ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)
Честита титла на всички привърженици на Реал М. по света. Заслужихте си я!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|
LaRgO написа:За да сте доволни, следващият път Реал ще излезе с 18 годишни и с три резерви на скамейката, като първите две смени ще бъдат направени до 15 мин. Преди мача, футболистите ще избягат 100 км. без да спират.
И няма да има продължение, даже ще спрат мача в 88 мин.

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Честито на феновете на Реал.
За мен заслужено спечелиха. Да, Атлетико не заслужаваха да паднат с такъв резултат, но това е футболът.
Беше ясно, че в продълженията Атлетико няма как да издържат.
Все пак това не може да развали успешния сезон на Чоло и неговите момчета.
За мен заслужено спечелиха. Да, Атлетико не заслужаваха да паднат с такъв резултат, но това е футболът.
Беше ясно, че в продълженията Атлетико няма как да издържат.
Все пак това не може да развали успешния сезон на Чоло и неговите момчета.
Capitan Puyol написа:Ти май пак четеш между редовете... Питах те защо коментираш само Барса и Реал, след като има още клубове - Атлетик Билбао, Осасуна (добавям и Валенсия, които пропуснах в предния пост), а сега след проверка видях също така Елче и Еркулес се ползват с данъчни облекчения като публични институции собственост на членове ? И съм убеден че има още доста други такива клубове в по-ниските дивизии. Никакви правила и закони не са нарушени в този случай и интересно защо само Барса и Реал са ви в устата, а не Валенсия, Билбао, Осасуна или Елче да кажем... Или сега ще кажете че те не са дразнител.![]()
Комунизъм или не, такива са законите в Испания и всичко е легално.
Защото Барцилона и Реал са отбори които не се ползват само тези облечения. Благодарение на лобирането на тези институции получават получават кредити със супер ниски вноски и символични лихвички. Така се създава едно нечестно предимство за двата гранда сравнение с други държави където има строен футболен пазар и капитализъм където всичко се управлява от пазарните правила(до колкото е възможно). Докато в Испания имаме един голям монопол който е се е закрепил за държавата.
И къде съм казал,че са нарушени закони сиреч правни норми? Казах,че са нарушени принципи или закони в пазарното стопанство. На тоя свят няма само закони като правни норми. Има физички, химични и други закони. Това,че е всичко е легално не значи,че това не е легална свинщина.
Друг радващ факт след тази нощ е, че Рамос не е изтървал купата от автобуса. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- MagicMoments
- Контакти:
Адски скучен и монотонен мач.Сравнение с емоциите които изпитах в предишните 30 часа това ми изглеждаше не като финал на Шампионската Лига,в който играеха градски съперници и щеше да бъде написана история,а като Славия-Локо София.В историята ще останат фактите,че през този сезон Реал стана най-резултатният отбор в историята на ШЛ,че Роналдо вкара 17 гола и че Реал вдигна Десетата,но истината е,че финала беше ужасен за гледане.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|
Gary Shaw написа: то с пари всеки може да си накупи Гарет Бейл за 100млн и после да се бие в гърдите ,че е ''велик'' .
Гарет Бейл, който единствено може да бяга и има един финт струва 100 млн..

Честито на феновете на РЕАЛ !!!! Поздравления и за феновете на Атлетико! Мачът премина точко според очакванията ми. Атлетико бяха добре групирани, чакаха статични положения, пресираха и пазеха крилата ни. Анчелоти видя, че имаме затруднения и веднага пусна Марсело. Още с влизането си направи разликата в мача. Започнаха комбинации с Роналдо, Ди Мария. Бейл беше бледа сянка цял мач. Заради името си остана на терена до края и радващото е, че след всичките си пропуски вкара
. РЕАЛ не се отказаха до края! Бореха се до последно. 60 мин. мачът бе равностоен, но след 60-тата вече и силите свършиха на дюшекчиите. Да, РЕАЛ вкара гол с малко късмет в края. Но и това е част от играта. Аз съм на принципа, че късметът идва при този, който го е заслужил. За мен лично РЕАЛ беше най-добрият отбор през този сезон в ШЛ. РЕАЛ бе най-резултатният тим, Роналдо вкара 17 гола, отборът смачка Юве, Шалке и шампиона Байерн. Единствените затруднения бяха с Борусия, но там Икер Касияс бе над всички. Каквото и да си говорим парите движат футбола в днешно време. Видя се и снощи. Парите осигуряват нужната класа за спечелване на купи и необходимия брой играчи. Бих направих едно сравнение между Борусия и Атлетико. Ами почти същото е. Борусия титлата в Германия, стигнаха до финал в ШЛ, но следващите две години вече нямаха сили. Липсата на алтернативи пред Симеоене се видя и снощи. Ограничен брой играчи, които трябваше да изиграят 60 мача за сезона. Ами няма как. В Испания голяма част от мачовете ги изкараха на мотивация, последните кръгове се виждаше, че Атлетико изпитва затруднения, издъниха се срещу Леванте и Малага, последния мач го изкараха на мускули-с много сърце и себераздаване, а залогът бе титлата. Да, успяха. Имаха и малко късмет, но съдбата и тях ги целуна в този момент и направиха 1-1 с Барса. Да, за много от нас дюшекчиите на играят атрактивен футбол. Но все пак аз свалям шапка на Симеоне за това, което прави. Уважавам треньори, които могат да подредат отбора. Както виждаме май само Симеоне и Моуриньо го правят успешно. Много се опитват, но на малко им се получава. Поздравления отново за феновете на РЕАЛ МАРДИД! Сега най-голямото предизвикателство е спечелването на ШЛ и следващата година. За Атлетико предстои още по-трудното- за направи силен отбор и догодина. 

Перфектен Атлетико до 93 минута и след това Кралски разстрел така само както най-големият футболен отбор в света го може.Честита титла ШАМПИОНИ.
-
- Контакти:
Снощи, един мършава подлога (съдията), се подигра с труда не едни момчета, едни герои. Да се кланяш на по- големия, за да заслужиш, каквото и да било, е меко казано, долно. Браво на Атлетико, браво на треньора, браво на публиката- вие сте шампионите, другото са само пари и нищо друго.