RedeviL написа:dunavfc написа:Някой наскоро каза доста остроумно ,че ако тези избори не бяха важни, нямаше да се купуват гласове

Всички избори са важни и всички влияят на политическата обстановка в страната.
Сигурно е така за доста хора, но не и за мен.. Някак си нямам усещането, че се решава нещо важно за страната ми. По-скоро ми изглежда, че се избира коя партия колко хрантутници да прати в Брюксел, всеки от които на по 10к евро заплатка. Между другото въпросът на колегата беше много актуален! Какво е свършил един Слави Бинев например? Ей такива ми ти работи..
10k не са никакво изкушение за 90 % от европейските ни депутати

Как да привлечеш Пеевски на тоя пост с тия мизерни пари, при положение,че той е милионер ? Или пък Бареков с часовниците по 100 хил. лв. на ръката си ?
Нашите депутати, могат да свършат много, стига да искат. Един Фарандж го доказва много нагледно, колко и противен да ми е. Да , едно е да си депутат от Великобритания, друго от България, но ако имаш топки, можеш да постигаш интересите на страната си. Не се дава достатъчно гласност на изявите на нашите депутати, затова хората не разбират добре, какво точно правят нашите хора в парламента.