ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 01:05

4:1 не беше честен резултат, но така се случи. Шанс! Просто "Атлетико" нямаха равностойни резерви. Прибирането беше продиктувано от проблемите с контузиите. Играеш толкова, колкото можеш, колкото ти позволят твоите възможности, но и тези на съперника.
Подкрепяйте си отбори винаги, мадридисти! Не плюйте по Карло за щяло и нещяло! Една загуба или равен не значи нищо, дори и една загубена титла или купа. Съдбата ви го върна тази вечер. Бъдете щастливи!
Последна промяна от daniel875 на 25 май 2014 01:07, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 май 2014 01:07

Просто са ми интересни подобни символики,какъв е проблемът!?
И още нещо любопитно :)
1998
GK 25 Germany Bodo Illgner
RB 17 Italy Christian Panucci
CB 4 Spain Fernando Hierro
CB 5 Spain Manuel Sanchís (c)
LB 3 Brazil Roberto Carlos
DM 6 Argentina Fernando Redondo
RM 27 France Christian Karembeu
LM 10 Netherlands Clarence Seedorf
AM 7 Spain Raúl
CF 15 Spain Fernando Morientes
CF 8 Federal Republic of Yugoslavia Predrag Mijatović

2000
GK 27 Spain Iker Casillas
SW 15 Spain Iván Helguera
CB 18 Spain Aitor Karanka
CB 12 Spain Iván Campo
RWB 2 Spain Míchel Salgado
LWB 3 Brazil Roberto Carlos
CM 8 England Steve McManaman
CM 6 Argentina Fernando Redondo (c)
AM 7 Spain Raúl
CF 9 Spain Fernando Morientes
CF 19 France Nicolas Anelka

2002
GK 13 Spain César
RB 2 Spain Míchel Salgado
CB 4 Spain Fernando Hierro (c)
CB 6 Spain Iván Helguera
LB 3 Brazil Roberto Carlos
DM 24 France Claude Makélélé
RM 10 Portugal Luís Figo
LM 21 Argentina Santiago Solari
AM 5 France Zinedine Zidane
CF 7 Spain Raúl
CF 9 Spain Fernando Morientes

2014
GK 1 Spain Iker Casillas (c)
RB 15 Spain Daniel Carvajal
CB 4 Spain Sergio Ramos
CB 2 France Raphaël Varane
LB 5 Portugal Fábio Coentrão
RM 19 Croatia Luka Modrić
CM 6 Germany Sami Khedira
LM 22 Argentina Ángel di María
RF 11 Wales Gareth Bale
CF 9 France Karim Benzema
LF 7 Portugal Cristiano Ronaldo

French Connection :)

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 01:08

MoNteSo написа:
Мляко с ориз написа:Абе вие в час ли сте?> Как се контролира мач като си застанал зад вратата си и не мърдаш от там? Като си вкарал гола си сред безумна грешка на противниковия вратар? Как си конттролирал мач като имаш числом и словом 2 пъти по-малко атаки, удари и владеене на топката. Вие нов прочит на футбола правите бе :lol:

Ако успееш да овладееш радостта, и за момент погледнеш реално на нещата, Реал по-добрия отбор ли бяха до 70-та минута ? И недей да се оповаваш толкова на статистиката, защото РМ имаха 5 или 6 удара само в продълженията. Ние говорим до 70-та минута, и никой от нас не оспорва, че след това имаше само един отбор на терена.

Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...
И Реал поне играеше нещо, опитваше да атакува, владееше топката и пробваше да стреля. Атлетико вкараха един гол, изцяло дело на Касияс и си помислиха, че мачът е техен.
Това е стилът на Атлетико срещу Барселона. Те по същият начин играха и на Кампа на 1/4 финалите....
Това е всичко друго, но не и контролиране на мач. Футболът е игра на голове, атаки, положения и всичко това. Днес Атлетико нищо от това не показаха...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:08

soccerav написа:Не ми е ясно защо беше това пет минутно продължение?

То да беше само ти... Иначе за прибирането и аз съм донякъде съгласен, въпреки че реално погледнато тази тактика работеше перфектно до 93 мин. Може би в последните минути играчите на Атлетико трябваше да се опитат да задържат повече топката и да убият темпото на играта, което щеше да им спечели допълнителни минути и да изнерви Реал, но уви.. това е футболът!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 май 2014 01:11

shotgun blues написа:Да живее кралят!Футболситите спряха пресконференцията на Анчелоти и празнуват там ОООО БОГОВЕ

Къде го гледаш това?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:11

Мляко с ориз написа:
MoNteSo написа:
Мляко с ориз написа:Абе вие в час ли сте?> Как се контролира мач като си застанал зад вратата си и не мърдаш от там? Като си вкарал гола си сред безумна грешка на противниковия вратар? Как си конттролирал мач като имаш числом и словом 2 пъти по-малко атаки, удари и владеене на топката. Вие нов прочит на футбола правите бе :lol:

Ако успееш да овладееш радостта, и за момент погледнеш реално на нещата, Реал по-добрия отбор ли бяха до 70-та минута ? И недей да се оповаваш толкова на статистиката, защото РМ имаха 5 или 6 удара само в продълженията. Ние говорим до 70-та минута, и никой от нас не оспорва, че след това имаше само един отбор на терена.

Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...
И Реал поне играеше нещо, опитваше да атакува, владееше топката и пробваше да стреля. Атлетико вкараха един гол, изцяло дело на Касияс и си помислиха, че мачът е техен.
Това е стилът на Атлетико срещу Барселона. Те по същият начин играха и на Кампа на 1/4 финалите....
Това е всичко друго, но не и контролиране на мач. Футболът е игра на голове, атаки, положения и всичко това. Днес Атлетико нищо от това не показаха...

Ти си сигурно единственият човек, който не е забелязал високата преса, която упражняваха футболистите на Атлетико близо 70-мин. Прибирането беше след това, когато им паднаха физическите сили по обясними причини, но да ми приказваш, че цял мач се били бранили.. Айде малко по-сериозно!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 май 2014 01:12

Мляко с ориз написа:Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...

хаха ема братле повтаряш си едно и също и ми избягваш въпросите. Няма да стане дискусия, няма и смисъл, Реал си биха, за Атлетико си остава калъфката и това е.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 май 2014 01:13

RedeviL написа:
soccerav написа:Не ми е ясно защо беше това пет минутно продължение?

То да беше само ти... Иначе за прибирането и аз съм донякъде съгласен, въпреки че реално погледнато тази тактика работеше перфектно до 93 мин. Може би в последните минути играчите на Атлетико трябваше да се опитат да задържат повече топката и да убият темпото на играта, което щеше да им спечели допълнителни минути и да изнерви Реал, но уви.. това е футболът!

Заради едноминутните смени и лежането по терена и защото не може с един късметлийски гол после опълчение цял мач да станеш шампион,айде със здраве ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 май 2014 01:14

Един малък град в Югозападна България беше вдигнат във въздуха.... Такава радост не съм изпитвал отдавна... Голям Серхио, голям Реал!
И голям Атлетико!
Поздрави на Джако! Може само да се гордееш, братко! Просто съдбата беше решила днес да е денят на Реал!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 25 май 2014 01:15

RedeviL написа:
Мляко с ориз написа:
MoNteSo написа:

Ти си сигурно единственият човек, който не е забелязал високата преса, която упражняваха футболистите на Атлетико близо 70-мин. Прибирането беше след това, когато им паднаха физическите сили по обясними причини, но да ми приказваш, че цял мач се били бранили.. Айде малко по-сериозно!

И това за пресата е вярно,но защо нямаха едно чисто положение цял мач?
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”