Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 10:57

dunavfc написа:Имат право на мнение, но нямат право да дават насоки, каква да бъде политиката на страната ни...

Имат право да дават насоки точно толкова, колкото и гласувалите. Това, че не са харесали нито една от партиите не ги прави нито по-малко граждани, нито с по-лоши идеи, нито нищо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

haha

Мнениеот haha » 26 май 2014 10:59

^^ И оня хубавец Димитър Стоянов беше евродепутат.
Бареков не знам защо се чудите с кого би се коалирал, той е пионка на ДПС. Относно предсрочни избори- не мисля, че за момента ще има такива, ако ще Буда да ги иска по 100 пъти на ден (не, че досега не го прави). Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:00

Що се отнася до идеята за тези ЕИ, то тя беше ПЕС, в това число и Станишев като нейн председател да се опитат да спрат влиянието на ЕНП. Донякъде успяха като влиянието на ЕНП в ЕС вече няма да бъде такова, каквото беше досега. Вярно е, че целта им беше победа, която в крайна сметка не успяха да постигнат, но и това е някакво утешение, защото от сега нататък посоката на ЕС няма да се определя изцяло от ЕНП. Още повече, че основният победител на тези ЕИ бяха националистическите формации, които завоюваха особено голям брой места в новия европейски парламент. Особено победата на националистите във Франция е забележителна! Интересното в случая е, че това в абсолютен противовес със случващото се при българските нациналистически партии като АТАКА и НФСБ, чиито провал на тези избори беше очевиден. Естествено идеята на някои други за тези избори беше изцяло и само повод за искане на предсрочни парламентарни избори, което е парадокс за Европа..
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 11:14, променено общо 3 пъти.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 26 май 2014 11:02

Стига с тези тлъсти заплати, че ми омръзна да слушам глупав плач ! Ходете поработете да изкарате някой лев, та да се видите с пари. Дано хората се дигнат да гласуват, защото скоро време управляваща сила в България ще са Дудка плюс ДПС-то. Жалко, че в България са се навъдили прости хора, които не могат да мисля 1-2 седмици напред.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 май 2014 11:03

RedeviL написа:Не ме разбирайте погрешно за Станишев! Изънките му станаха доста и принципно е логично да подаде оставка, но моментът за това не е подходящ, защото това ще бъде страхотна възможност за неговите най-големи противници да натякват от сутрин до вечер за своя голям триумф над левите! Оставка трябва да има, но не по този начин.. Нека минат и парламентарните избори, ако има такива и чак тогава да се обяви новият наследник за мястото на Станишев. Според мен един Янаки Стоилов изглежда като най-добър кандидат за този пост.. Това за мен е най-правилния подход в ситуацията, който няма да доведе до големи сътресения в партията!

Оставката на Сержо ще е триумф на БСП, които от напускането му ще си увеличат вота с едни 7-8%, но той е решил, че е по-голям от партията и я закопава. Нека си стои там.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:07

love_hurtz написа:Стига с тези тлъсти заплати, че ми омръзна да слушам глупав плач ! Ходете поработете да изкарате някой лев, та да се видите с пари. Дано хората се дигнат да гласуват, защото скоро време управляваща сила в България ще са Дудка плюс ДПС-то. Жалко, че в България са се навъдили прости хора, които не могат да мисля 1-2 седмици напред.

Ало, шефе, ти да не си и някакъв екстрасенс, че знаеш личното положение на хората!? Айде всеки да си гледа в паничката и да не дава наклон на другите! Направи си труда да видиш резултатите и на предишните евроизбори и после пак ела да ръсиш мозък! ДПС винаги са били фактор, особено на евроизборите.. Свиквайте с този факт! И накрая никой нищо не гледа, но ако си мислиш, че аз ще съм човекът, който ще си дава гласа, за да се изпращат калинки и некъдрници на хранилка в ЕС, жестоко се лъжеш!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:13

cska-632 написа:
RedeviL написа:Не ме разбирайте погрешно за Станишев! Изънките му станаха доста и принципно е логично да подаде оставка, но моментът за това не е подходящ, защото това ще бъде страхотна възможност за неговите най-големи противници да натякват от сутрин до вечер за своя голям триумф над левите! Оставка трябва да има, но не по този начин.. Нека минат и парламентарните избори, ако има такива и чак тогава да се обяви новият наследник за мястото на Станишев. Според мен един Янаки Стоилов изглежда като най-добър кандидат за този пост.. Това за мен е най-правилния подход в ситуацията, който няма да доведе до големи сътресения в партията!

Оставката на Сержо ще е триумф на БСП, които от напускането му ще си увеличат вота с едни 7-8%, но той е решил, че е по-голям от партията и я закопава. Нека си стои там.

Може и да е така.. Не претендирам да съм прав! Просто си изразявам мнението за ситуацията! Както казах - оствката на Станишев е напълно логичен ход след всичките му издънки като председател на БСП, но не съм много убеден, че моментът за това е подходящ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 май 2014 11:18

След тези избори стават ясни някои неща. Първото е ,че стайното цвете криещо се под масите увяхна - да му е честито. Може да замине на много дълга почивка във Варадеро вече или да се установи в Русия и да защитата руснаците, след като предаде нас на турско-циганската корпорация. Другото е че ми е напълно ясно защо Станишев не подава оставка. Човека явно си пада по садо-мазото. Бойко си го бие до посиняване където го хване, а ДПС му го слага денонощно и навсякъде при това без лубрикант и вика оставам и искам още. Шута на КТБ снощи показа истинското си долно и подло лице след незадоволяващия го резултат. Накара се на журналистите , мълчи за паричките и кампанията и лъже,че неговата била най-евтината. Явно шефа му Цецко не е много доволен от резултата и това че май си хвърля парите на вятъра. Така им се пада. И най-лошото което става все по-лошо с всяка изминала година е масовото купуване на гласове от ДПС и все по-нарастващото им влияние. Владеят българското село, владеят циганите и турците. Предвид демографската ситуация с страната може само да се гадае след колко време ще стане и първа партия у нас. Да ни е честито след като ги толерираме , ухажваме и защитаваме и никои не се занимава да разбие и отслаби тази партия докато не е станало твърде късно. Това у нас не е политика, а чесане на его на няколко хора имащи се за политици.
Последна промяна от Player на 26 май 2014 11:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 11:18

Tommi написа:
dunavfc написа:Имат право на мнение, но нямат право да дават насоки, каква да бъде политиката на страната ни...

Имат право да дават насоки точно толкова, колкото и гласувалите. Това, че не са харесали нито една от партиите не ги прави нито по-малко граждани, нито с по-лоши идеи, нито нищо.

Още повече, че голяма част от същите тези негласуващи осигуряват така блажените за всяка партия субсидийки! ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 май 2014 11:25

Тук мога да се съглася с теб. Това би могло да бъде правилен ход, но просто в БСП трябва да настъпят промени, защото в момента нито могат да привлекат от неутралните, а и са на път да изгонят и част от електората си.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”