Безумно слаб мач това да не можеш да удариш този отбор на Канада поне с два гола разлика , означава че наистина сме много далеч от истината.
Като цяло всички играха доста слабо като определено Бодуров , Дяков и Миланов се отличаваха с некадърните си отигравания над всички останали играчи. Добре че отзаде беше Терзиев иначе отивахме на разлика, Даната също се стара . Напред единствено на 2-3 пъти Ивелин Попов се опита да промени нещо но останалите само го наблюдаваха отстрани. Гълъбинов освен гола се отличи с още един пропуск, а през останалото време не му се чу името, Неделев се отличи единствено при разиграването при гола през останалото време повече връщаше топката назад както между другото правеха и опорните халфове.
дано скоро Симеон Славчев и Неделев се наложат в клубните си отбори защото само на един Попов да се разчита не става. Манолев за крило не става и това си проличава в 10 пореден мач, а Дяков е ренде и ако в България му спестяват червените картони в квалификациите прошка за безумни влизания няма да има. Поне за мен е по добре да играят Славчев и Гаджев или Гаджев и Златински отколкото това ренде
България-Канада 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: България-Канада 1-1
Хмм запис на мача да знаете къде има? Нямах време да го гледам, но честно казано съм доста изненадан от резултата.
И по спомени знам, че Канада са слаби, а статистиката твърди, че са направо недъгави на тема футбол.
Та съм любопитен как се е стигнало до подобен хикс.
И по спомени знам, че Канада са слаби, а статистиката твърди, че са направо недъгави на тема футбол.
Та съм любопитен как се е стигнало до подобен хикс.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Не го гледах мача, но 1-1 с този съперник си е яка издънка. Явно нашите са подходили несериозно. Добре, че е само контрола.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тоя Дяков пак се е проявил! С неговите малоумни изцепки, трябва да се забрани на тоя футболист да играе в националния отбор, уникално рисков играч със много спорни футболни качества. В А група е за 2 червени картона и прави поне по една дузпа всеки мач, но не му ги свирят, в Европа обаче съдиите са истински и номерата на Домуза не минават.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Няма ли кой да обясни на Пената, че като се отлепя ютия от дъно се вдига нагоре, а не се натиска надолу!!!
От много натискане дъното почна да прегаря!
От много натискане дъното почна да прегаря!

...
Re: България-Канада контрола 23.5 | 18:30
ehh написа:Спукана топка и 1:0 за България
Почти...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Другите отбори ходят, играха контроли, нашият прекрасен нареден състав - щото е много добре фиксиран и всичко му е точно - направи един нагласен мач с аматьори, че да се изперат някое и друго милионче и айде разпускаме седянката.
Пак ще ни пукат от бой в квалификациите - залагам нивите на деда си!
Пак ще ни пукат от бой в квалификациите - залагам нивите на деда си!