Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

daydreamer
Контакти:

Re: Евроизбори 2014

Мнениеот daydreamer » 25 май 2014 09:55

Pride написа:Изображение

Е, щом има кой да ме замести във вота, няма да излизам да се моря

valio_cska
Контакти:

Re: Народе гласувай !!

Мнениеот valio_cska » 25 май 2014 09:58

Alexx написа:Добре бе първо кажи за какво трябва да гласувам след като всички са от една партия? Второ за какво трябва да гласувам след като моя бизнес не е обвързан с това кой управлява държавата, защото в капитализма и пазарната икономика трябва да няма никакво значение кой управлява държавата?!?

ГЛАСУВАЙ ЗАРАДИ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ! ТРВБВА ДА СМЕ МАЛКО ПО ПОЗИТИВНИ КАТО НАРОД А НЕ ТОЛКОВА ЧЕРНОГЛЕДИ !

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 25 май 2014 10:04

daydreamer написа:
Pride написа:Изображение

Е, щом има кой да ме замести във вота, няма да излизам да се моря

По-късно ще се мориш за билет за самолет или вазелин, ти си решаваш.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 25 май 2014 10:07

valio_cska написа:Гласувайте нека покажем че сме граждани на Европа! Нека покажем че сме сплотен НАРОД !
Аз вече гласувах за номер .. !

http://vbox7.com/play:a9dfb1c3

Аз подкрепих БЪЛГАРИЯ С моя си глас !
ДАВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !

Добре
Последна промяна от orlando7 на 25 май 2014 10:23, променено общо 2 пъти.

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 25 май 2014 10:09

Не, благодаря. Отивам за череши.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 25 май 2014 10:21

Синият Болярин написа:
valio_cska написа:Гласувайте нека покажем че сме граждани на Европа! Нека покажем че сме сплотен НАРОД !
Аз вече гласувах за номер 4х5 !

http://vbox7.com/play:a9dfb1c3

Аз подкрепих БЪЛГАРИЯ С моя си глас !
ДАВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !

Дано не си гласувал за партията, на чиято предизборна проява пя въпросната група, защото ако е така, по-добре да си бе стоял вкъщи.

Ти ли ще определяш за кой да гласува бе,лайнар?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 май 2014 10:26

valio_cska написа:
Alexx написа:Добре бе първо кажи за какво трябва да гласувам след като всички са от една партия? Второ за какво трябва да гласувам след като моя бизнес не е обвързан с това кой управлява държавата, защото в капитализма и пазарната икономика трябва да няма никакво значение кой управлява държавата?!?

ГЛАСУВАЙ ЗАРАДИ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ! ТРВБВА ДА СМЕ МАЛКО ПО ПОЗИТИВНИ КАТО НАРОД А НЕ ТОЛКОВА ЧЕРНОГЛЕДИ !

Бъдещето на децата ми е уредено. Това не е нещо което зависи от държавата,а зависи от тях и бизнес начинанията с които ще се занимават!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 май 2014 10:27

Хубаво е някак си в в деня на изборите да се посети секция в училище. Аз го направих и установих, че именно тогава можеш да видиш коридорите и стаите на училището пълни с ученици. Да... сигурно не е точно така от понеделник до петък, но ето че в неделя има такъв младежки ентусиазъм за посещение там, че чак се стреснах. Явно избирателната система им е по - интересна от образователната.
Няма нищо по-хубаво от това младите хода да имат мнение. Съмнителното обаче е, че тези млади хора са окичени с баджове, за да покажат, че не просто отиват да гласуват, а за да вземат едни 50-100 лева за дискотека по един "легален" начин. Вероятно не правят разлика между Европейска комисия и Европейски парламент, но на кого му пука. Важното е че различават 20 от 50 (лева). Проверете и вие, за да се уверите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 май 2014 10:29

Исках да гласувам но няма за кой всички за едни и същи боклуци и не заслужават моят глас.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 май 2014 10:29

Alexx написа:Ще си правя каквото искам. Никой няма право да ми казва какво да правя.

Не мога да намеря вица, но ще ти го пресъздам.
Срещнали се двама приятели англичани до Тауър Бридж и единия казал на другия, че не му вярвал, че може да е толкова убедителен колкото приказва.
Вторият му казал - Добре сега ще отида до онзи човек и ще го накарам да скочи от моста"
Речено сторено....
Отива той и го пита:
- Извинете г-не, вие сте шотландец, нали? -Да -Знаете ли, че Англия е окупирала шотландските територии, присъединила ги е към своите земи и сега там се разпорежда Английската кралица?
Шотландецът казал не мога да живея така и скочил от моста.
Отива той при приятеля си, обаче ония пак не му вярва, той казал добре и отива при друг човек.
-Извинете г-не, вие сте французин, нали? - Да. - Знаете ли, че приятелката ви изневерява с най-добрият ви приятел?
И той - О не, не мога повече да живея и скочил от моста.
Приятелят на нашия човек пак не му повярвал и той за последно отишъл при трети човек на моста.
- Извинете, вие сте българин, нали? - Да. -Знаете ли, че в Лондон е забранено скачането и плуването в река Темза.
- Така ли? На мен никой не може да ми забранява нищо, да *ба и гадовете..... и скочил от Моста в Темза..........................

Та и твоята работа същата....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Свободна зона”