Ако , трябва да се съобразяваме с тези, които не са гласували ( mother of logic ) , кого да пратим в Брюксел ? Тези 65 % ще се разберат ли , кого да пратим там ? Защо тия 65 % не направят свое паралелно гласуване ?
Очаквам и любимият ми отговор - Не ни трябват партии, не ни трябват политици и ще чакам с нетърпение, някой да ми покаже в кои демократични страни, няма партии и политици.
Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Последна промяна от dunavfc на 26 май 2014 01:53, променено общо 1 път.
dreben23 написа:Много се радвам, че умните хора продължават да не гласуват!![]()
А онези се пенят ли пенят кой бил спечелил изборите, какво сте спечелили, господа, като народа не упражнява правото си на вот?Никой не ще ни едните, ни другите, ни третите и четвъртите, а те са хиляди на всичко отгоре, лапат повече от футболисти готвещи се за световното!
![]()
![]()
Най-тъпото е, че им се позволява при по-малко от 50% вот от населението да си избират депутати и правителства и всякви глупости, които са нереални! Точно затова няма да гласувам никога, поне ще имам правото да плюя който си искам, а който е гласувал има право да плюе само по тея дето е подкрепил и са се оляли след това.![]()
За мен няма никакво значение кой ме управлява, а дали ме управлява правилно! От времето когато съм се сдобил с право на глас това не се е случвало, затова от мен вот няма да получи никой!
Мдаам, както каза един изключително мъдър съфорумец, на когото много ценя мнението...
Rafa написа:В общи линии, анкетата ясно показва че мислещите хора в България са повече от гласуващите
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
dunavfc написа:
А не може ли да има вариант,че 200 човека им е през оная работа ? Ако логиката ти е вярна, значи, няма партия в света , която да е успешна, защото гласовете и винаги трябва да са поне с 1 отгоре. Не знам, дали и Путин има подобни впечатляващи резултати.
Отливът на избиратели/поддръжници/почитатели/клиенти и т.н. никога не носи успех в дългосрочен план. На теория може да се получи, но на практика не може, защото все ще се появи някой, който да прилапа онези, които ти не броиш за живи. Уточнявам, че говорим за сравнително сериозни спадове като сегашния, а не минимални, които може да се дължат на най-различни фактори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
В тази тема се усеща тишината на спалнята, която ражда безумия .... група незадоволени сексуално и емоционално кочове, води някакви битки в стил "Дон Кихот и вятърните мелници".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dunavfc написа:Ако , трябва да се съобразяваме с тези, които не са гласували ( mother of logic ) , кого да пратим в Брюксел ? Тези 65 % ще се разберат ли , кого да пратим там ? Защо тия 65 % не направят свое паралелно гласуване ?
Очаквам и любимият ми отговор - Не ни трябват партии, не ни трябват политици и ще чакам с нетърпение, някой да ми покаже в кои демократични страни, няма партии и политици.
Тези 65% казват, че не им пука за нито една партия и да пращат когото искат в Европата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
http://results.cik.bg/ep2014/rezultati/index.html
Резултати за страната към 00:24 часа при обработени 13.605% протоколи на СИК в РИК
ГЕРБ - 33.45%
БСП - 19.32%
ДПС - 11.89%
ББЦ - 10.48%
РБ - 6.90%
Резултатите стават все по-категорични
Резултати за страната към 00:24 часа при обработени 13.605% протоколи на СИК в РИК
ГЕРБ - 33.45%
БСП - 19.32%
ДПС - 11.89%
ББЦ - 10.48%
РБ - 6.90%
Резултатите стават все по-категорични

Tommi написа:dunavfc написа:Ако , трябва да се съобразяваме с тези, които не са гласували ( mother of logic ) , кого да пратим в Брюксел ? Тези 65 % ще се разберат ли , кого да пратим там ? Защо тия 65 % не направят свое паралелно гласуване ?
Тези 65% казват, че не им пука за нито една партия и да пращат когото искат в Европата.
И идва въпросът с кого, трябва да се съобразим. С тях или с тези, които са гласували ? Щом 65 % от хората не са излезли да гласуват, да не пращаме никого ?
Аз гласувах Бюреци,Читаци и Комунисти да не са в европейските листи.
dunavfc написа:RedeviL написа:Какво те бърка теб, дали ще дават мнение или ще правят заключение!? Всеки сам решава, дали да гласува! Много хора, които си гледат работата или бизнеса, вярват в това, че политиката и това кой управлява по никакъв начин не определя качеството им на живот, както тяхното бъдеще. Мисълта ми обаче беше съвсем друга - не може, когато 3/4 не са упражнили правото си на вот, ти да говориш от тяхно име.
Ама, не аз правя заключенията за тях, а мишки като Станишев и всички, които играят по свирката му, как тези ,които не излезли да гласуват , ясно изразили своята гражданска позиция,че не били доволни. Една част наистина са недоволни, но на мнозинството НЕ МУ ПУКА !.
Имаме 50 партии, никой не може да ме убеди,че няма нито една, заради, която си заслужава да гласуваш, пък дори и тя да има 0.01 шанс, важен е принципът.
Излез като трябва и нарисувай един среден пръст, както направиха доста хора, това също е позиция.
И от къде на къде, тия 65 % ще определят, каква да бъде политиката в страната и ще изразяват мнението си за политическата обстановка, след като те не са направили най-елементарното и не са дали своят глас.
Демокрацията, кои гласове трябва да брои на тези, които са излезли да гласуват или на тия, които са показали безразличие към целият процес ? Много лесно така, аз да си седя в нас и да нареждам на политиците, какво ми е изгодно, без да съм положил никакви усилия.
Ми да ти кажа не си много прав! Повечето хора, много от които умни и кадърни, отдавна са спряли да се интересуват от политика, още по-малко пък да мрънкат.. Много от тях просто са решили да вземат нещата в свои ръце, вместо да се надяват на шайка алчни и неграмотни политици да им оправят положението. Колкото и да не ти се иска, но е факт - много партии и месии се изредиха да управляват България, а положението си остава почти без промяна. Висока корупция, бедност и безработица, разспиано здравеопазване и образование. Истината е, че хората вече не вярват на никого и с право!
Последна промяна от RedeviL на 26 май 2014 02:01, променено общо 1 път.
Да говориш за категоричност при 13% обработени бюлетини си е равносилно на герерастки фанатизъм
Ами да спират да ги броят тогава
За какво ги броят всички, да им се чуди човек 

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.