ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- realmadrid_fan
- Контакти:
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)
Inmessionante дай поне някакъви примери за това че съдията не е бил неутрален.

HALLA MADRID
realmadrid_fan написа:Inmessionante дай поне някакъви примери за това че съдията не е бил неутрален.
Не му обръщай внимание! Прекалено се гледа всичко в мачовете. Нека оставим играта на мира!
Радвай се на успеха и знай, че догодина УЕФА ще даде купата на друг отбор

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Честито на всички фенове на Реал Мадрид
Най на края сме там където винаги ни е било мястото а именно на върха
Атлетико може да се пробват пак след 43 години
Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава

Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава

Isco написа:Честито на всички фенове на Реал МадридНай на края сме там където винаги ни е било мястото а именно на върха
![]()
![]()
Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава![]()
Това дерби и миланското са най - големите, така че закачките са нормални. Радвам се, че го гледах на финал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Isco написа:Честито на всички фенове на Реал МадридНай на края сме там където винаги ни е било мястото а именно на върха
![]()
![]()
Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава![]()
Винаги на върха, викаш, а?

Isco написа:Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава![]()
http://www.realmadridshop.com/stores/re ... pid=153605
Isco написа:Някой може ли да ми качи снимка на фланелките който бяха направени за финала че искам да си направя такава![]()
Ето и .png на десятката само. Пиши ако искаш .psd файла, за да си промениш цветовете и шрифта на годините.
Не е векторно обаче, нямам Illustrator на компа в къщи.
http://imgbox.com/61gcoqjV
Татко Карло и част от футболистите много ме разочароваха последния месец. В Испания сдадохме багажа без бой, срещу средняци и един изпадащ, вчера само късмета ни спаси и бяхме на 2 минути да загубим мечтаната от над десетилетие титла. Играта бледа сянка от това, което показахме срещу Мюнхен. Роналдо се загуби в най-важния мач, Бейл с тази игра и 100 милиона рубли надали струва, добре че Серхио Рамос пак ни измъкна от блатото, като барон Мюнхаузен и че Ди Мария показа характер.
Уважение за Атлетико, дано запазят някак състава и не го разпродадат на убийци на талант като Моу, например. Симионе и Клоп правят чудеса с една пета от магията($) на други магове.
Уважение за Атлетико, дано запазят някак състава и не го разпродадат на убийци на талант като Моу, например. Симионе и Клоп правят чудеса с една пета от магията($) на други магове.
Последна промяна от Hohohoho на 25 май 2014 17:11, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Като фен на Реал Мадрид ми беше ясно, че повечето хора гледали финала ще са за Атлетико Мадрид .......... да не кажа всички, но едно от 80% от неутралните зрители са били за Атлетико ....... и същия процент сега сипят помия във форума! Не може да почвате да приказвате как едва ли не съдията ни е поднесъл "Десетата". Абе най-големите претенции в мача са ви 5 минутното продължение, което да оставим на страна, че е напълно заслужено, ами и голът пада в 93-тата мин ( следователно дори и 3 минути да беше продължението, голът щеше да си падне ........ или вие може би искахте да е 1 минута продължението ? )! Другата ситуация, за която оплюват съдията е дузпата свирена срещу Роналдо - е това ако не е дузпа , какво е тогава? Абе напълно много смешна работа........ а като се почне и с 500 милиона футболисти на терена, а другите 80 милиона и почва да ми става смешно
....... първо Реал освен парите, които дава за трансфери, също така и получава такива ..... ( било то от приходи от билети, реклами, спонсорства, продажба на фланелки, аксесоари, ТВ права и т.н. ). Щом отбора може да си позволи този си лукс, не виждам защо да не го прави!!! Ми Атлетико като нямат парите на Реал искате да ми кажете, че не са се хвърлили да спечелят ли или какво?
Ама какво ли обръщам внимание на такива хора и аз ..... единствената причина да го публикувам това мое мнение е, че изгубих 5-6 мин да го напиша и ще се чуствам тъпо ако го изтрия.

Ама какво ли обръщам внимание на такива хора и аз ..... единствената причина да го публикувам това мое мнение е, че изгубих 5-6 мин да го напиша и ще се чуствам тъпо ако го изтрия.

-
- Контакти:
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|
LaRgO написа:Madridist написа:Феновете на Атлетико Мадрид са се събрали на Нептун и чакат отбора. Браво, велики.
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, от гледна точка на феновете, Атлетико е отборът на Мадрид. Качествените фенове са към Атлетико. Ние имаме футболните успехи, те имат истинските фенове. Днес за пореден път се доказа. Феновете на Атлетико почти не спряха да пеят, а тези на Реал мълчат като риби. Да са се обадили 4-5 пъти за 50 сек.
Отборът ти е на финал в ШЛ срещу градския съперник, а ти си седиш и мълчиш, не мога да го разбера.
Атлетико има фенове само в Мадрид и тук-таме по няколко в другите градове. Реал е отбор с милиони фенове по цял свят, които и да знаят песни, не пеят.