Челси: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове и т.н)

Мнениеот rhaegar » 25 май 2014 01:18

Sardukar написа:не са ли 40 милиона ПАУНДА?

Да де, стават 50 при изпълнение на разните там условия. Предполагам са определен брой мачове, титли и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 май 2014 01:21

и кво ревете за Луиз, човека прави крачка назад в кариерата си, така е решил, не го упреквам, но от Челси по-нагоре няма накъде, само надолу!
колкото и пари да се наливат в ПСЖ и Монако, френското първенство ще остане далеч от водещите
някой гледа ли го френското? Ибрахимович, Фалкао, Кавани и др. - колко се пише за тях по медиите? позабравят се лека полека ... но нека си печелят парите.
щом Бербатов прави фурор в Монако, правете си изводите!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2014 01:26

Ох......Луиз не е "решил", да направи крачка назад в кариерата си. На него явно му е казано, че за напред не е необходим на клуба. Напълно логично е да избере най-доброто финансово предложение за себе си-все пак да изкарваш големи пари от футбол можеш не повече от 10-12 години, с някои изключения. Колкото до класата на френското първенство-ПСЖ са далеч над всички останали и всяка година стават все по-силни, няма какво да се лъжем. Напълно реално е до 5 години да вземат ШЛ, с това темпо на инвестиции. Ние го направихме за 8 след идването на Абрамович, главно защото нямахме късмет в някои моменти, иначе щеше да е за 3 или 4.
Спирам да коментирам този трансфер, дано наистина Жозе се окаже прав накрая и той е за доброто на Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 май 2014 01:39

rhaegar написа:Ох......Луиз не е "решил", да направи крачка назад в кариерата си. На него явно му е казано, че за напред не е необходим на клуба. Напълно логично е да избере най-доброто финансово предложение за себе си-все пак да изкарваш големи пари от футбол можеш не повече от 10-12 години, с някои изключения. Колкото до класата на френското първенство-ПСЖ са далеч над всички останали и всяка година стават все по-силни, няма какво да се лъжем. Напълно реално е до 5 години да вземат ШЛ, с това темпо на инвестиции. Ние го направихме за 8 след идването на Абрамович, главно защото нямахме късмет в някои моменти, иначе щеше да е за 3 или 4.
Спирам да коментирам този трансфер, дано наистина Жозе се окаже прав накрая и той е за доброто на Челси.

затова аз казах, че не упреквам Луиз, явно така е добре и за двете страни, но ние сме Челси, в момента ПСЖ се учат от нас, гледат да вървят по нашите стъпки, а не съм сигурен, че скоро ще спечелят ШЛ, с тея бразилци, както се напълниха, малко циганска работа ще стане накрая ...
Моуриньо инвестира по един добър начин парите от Мата и Де Брюин - купи Матич и Салах и останаха 20 млн. някъде, а май и Зума купихме зимата или се лъжа?
сега очаквам тези пари от Луиз да ги вложим в поне двама футболисти от суперкласа, нека да видим селекцията и ще коментираме, но Моуриньо умее да подбира добри играчи, не може да му се отрече това. Негов минус е, че "не обича" да работи с определен тип футболисти -любимци на феновете.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 25 май 2014 10:29

И защо да е крачка назад? Ако продължават с инвестициите,ПСЖ доняколко сезона ще вдигнат и европейска купа,не че сега с малко късмет и по-КАДЪРЕН треньор не могат.

П.П 40/50 милиона за Луиз е безумна сума!
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 25 май 2014 12:06

Highlander написа:Лично на мен Мата и Луиз ми бяха от най-любимите играчи в Челси. Оценявам като абсолютно грешен трансфера и на двамата.Просто егото на Моуриньо, което доведе до тези трансфери ще заличи спомените за хубавите неща, които направи в миналото. Годината на неговото завръщане може да бъде окачествена само по един начин - като неуспешна. Ако през новият сезон нещата се повторят, Моуриньо ще си замине безвъзвратно от Челси. Имайте доверие в него, но моето е силно разклатено, защото смятам, че отбор, който си продава най-добрите играчи, защото не влизали в "концепцията" на треньора не го чака нищо добро. Челси не е Моуриньо и Моуриньо не е Челси, както стояха нещата в Ман Юн и САФ. Това, че се мисли за някакво божество и, че развали атрактивната и изключително приятна за окото игра на Челси след като дойде, хич не ми се нрави.

Келнера ли е градил хубав футбол?Дето се сещаше да прави смени в 80 минута и след първия гол срещу някой анонимник ни нареждаше в защита да пазим резултата...

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 25 май 2014 13:00

Офф, нали всички искахте Моу да направи свой собствен отбор? Къде някога е казал, че не харесва Мата или не харесва Луиз? Напротив, за Мата заяви,че го харесва, но просто той не е бил щастлив и офертата е била доста добра. Сега тя е още по-солидна. Нормално е Моу да си избира играчите и той си носи последствията. Като мачкаме догодина, много бързо ще забравите и Мата, и Луиз. Първите 1-2 години е нормално да разкара тези, които смята за неспособни да му свършат работата и да доведе нови хора както през 2004. Матич, Салах, Азар, Зума, Вилиян, Оскар, Азпи, Шурле... може би голяма част от тези играчи ще са част от гръбнака на неговия нов Челси. Харесвам Луиз и Мата, но обичам Моу и му имам пълна вяра. Знам, че знае какво прави много добре, но вие нали всички сте големи разбирачи...

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 25 май 2014 14:16

само че да ти кажа за тая 1 година дето отмина трябваше да има някакви наченки на стил - а то няма нищо. Сделката била добра а дадохме почти толко пари за Вилиян, който беше напълно излишен
защото Мата>Вилиян по всеки един параграф в атака, само в дефанса по-зле
ама нали ние паркираме автобуси за какво ни е атака, всеки взе да се ебава с тоя стил..

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 25 май 2014 14:20

gdlk написа:само че да ти кажа за тая 1 година дето отмина трябваше да има някакви наченки на стил - а то няма нищо. Сделката била добра а дадохме почти толко пари за Вилиян, който беше напълно излишен
защото Мата>Вилиян по всеки един параграф в атака, само в дефанса по-зле
ама нали ние паркираме автобуси за какво ни е атака, всеки взе да се ебава с тоя стил..

Стига рева, тука всички са форумни разбирачи и са прави. Имам чувстото, че повечето тук са като феновете на Реал и Барса. Едните освиркват Роналдо след един слаб мач, а другите пък тръгнали Меси да ми продават.

Колко е жалко да се радваш на продажбите на най-добрите си футболисти, а в същото време и много сърцати. Тези, които си мислят, че ще намерим достойни заместници са се заблудили много.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 25 май 2014 15:38

Вилиян е и ще бъде основният играч на Моу в атака... така че свиквайте с него!

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Върни се в “Архив”