Живко6461 написа:Какви са контактите на Боримиров на запад, респ. в Германия? С кои от тях може да помогне на "Левски"?
Примерно всеки месец се прави изследвания на всеки един футболист и се носят в Германия на лекаря на Мюнхен 1860 и лекаря изписва рецепти за всеки един футболист какво и по колко да взема(нещо което се правеше при предишните му престои). Направило ли ти е впечатление ,че и в двата периода когато Боримиров беше СТД Левски нищо не играеше ,но имаше чисто физическо превъзходство над другите отбори у нас.При последния му престой Левски вкара 10 гола в последните 15 минути на мача и то в 10-на мача. Като в 3 от тези мачове бяхме и с намален състав,но така и не си пролича. Ясно е че Лудогорец и Ботев ще имат по-класни като индивидуалности играчи,много вероятно е да имат и по-добри треньори от нас ,но при една добра физическа подготовка може и да изравним везните. Както казва Л.Петрович ,ако цял мач бягаш по-бързо от другия отбор може и да не спечелиш,но почти сигурно няма и да загубиш. Нивото на футбола у нас е такова е ,че със здраво тичане и хъс може да се изравнят класите на отборите.
Отделно от самолет се вижда ,че младите ни футболисти,за мен в тях има достатъчно класа, приличат повече ученички анорексички ,отколкото на професионални спортисти и трябва много сериозно да работят за физическата си подготовка( под работа се разбира не само тренировки във фитнес залата). Какво стана с Вутов?- за 4 месеца в Италия просто стана с друго телосложение.
Тук е мястото да кажа и че според мен би било много добре да бъдат ангажирани кондиционни специалисти от чужбина,както и треньори или методисти за школата също от чужбина,знам че се работи по въпроса.