят страната в хаос. Самите ръководители на протестите, които уж бяха срещу монополите, в момента в който беше казано, че се започва разследване на срещу трите ЕРП-та и вероятно процедура за отнемане на лицензите, казаха, че искат оставка на правителството и няма да преговарят за нищо.
Тогава лъсна цялата помия забъркана от мафията и, че всичко си беше добре подготвено мероприятие от тогавашната опозиция и мафията.
Това е логичното обяснение защо ГЕРБ продължава да печели избори, въпреки контролираният вот и купуването на гласове от БСП и ДПС. Дори съм сигурен, че ако не беше организираната "Костинбродска афера" в денят на размисъл преди ПИ, то ГЕРБ щеше да получи много повече гласове и на тях. Тази афера отврати много гласоподаватели и свали изборната активност и даде възможност за сформиране нова тройна коалиция.

Абсолютно точно! И като си помисля какъв е резултатът, въпреки толкова много сега не гласували, какъв ли би бил той при положение че гласува всеки с право на глас дори и само от тези които са в момента в България ?
Последна промяна от Love in blue на 26 май 2014 12:02, променено общо 1 път.
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 12:01

А какво да кажем за техните верни кученца и лауреати на бг журналистиката - Сашо Диков, Любчето Кулезич, двойката от сутрешния блок и неотразимия Кеворк Кеворкян!?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 май 2014 12:03

При положение, че изборите ги правят БСП по изборният кодекс на Мая Манолова, че органите на реда и следящите за нарушения на изборите са под тяхно подчинение и никъде не се говори за купени гласове и контролиран вот от ГЕРБ, е показателно, че няма за какво да се хванат. Ако имаше то със сигурност щеше да се вдигне вой по всички медии.
А доказателства за натиск и купуване гласове от БСП има.
А когато фактите говорят и Станишев и Мая мълчат.

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 12:04

vrs, разсъждаш като някой първокласник.
Redevil, че то Нова телевизия си е тяхна, няма какво да се чудиш.
П.п. Не знам защо си мислите, че ако негласувалите пуснат бюлетини гласовете им ще отидат за Буда.
Последна промяна от haha на 26 май 2014 12:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”