enguerino написа:Догодина са ПСЖ с гол на Ибра и след тва закриват футбола
Ем, трудно ще стане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Догодина са ПСЖ с гол на Ибра и след тва закриват футбола
Laetitia написа:Зрелищен финал стана. Надявах се Атлетико да бие, но нещо ми подсказваше, че Реал ще извоюва десета титла.
Това "нещо" всъщност се зове Анчелоти и при 0:1 казах на баща ми, че ако има човек, който може да им я донесе, това е Татко Карло.
Искрено съжалявам, че Карлето не завоюва третата си Лига с моя любим Милан, но такъв е животът.
Атлети едва ли ще има скоро такъв шанс. Подозирам, че ще се разделят с играчи като Диего Коща, Коке, Туран, а е възможно и някой да прилапа Чоло, например Монако.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
"Поживём — увидим", не знам дали си чувал тази фраза.JackPackage написа:АБСУРД!
Нито Коке, нито Чоло са сребролюбци! За тях двамата и Габи мога да си заложа главата че остават на 100%!
Анчелоти не знаеше какво прави - ход на отчаянието беше Мората за Бензема - просто късмет при корнер в 94 минута и оттам нататък физическите сили си казаха думата - Анчелоти има толкова заслуга за победата, колкото един Кедира да кажем
JackPackage написа:Анчелоти не знаеше какво прави - ход на отчаянието беше Мората за Бензема - просто късмет при корнер в 94 минута и оттам нататък физическите сили си казаха думата - Анчелоти има толкова заслуга за победата, колкото един Кедира да кажем
Laetitia написа:"Поживём — увидим", не знам дали си чувал тази фраза.JackPackage написа:АБСУРД!
Нито Коке, нито Чоло са сребролюбци! За тях двамата и Габи мога да си заложа главата че остават на 100%!
Анчелоти не знаеше какво прави - ход на отчаянието беше Мората за Бензема - просто късмет при корнер в 94 минута и оттам нататък физическите сили си казаха думата - Анчелоти има толкова заслуга за победата, колкото един Кедира да кажем
Анчелоти е спечелил 3 Лиги, уверявам те, че знае много добре какво прави. Реал търсеше гола усърдно и го вкара.
Вярно, хвана последния влак, ама във вагона взе и Десетата.
Без Коща и Туран Реал ви превъзхождаше и игра по-зрял футбол.
Не омаловажавай заслугата на Анчелоти, защото е огромна.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Groucho написа:JackPackage написа:Анчелоти не знаеше какво прави - ход на отчаянието беше Мората за Бензема - просто късмет при корнер в 94 минута и оттам нататък физическите сили си казаха думата - Анчелоти има толкова заслуга за победата, колкото един Кедира да кажем
Анчелоти има много голяма заслуга за този трофей, защото тая тенджера не се печели в един мач, а в доста повече. Късметът няма нищо общо с резултатите във футбола. Преди ъгловия удар имаше две ситуации, в които играчи на Атлетико можеха да овладеят топката в центъра на терена и въобще да не се стигне до корнер. Добър удар на Рамос, лоша игра в защита... късметът няма нищо общо.
Laetitia написа:Кой е идиот и тъпо парче?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта