Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евроизбори 2014
matador написа:Исках да гласувам но няма за кой всички за едни и същи боклуци и не заслужават моят глас.
Хората толкова са се вкопчили в това гласуване,че се заблуждават,че то има значение,а всъщност няма. Гласуването има за цел да узакониш незаконната власт на банда престъпници. Дали ще са от ляво или дясно няма значение, защото те са марионетки на определен кръг от субекти. Т.е. имаме едно партийна система.
Alexx написа:matador написа:Исках да гласувам но няма за кой всички за едни и същи боклуци и не заслужават моят глас.
Хората толкова са се вкопчили в това гласуване,че се заблуждават,че то има значение,а всъщност няма. Гласуването има за цел да узакониш незаконната власт на банда престъпници. Дали ще са от ляво или дясно няма значение, защото те са марионетки на определен кръг от субекти. Т.е. имаме едно партийна система.
Хората които спят у дома други им решават съдбата. Още утре мога да ти взема фирмата с един съдия и един нотариус благодарение на "нашите" закони. После ми обяснявай за бИдещето, гледайки го долу:
Има големи и по-малки боклуци
http://www.blitz.bg/news/article/269501
- Mitko-Levskar
- Контакти:
И аз гласувах вече 
Трябва да се гласува. Аз лично ще го направя с много надежда
Моите начинания не са свързани само с хора от България. Така,че не можеш въобще да ме изплашиш.
Понеже не обичам да говоря за себе си във форума(защото всеки лъже и се изкарва голяма работа), ще дам пример с приятел. Човекът се занимава с калиграфии и си изкарва пари, за които много българи само могат да си мечтаят. Той каза,че него не го вълнува кое крило на едно партийната система ще управлява България. Най-малкото защото неговата дейност не е свързана само с България.
Понеже не обичам да говоря за себе си във форума(защото всеки лъже и се изкарва голяма работа), ще дам пример с приятел. Човекът се занимава с калиграфии и си изкарва пари, за които много българи само могат да си мечтаят. Той каза,че него не го вълнува кое крило на едно партийната система ще управлява България. Най-малкото защото неговата дейност не е свързана само с България.
- Черният козел
- Контакти:
Pride написа:Alexx написа:matador написа:Исках да гласувам но няма за кой всички за едни и същи боклуци и не заслужават моят глас.
Хората които спят у дома други им решават съдбата. Още утре мога да ти взема фирмата с един съдия и един нотариус благодарение на "нашите" закони. После ми обяснявай за бИдещето, гледайки го долу:
Има големи и по-малки боклуци
http://www.blitz.bg/news/article/269501
Днес го дават 25градуса най-висока температура,няма жега !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Във Варна са се впуснали да гласуват, всичко живо, що е ром. Казаха,че самите роми са споделяли,че гласуват за ББЦ, което изобщо не ме учудва.
Сега отиваме с жената да гласуваме.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.