ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 10:02

rmfan5 написа:
RedeviL написа:
Alexx написа:RedeviL, какво коментираш толкова с Даниел? Той е доказан глорихънтър и го интересуват само титлите и успехите! Само му виж подписа! :lol: Явно си подбирал любимите отбори по титли. :mrgreen:

Опитвам се да водя някаква дискусия, ама нещо в тази тема (още от снощи) опитите ми сякаш удрят на камък.. :) Между другото да добавя още нещо за феновете, понеже редовно се пише, че привържениците на Ман Юн били глорихънтъри и т.н. - ако Реал беше в позицията на Ман Юн този сезон, трибуните на Бернабеу щяха да са посинели на половина във всеки домакински мач на отбора, а феновете щяха да развяват бели кърпички вместо знамена..

Точно предния сезон бяхме като Юнайтед и трибуните този пак бяха пълни.

Стига с това глорихънтарство,напълно нормално е след 12 години човек да се радва.

А и то глорихънтари винаги ще има.

Използвайте повече български думи! Стига с тези чуждици и глобализация!
Голям "Реал" победи голям "Атлетико" - това трябва да е заглавието.
Друго заглавие може да бъде "Кралят се върна на трона".

Май повечето от вас не са гледали дузпата на Фьолер, че говорят за съдийска подкрепа от решаващ характер?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 10:05

rmfan5 написа:
RedeviL написа:
Alexx написа:RedeviL, какво коментираш толкова с Даниел? Той е доказан глорихънтър и го интересуват само титлите и успехите! Само му виж подписа! :lol: Явно си подбирал любимите отбори по титли. :mrgreen:

Опитвам се да водя някаква дискусия, ама нещо в тази тема (още от снощи) опитите ми сякаш удрят на камък.. :) Между другото да добавя още нещо за феновете, понеже редовно се пише, че привържениците на Ман Юн били глорихънтъри и т.н. - ако Реал беше в позицията на Ман Юн този сезон, трибуните на Бернабеу щяха да са посинели на половина във всеки домакински мач на отбора, а феновете щяха да развяват бели кърпички вместо знамена..

Стига с това глорихънтарство,напълно нормално е след 12 години човек да се радва.

Така ли, че как тогава играхте в ШЛ през този!? :) Ако наистина бяхте в положението на Юнайтед, повярвай ми, сега на Бернабеу Реал щеше да се чувства като гост! ;)
Последна промяна от RedeviL на 25 май 2014 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 10:07

daniel875 написа:
rmfan5 написа:
RedeviL написа:

Използвайте повече български думи! Стига с тези чуждици и глобализация!
Голям "Реал" победи голям "Атлетико" - това трябва да е заглавието.
Друго заглавие може да бъде "Кралят се върна на трона".

Май повечето от вас не са гледали дузпата на Фьолер, че говорят за съдийска подкрепа от решаващ характер?

Айде добре! Обещавам следващия път да пиша "търсачи на купи", вместо "глорихънтъри" :!: :twisted:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 10:09

daniel875 написа:В Англия няма как да стане, защото там са големи лицемери привържениците, а не защото са научени на култура. Научени? Друг път.

Нещо не мога да ти схвана логиката, но както и да е...

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 май 2014 10:19

RedeviL написа:
rmfan5 написа:
RedeviL написа:

Така ли, че как тогава играхте в ШЛ през този!? :) Ако наистина бяхте в положението на Юнайтед, повярвай ми, сега на Бернабеу Реал щеше да се чувства като гост! ;)

Ако това,ако онува не е станало и нямам как да знаем какво щеше да се случи.
Също още не сме видели на Театъра колко фенове ще има този сезон.

Аз спирам с спора щото въпреки всичко не можем да говорим от името на милионите фенове на двата отбора и да знаем дали ще посещават мачовете или не.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 25 май 2014 10:20

Alexx написа:Дано сега след като взеха бленуваната 10та титла в ШЛ, институциите в ЕС да си свършат работата и да подхванат Реал(както и Барселона) за държавна подкрепа. После как да не печелят ШЛ след като имат огромно предимство пред другите клубове в Испания и Европа.

Много ви дойде доминацията на испанския футбол, та се чудите как от 9 кладенеца вода да носите за да си излеете хейта някъде. По твоята логика разни шейхове и особено руско-еврейския олигарх трябва да се омита от Чукотка (особено сега след наложените санкции над Русия). Отбори като Ман.Сити, Челси и ПСЖ трябва да бъдат разследвани много преди който и да е испански отбор. А това за държавната подкрепа...ми то освен Барса и Реал... Атлетик Билбао и Осасуна също са публични институции собственост на членове точно като Барса и Реал, което им позволява някои данъчни облекчения, но не виждам да ревете срещу тях, че се ползват с привилегии. 8-)
Последна промяна от Capitan Puyol на 25 май 2014 10:23, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 10:20

Футболът спечели снощи не заради показанато на терена, а защото на финала играха два легендарни отбора. Единият от тях спечели.
Много съжалявам, че "Ливърпул" не взе полагаемото му се през тази година! Не е справедливо легендарните клубове да страдат до безкрай. Конкурентът обаче наистина беше класен.
Предлагам темата да бъде разчистена, защото има доста ненужни коментари. Успехът на "Реал" беше заслужен и логичен на фона на всичко.
Това, че различни хора не харесват мнението ми, е техен проблем. То си е съвсем обективно, реалистично. Не може и не трябва пошлостта да се толерира. Снощи не видях почти нищо нередно в победата на най - успешния клуб в историята на футбола. Не може някакви дребни детайли да се отбелязват като решаващи за крайния успех. Моралът преди всичко.
Последна промяна от daniel875 на 25 май 2014 10:26, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 10:26

rmfan5 написа:
RedeviL написа:
rmfan5 написа:
RedeviL написа:

Ако това,ако онува не е станало и нямам как да знаем какво щеше да се случи.
Също още не сме видели на Театъра колко фенове ще има този сезон.

Аз спирам с спора щото въпреки всичко не можем да говорим от името на милионите фенове на двата отбора и да знаем дали ще посещават мачовете или не.

Аз не искам да спорим! Просто си изразих мнението за психологията на феновете на Реал.. В това число определено не слагам българските привърженици на отбора! Особено във вашия форум винаги ми е било приятно да чета и дискутирам.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 май 2014 10:34

Capitan Puyol написа:
Alexx написа:Дано сега след като взеха бленуваната 10та титла в ШЛ, институциите в ЕС да си свършат работата и да подхванат Реал(както и Барселона) за държавна подкрепа. После как да не печелят ШЛ след като имат огромно предимство пред другите клубове в Испания и Европа.

Много ви дойде доминацията на испанския футбол, та се чудите как от 9 кладенеца вода да носите за да си излеете хейта някъде. По твоята логика разни шейхове и особено руско-еврейския олигарх трябва да се омита от Чукотка (особено сега след наложените санкции над Русия). Отбори като Ман.Сити, Челси и ПСЖ трябва да бъдат разследвани много преди който и да е испански отбор. А това за държавната подкрепа...ми то освен Барса и Реал... Атлетик Билбао и Осасуна също са публични институции собственост на членове точно като Барса и Реал, което им позволява някои данъчни облекчения, но не виждам да ревете срещу тях, че се ползват с привилегии. 8-)

Какви кладенци какви пет лева? Аз ти говоря с факти! Барса и Реал просперират с огромната подкрепа на редица финансови институции, гарантиращи им отсъствието на възможност за фалит, въпреки отсъствието на всякаква финансова дисциплина. Ман Сити, ПСЖ и Челси са продукт на капитализма, за това никой не реве срещу тях, те са такива заради пазарните правила. Докато в Испания няма пазарни правила за Реал и Барселона,а има едни монопол и комунизъм.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 25 май 2014 10:56

Ти май пак четеш между редовете... Питах те защо коментираш само Барса и Реал, след като има още клубове - Атлетик Билбао, Осасуна (добавям и Валенсия, които пропуснах в предния пост), а сега след проверка видях също така Елче и Еркулес се ползват с данъчни облекчения като публични институции собственост на членове ? И съм убеден че има още доста други такива клубове в по-ниските дивизии. Никакви правила и закони не са нарушени в този случай и интересно защо само Барса и Реал са ви в устата, а не Валенсия, Билбао, Осасуна или Елче да кажем... Или сега ще кажете че те не са дразнител. :lol:
Комунизъм или не, такива са законите в Испания и всичко е легално. 8-)
Последна промяна от Capitan Puyol на 25 май 2014 10:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”