Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
BREAKING NEWS:
Liverpool have made a breakthrough in their pursuit of Emre Can & appear to be closing in on a £12m deal for the Germany U-21 international. [Tony Barrett, The Times]
Liverpool are closing in on a £12 million deal for Emre Can. Brendan Rodgers is hoping to secure Can as his first signing. (Telegraph)
HoUs4oOL написа:Джан,Ловрен и Коукър.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та къде е класата която щяхме да купуваме???![]()
![]()
HoUs4oOL написа:Джан,Ловрен и Коукър.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
mitko9311 написа:HoUs4oOL написа:Джан,Ловрен и Коукър.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
House аз лично Ловрен го броя за класен, а Джан не съм го гледал и не искам да коментирам, защото ако кажа анонимник може да ме изненада приятно най-добрият пример е Коу и мнението на всички за него, а какво стана после. За Коукър не знам какво да кажа не е слаб защитник умее да вкарва и голове, но е още млад и не го виждам като класата която ще вдигне защитата, а по-скоро ще трябва да го чакаме като Хендо 3 сезона да почне да играе нещоНо това което ти искаш да вземем като класа е невъзможно, защото на 2-рия трансфер ще ни свършат парите и пак ще останем без резерви затова е невъзможно да се подсилим на 7 поста с играчи като Ройс, Шакири, Мюлер, Лукаку, Кроос, Шоу, Ракитич, Иско, Педро, Фабрегас, Марсело и подобни колкото и да ми е гадно няма как няма кой да извади 150 милиона за селекция, че да си позволим такива играчи и ще се вземат 1 или 2ма класни по 20 милиона дано са класни не Лалана който не го виждам като класа с един силен сезон и 20 милиона цена..... + 2-3 млади талантли доста добри и един или двама под наем
Аз искам да купат Маршал(резервен вратар), Морено(ляв бек), Ловрен(централен), Ракитич, (халф), Шакири(крило) и Лукаку, Реми(нападател) + Джан имам някакъв усет, че е доста добър нищо, че не съм го гледал, но не виждам как ще имаме пари за тези играчи!!!
wolf написа:mitko9311 написа:Аз искам да купат Маршал(резервен вратар), Морено(ляв бек), Ловрен(централен), Ракитич, (халф), Шакири(крило) и Лукаку, Реми(нападател) + Джан имам някакъв усет, че е доста добър нищо, че не съм го гледал, но не виждам как ще имаме пари за тези играчи!!!
Имаме цяла защита за разпродаване, пари има. Рейна, дебелия Глен, Агер /а дано и Шкъртел/ са все за продажба и струват пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта