Земетресение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Земетресение!

Мнениеот McLovin » 24 май 2014 13:18

Red_Girl написа:Хора, няма хоризонтално и вертикално.. Двете се редуват.. А по новините дрънкат глупости. Казаха 5 версии за различен мащаб и епицентър. Колкото е по-близо до повърхността толкова е по-силно... Колкото по-дълбоко, толкова по-добре. При нас е е било повече от 4, но според мен е било плитко и затова се е усетило силно.

Ето момичето ви го е казало! Всяка една дума е истина - като почнеш от това, че няма хоризонтално и вертикално и стигнеш до това, че колкото по-дълбоко, толкова по-добре :mrgreen:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 24 май 2014 13:21

McLovin написа:
Red_Girl написа:Хора, няма хоризонтално и вертикално.. Двете се редуват.. А по новините дрънкат глупости. Казаха 5 версии за различен мащаб и епицентър. Колкото е по-близо до повърхността толкова е по-силно... Колкото по-дълбоко, толкова по-добре. При нас е е било повече от 4, но според мен е било плитко и затова се е усетило силно.

Ето момичето ви го е казало! Всяка една дума е истина - като почнеш от това, че няма хоризонтално и вертикално и стигнеш до това, че колкото по-дълбоко, толкова по-добре :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 май 2014 13:21

Аз тъкмо си доизкусорявах клавиатурата, бях се навел напред, стола ми понеже е с нещо като "ресьори", взе да се кандилка. :lol:
Викам: Бах, ще се чупи ли, к'во ли... И погледнах през прозореца, дърветата даваха откат към 2 педи.
Осъзнах, че е земетресение, по-гадното беше, че от как разбрах, че е това, бяха минали 10-на сек. а люлеенето продължаваше.
Погледнах към вратата, която си беше открехната, и тя даваше откат към педя, чудеше се дали да се затвори. :lol:
Общо-взето, по-неприятното беше, че трая доста дълго за земетръс.
Сигурно наистина имаше към минута ...

Иде реч за Сливен... Хич да не е, тук със сигурност се усети над 4-ри.
Не съм на високо, 2-ри етаж, къща - солидно строителство от камък и тухли, и пак се люшкаше като лодка при бурно вълнение. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 24 май 2014 13:22

Хаха, на първия етаж съм в Пловдив и всичко изпопада, бах го в труса :mrgreen: Не знам в западна България какво са усетили ама нас ни тресе наистина много яко!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 май 2014 13:22

McLovin написа:

Е тя най-добре би трябвало да знае. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 май 2014 13:23

Red thunderstorm написа:
McLovin написа:

Пиша съвсем сериозни неща, а вие си мислите са съвсем други. :lol: :lol: Мога цяла лекция да ви изнеса, ама ефект няма да има. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 24 май 2014 13:27

На 1вия етаж съм в момента и докато си цъках ФИФА-та,нещо се тресе ама се чудех има ли,няма ли ? Ще разхода кучето до магазина ,че огладнях и ожаднях от тоя трус .Баси майката.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 май 2014 13:29

Red_Girl написа:
Red thunderstorm написа:
McLovin написа:

Пиша съвсем сериозни неща, а вие си мислите са съвсем други. :lol: :lol: Мога цяла лекция да ви изнеса, ама ефект няма да има. :lol:

Ама аз съм напълно сериозен :roll: И като казвам,че си права - права си. Преди време ми стана любопитно "що за животинче е това земетресението" и думите ти съвпадат с прочетените от мен неща. Включително и това с дълбокото :mrgreen:
П.П. Стига с тия лекции, само за тях говориш :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 май 2014 13:30

Jr.Moraes написа:На 1вия етаж съм в момента и докато си цъках ФИФА-та,нещо се тресе ама се чудех има ли,няма ли ? Ще разхода кучето до магазина ,че огладнях и ожаднях от тоя трус .Баси майката.

Е яж си го в къщи, що в магазина? :lol:
На втория етаж люля доста.
Стара масивна сграда с външен зид от 40 см!
Дават го от 5,6 до 6, 4. :lol:
Изображение

Изображение

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 24 май 2014 13:34

Не бе ще разхода кучето до магазина ,ама иначе в нас ще хапнеме после само да се преоблека,че суитчъра ми е изцапан ,а и кучето нещо бяга из двора :)

Върни се в “Свободна зона”