Мъчно ми е за БАТАКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Безкомпромисен написа:Всички партии на изборите са комунистически и съставени изцяло от комунисти , а аз за за комунистически престъпници няма да дам гласа си!Няма една нормална партия, която да не е комунистическа!Така че трябва да ми изсъхнат ръцете, за да гласувам за комунистически престъпници!
Бог да пази България от комунисти!
Как се издаде, че си платен трол! Няма десен, който да е против гласуването днес!
Безкомпромисен написа:На така наречените евроизбори всички които ще влязат в европарламента са комунистически престъпници до един! И трябва да влязат в затвора, вместо да участват на избори!
brossy написа:ГЕРБ за пореден път смаза БСП.Около 10% разлика.България има бъдеще.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
brossy написа:Голяма победа за ГЕРБ.Разлика от 10% с БСП.Браво българи!Вече вярвам ,че имаме бъдеще.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта