Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 24 май 2014 09:45

ПСЖ официално купиха Давид Луис, който беше стабилен защитник.Дано не му намерят заместник, въпреки че вече се спекулира с името на Варан, който за мен е просто уникален :|
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 май 2014 10:51

daduradam написа:ПСЖ официално купиха Давид Луис, който беше стабилен защитник.Дано не му намерят заместник, въпреки че вече се спекулира с името на Варан, който за мен е просто уникален :|

Коукър и Ловрен са по-добри.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 май 2014 12:10

HoUs4oOL написа:
daduradam написа:ПСЖ официално купиха Давид Луис, който беше стабилен защитник.Дано не му намерят заместник, въпреки че вече се спекулира с името на Варан, който за мен е просто уникален :|

Коукър и Ловрен са по-добри.

Ето ,че Асаиди явно не е толкова лош футболист ,щом Хюз иска да го задържи. Направил е добро впечатление момчето и със сигурност ,Роджърс ще си избие паричките дадени за него. Мисля,че го взе за няма и 3 млн ..Борини дори и да не остане ,и на него ще му се вземат парите ,след тоя добър сезон ...Да не съм чул лоша дума за политиката на Роджърс !!!За Алберто и Аспас ,също могат да се избият парите .Но аз Алберто не искам да се продава ,много интересен играч. Почваш да ме дразниш много ей маняче глупаво ??
Като Далглиш върне милионите ,с които набута клуба ,тогава ми говорете за Брендън..Не спряха две години да плюят по човека ,по тактиките му ,по стила му ,по трансфери ,по незнам си кво.... и накрая ,като дойде видов ден и класира отбора в ШЛ и стане 2ри на едва 2 точки от първия и ставате за смях . :) Който се смее последен, се смее най добре.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 май 2014 12:28

Най ме притеснява едно нещо - Роджърс за пореден път доказва, че може да води отбора но не може да си подбира трансферите. От всичките му трансфери досега титуляри са само Стъридж и Коу. Алън е на приливи и отливи. Другите бяха напълно излишни, и сега пак търси някакви тотални анонимници на по 1 сезон слава. Сигурдсон, Демпси, Салах и Коноплянка са същата работа. Анонимници с 1 силен сезон в кариерата си...
Между другото -
Diego Costa ready for the Champions League Final (Spanish) (marca.com)

Е това значи да не си скатавка и да си рискуваш здравето за отбора. Защото спокойно можеше да си остане контузен и да си трае за световното.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 24 май 2014 12:35

wolf написа:Най ме притеснява едно нещо - Роджърс за пореден път доказва, че може да води отбора но не може да си подбира трансферите. От всичките му трансфери досега титуляри са само Стъридж и Коу. Алън е на приливи и отливи. Другите бяха напълно излишни, и сега пак търси някакви тотални анонимници на по 1 сезон слава. Сигурдсон, Демпси, Салах и Коноплянка са същата работа. Анонимници с 1 силен сезон в кариерата си...
Между другото -
Diego Costa ready for the Champions League Final (Spanish) (marca.com)

Е това значи да не си скатавка и да си рискуваш здравето за отбора. Защото спокойно можеше да си остане контузен и да си трае за световното.

Wolf Минъоле е титуляр и добър трансфер + Сако който за мен не изигра въобще слаб първи сезон, а е много млад ;) Туре свърши работа за която е взет да запълва дупки имаше и слаби мачове, но това беше, защото му се натрупа много умора, а той е на години, но все пак започнахме сезона и той игра на едно много добро ниво даже беше най-добрия защитник в началото с две думи и той помогна много ;) Илори ще е перфектен трансфер, но за след 1-2 сезона и просто сгреши с Алберто(за мен не е слаб, но не е за ВЛ) и Аспас нямаше как да играе при тази форма на Луис и Дани!!! От Асайди ще си избие парите има качества, но не и за Ливърпул и от Борини също може да ги избие, но той натрупа много опит и самочувствие и може да остане да се пробва пак ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 май 2014 12:37

Момче ,спри да дразниш . Много е смешно . Не е нормално да даваш толкова коментари ,при положение ,че няма нито един трансфер все още .
Коментирай веднъж дадено слухче и спри .Това е нормалния начин . Ако се осъществи даден трансфер ,увеличи коментарчетата ,примерно на два .
И чак вече ,след като играчът направи няколко мача за отбора ,тогава можем да правим някакви заключителни изводи и да даваш някакви оценки ,от твоите смешните,дето съм убеден ,че почти никой не го интересуват :) Сега просто млъкни ,защото е смешно отстрани и дразнещо. Ся,ясно ни е на всички ,че мразиш големия Брендън и че дори и с тия успехи ,които постигна ,не може да ти се затвори лайняната устичка ,но за последен път ти казвам да намалиш коментарчетата.
Другия и той Джони ,който мрази Брендън ,миналото лято ,се хвана за едно такова по неизвестно именце -Уилямс и не спря да плюе цяло лято а накрая се разбра ,че Уилямс не е бил изобщо в плановете на треньора. Смях. Че и твойта работа същатата. Дан е говорим за критерия ви за класа .Плюе Уилямс а в същото време иска Хангеланд ?! СМях в залата.
Като намразите някой и си плюете на воля и това е .Ако бяхме станали шампиони ,положението щеше да е същото .Нямаше да има никаква разлика ,аз съм убеден .Вие сте си такива ,нищо не може да ви промени интереса и да ви затвори устите . Но ставате смешни . Най вече в моите очи . А нали знаете ,че на мен футбола ми е много ясен ? Спокойно бе момче ,имай доверие на треньора ,кьорав ли си къв си,за да не видиш за какво става въпрос ? Засрамете се и спрете да плюете по силните хора в Ливърпул ,Роджърс и Суарес . Много хора се засрамиха и избягаха ,да не ги последвате и вие ? Ще те накарам да съжеляваш ,че си писал тук ей пикльо ? Знаеш ,че има сумати форумчета ,които са против моите хора ,бегай там .Тук нямаш място с тия излишни празни работи ,които дрънкаш по цял ден .
Тук искам да виждам фенове с добро настроение ,оптимистично ,след тоя страхотен сезон . Ливърпул се завърна в голямата игра дребосък и ти вместо да се радваш ,плюеш тука по цял ден ?! Оставете поне едно нормално форумче в БГ.Ходете при психично-болните сектанти ,тук нямате място.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2014 13:55

Sebastian Giovinco's agent confirms interest from Liverpool and other clubs. (Express)

Alan Nixon (Mirror) reporting that Liverpool are close to signing Emre Can from Bayer Leverkusen.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 май 2014 14:27

Gil-galad написа:
Sebastian Giovinco's agent confirms interest from Liverpool and other clubs. (Express)

Alan Nixon (Mirror) reporting that Liverpool are close to signing Emre Can from Bayer Leverkusen.

За трансфера на Емре Чан съм оптимистично настроен.За тоя на Джовинко не знам какво да мисля.Тоя дребния просто не го виждам в Англия :|
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 май 2014 14:37

"Както и да завърши финалът в Лисабон тази вечер, постижението на Атлетико (Мадрид) е истинско чудо от икономическа гледна точка. Двубоят между Дюшекчиите и Белия балет е класическа битка между финансовите Давид и Голиат. Двата клуба сякаш обитават две различни галактики, поне що се касае до разходите им, отчете сайтът Goal.com.
Да започнем с това, че Атлетико е тимът с най-малък бюджет в топ 8 на Шампионската лига този сезон – 120 млн. евро. За сравнение, този на Реал М е 518 млн. евро.
СПРАВКА
Бюджетите на осемте четвъртфиналиста в Лигата този сезон
Реал М – 518* (финалист)
Барселона – 508 (четвъртфиналист)
Байерн – 431 (полуфиналист)
Манчестър Юн – 423 (четвъртфиналист)
ПСЖ – 398 (четвъртфиналист)
Челси – 303 (полуфиналист)
Борусия Д – 256 (четвъртфиналист)
Атлетико М – 120 (финалист)
*Сумите са в милиони евро "

Объркано момче от официлания малоумен сайт ,тая справка е за теб ,нали ти си по справките и статистиките . И сега следва ,разбира се неизбежното ми въпросче към теб ..Ливърпул може ли да играе финал в ШЛ ,следващата година ? Искам отговор , с да или не ,без да ми се обяснявате пак с вашите философски глупости .
Последна промяна от suareshampion на 24 май 2014 14:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 май 2014 14:45

suareshampion написа:"Както и да завърши финалът в Лисабон тази вечер, постижението на Атлетико (Мадрид) е истинско чудо от икономическа гледна точка. Двубоят между Дюшекчиите и Белия балет е класическа битка между финансовите Давид и Голиат. Двата клуба сякаш обитават две различни галактики, поне що се касае до разходите им, отчете сайтът Goal.com.
Да започнем с това, че Атлетико е тимът с най-малък бюджет в топ 8 на Шампионската лига този сезон – 120 млн. евро. За сравнение, този на Реал М е 518 млн. евро.
СПРАВКА
Бюджетите на осемте четвъртфиналиста в Лигата този сезон
Реал М – 518* (финалист)
Барселона – 508 (четвъртфиналист)
Байерн – 431 (полуфиналист)
Манчестър Юн – 423 (четвъртфиналист)
ПСЖ – 398 (четвъртфиналист)
Челси – 303 (полуфиналист)
Борусия Д – 256 (четвъртфиналист)
Атлетико М – 120 (финалист)
*Сумите са в милиони евро "

Объркано момче от официлания малоумен сайт ,тая справка е за теб ,нали ти си по справките и статистиките . И сега следва ,разбира се неизбежното ми въпросче към теб ..Ливърпул може ли да играе финал в ШЛ ,следващата година ? Искам отговор , с да или не ,без да ми се обяснявате пак с вашите философски глупости .

Докато Луис Суарес е играч на Ливърпул всичко е възможно.
Ако се вземе един класен дефанзивен халф и един класен заместник на Хендо няма кой да ни спре. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”