Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kingofpop » 24 май 2014 00:44

с такива дървари в ШЛ няма да стане...тоя Коулкър не е нищо особено, Ловрен е много по-добър...и много ми е чудно защо британските топ клубове пазаруват само от Висшата лига, като на европейския пазар има много по-добри играчи и за по-реални цени :shock: :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 май 2014 00:45

BREAKING NEWS:

Liverpool have made a breakthrough in their pursuit of Emre Can & appear to be closing in on a £12m deal for the Germany U-21 international. [Tony Barrett, The Times]

Liverpool are closing in on a £12 million deal for Emre Can. Brendan Rodgers is hoping to secure Can as his first signing. (Telegraph)

Съвсем скоро може да има трансфер на Кан
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 май 2014 00:48

Джан,Ловрен и Коукър. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Та къде е класата която щяхме да купуваме??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 24 май 2014 01:03

HoUs4oOL написа:Джан,Ловрен и Коукър. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

House аз лично Ловрен го броя за класен, а Джан не съм го гледал и не искам да коментирам, защото ако кажа анонимник може да ме изненада приятно най-добрият пример е Коу и мнението на всички за него, а какво стана после. За Коукър не знам какво да кажа не е слаб защитник умее да вкарва и голове, но е още млад и не го виждам като класата която ще вдигне защитата, а по-скоро ще трябва да го чакаме като Хендо 3 сезона да почне да играе нещо ;) Но това което ти искаш да вземем като класа е невъзможно, защото на 2-рия трансфер ще ни свършат парите и пак ще останем без резерви затова е невъзможно да се подсилим на 7 поста с играчи като Ройс, Шакири, Мюлер, Лукаку, Кроос, Шоу, Ракитич, Иско, Педро, Фабрегас, Марсело и подобни колкото и да ми е гадно няма как няма кой да извади 150 милиона за селекция, че да си позволим такива играчи и ще се вземат 1 или 2ма класни по 20 милиона дано са класни не Лалана който не го виждам като класа с един силен сезон и 20 милиона цена..... + 2-3 млади талантли доста добри и един или двама под наем ;)
Аз искам да купат Маршал(резервен вратар), Морено(ляв бек), Ловрен(централен), Ракитич, (халф), Шакири(крило) и Лукаку, Реми(нападател) + Джан имам някакъв усет, че е доста добър нищо, че не съм го гледал, но не виждам как ще имаме пари за тези играчи!!!
Последна промяна от mitko9311 на 24 май 2014 01:07, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 май 2014 01:05

HoUs4oOL написа:Джан,Ловрен и Коукър. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ловрен е класа, тоя Джан не съм го гледал, но не съм срещал негативни коментари относно играта му, а за Коулкър съм раздвоен... Но пък виж Гари Кейхил в Челси, преди това игра също за изпадащ отбор, отбор, който беше с най-слабата защита във ВЛ, но сега в Челси с Тери играе много добре и според мен се превърна в един от най-стабилните защитници. Кой знае за вбъдеще какво ще се случи с Коулкър. Но да, признавам, че съм разочарован, при положение, че на пазара има играчи като Кроос, а ние не правим нищо по въпроса... :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 май 2014 01:11

mitko9311 написа:

House аз лично Ловрен го броя за класен, а Джан не съм го гледал и не искам да коментирам, защото ако кажа анонимник може да ме изненада приятно най-добрият пример е Коу и мнението на всички за него, а какво стана после. За Коукър не знам какво да кажа не е слаб защитник умее да вкарва и голове, но е още млад и не го виждам като класата която ще вдигне защитата, а по-скоро ще трябва да го чакаме като Хендо 3 сезона да почне да играе нещо ;) Но това което ти искаш да вземем като класа е невъзможно, защото на 2-рия трансфер ще ни свършат парите и пак ще останем без резерви затова е невъзможно да се подсилим на 7 поста с играчи като Ройс, Шакири, Мюлер, Лукаку, Кроос, Шоу, Ракитич, Иско, Педро, Фабрегас, Марсело и подобни колкото и да ми е гадно няма как няма кой да извади 150 милиона за селекция, че да си позволим такива играчи и ще се вземат 1 или 2ма класни по 20 милиона дано са класни не Лалана който не го виждам като класа с един силен сезон и 20 милиона цена..... + 2-3 млади талантли доста добри и един или двама под наем ;)
Аз искам да купат Маршал(резервен вратар), Морено(ляв бек), Ловрен(централен), Ракитич, (халф), Шакири(крило) и Лукаку, Реми(нападател) + Джан имам някакъв усет, че е доста добър нищо, че не съм го гледал, но не виждам как ще имаме пари за тези играчи!!!

Имаме цяла защита за разпродаване, пари има. Рейна, дебелия Глен, Агер /а дано и Шкъртел/ са все за продажба и струват пари.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 май 2014 01:16

Аз не искам всички тия които ти изреди,искам поне един от тях.
Джан за какъв дявол ни е Джан,като имаме Алън,Хендо,Лукас и Джерард.
Емре Джан ли е човека,който ще ни закърпи позицията на дефанзивния хлаф,където съм сигурен,че ще играе Джерард и Джан няма да запише повече от 15 мача.......
Ловрен бил класа,а тоя на аватара ти какъв е???
За какъв дявол купуваш Коукър като лятото изръси 7 милиона за Илори???
Стига вече с тоя Коутиньо,защото като изключим него и Стъридж,да речем и ДОНЯКЪДЕ Алън Роджърс няма читав трансфер.
Нямаме пари,а ръсим и малкото,които се дават за хора,които НЕ СА ТОВА ОТ КОЕТО ИМАМЕ НУЖДА!!!
Джан и Коукър ще ни излязат около 20 милиона паунда с тия 20 милиона може да се вземе някой от братята Бендер.
Ясно е,че трансферите се правят трудно,ясно е че не става като във фифата,но ние сме просто безобразни.
За какъв дявол Роджърс ми говореше,че иска КЛАСА,като пак я кара както досега,имаше там някое и друг слухче за Гризман и Ракитич,но много бързо затихнаха.
Роджърс ни класира в ШЛ,вкара ни в борбата за титлата,играем хубав футбол,НО в трансферите никакъв го няма,страх ли го е да се пробва за доказани играчи или американците са му казали,че има 30-40 милиона за трансфери не знам.
Силно се надявам да купим някой класен футболист до края на прозореца и да се засрамя от думите си,но не виждам как ще стане..............
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 24 май 2014 01:25

wolf написа:
mitko9311 написа:Аз искам да купат Маршал(резервен вратар), Морено(ляв бек), Ловрен(централен), Ракитич, (халф), Шакири(крило) и Лукаку, Реми(нападател) + Джан имам някакъв усет, че е доста добър нищо, че не съм го гледал, но не виждам как ще имаме пари за тези играчи!!!

Имаме цяла защита за разпродаване, пари има. Рейна, дебелия Глен, Агер /а дано и Шкъртел/ са все за продажба и струват пари.

Прав си, че има доста за продаване ама въпроса е, че махнат ли 2-ма централни трябват нови 2-ма което дава още разход махнат ли Глен сега трябва и десен бек което са допълнителни 10 милиона паунда, а Глен няма да ни ги даде.... Рейна ще излезне тънко 4-5-6 милиона колкото да се вземе резервен вратар с тези пари ..... И остава само сигурния пътник Агер и с парите от неговия трансфер Ловрен виждам като нов и на 99 % съм убеден, че Брендо ще задържи Джонсън още един сезон като бек просто, защото не може да търси и там нов класен трансфер и ще разчита на него Кели и Флано( Глен лежи на стара слава, а Флано го кара на хъс дано издържат)...... Лично аз Кели и Флано не ги искам, а за Глен съм 50/50, но просто не се вижда как и този пост ще го сменим много ще дойдат и БР ще го остави както и Шкъртел ;) Напускат Агер, Рейна, Асайди, Коатес, Аспас, Алберто на 100 % поне за мен който ще донесат едни 35 милиона паунда надявам се + 70 милиона от клуба и да избухнем с 6-7 точни попълнения ;)
Агер за мен винаги ще е класа House, но просто БР не го харесва и е прекалено чуплив което му попречи да покаже какво може на 10000 %, но такъв е футбол убеден съм, че ако нямаше толкова пропуснати сезони заради контузии сега щеше да струва 30 милиона паунда минимум и да е е в Топ 5 на най-класни централни ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stan_lfc
Контакти:

Мнениеот stan_lfc » 24 май 2014 04:35

Добре сега и аз да изкажа едно мнение за отбора и развитието му.Фен съм на Ливърпул от 2005 и до сега не съм се отказвал от тях и това ме прави горд.Имахме слаби треньори и безобразна игра, но сега всичко е различно имаме и 2те и доста добър треньор.Вярно е,че симпатизирам на Ливърпул от ерата Бенитес,но тогава ние бяхме страшилище за всеки особено като домакини и точно това ми харесваше,имахме невероятни играчи като Торес,Масчерано,Каут,Алонсо,Хупия,Риизе и т.н футболисти играещи за клуба с цялото си сърце.Но Бенитес съсипа всичко което беше изградил.Преглътнах Ходсън,Кени Далглиш, който опитаха да подобрят клуба по свой си начин,но не се получи и добре че така стана и дойде Брендън Роджерс,който знае какво иска клуба и феновете.Много е важна домакинската форма на клуба.Той направи невероятен сезон и показа че и с малък бюджет може да се мериш с големите.Невероятен треньор с ясна визия за съвременния футбол.Сега малко за трансферите:резервен вратар ясно е че трябва конкуренция на Миньоле,Ворм или Марсшал са перфектни за парите който струват,Центарлни защитници Ловрен е перфектен за титуляр за разлика от Шкъртел и Туре,Сако има какво да подобрява(особено изнасяне на топката сравнение с Агер),за мое съжаление Агер може би ще бъде продаден,Коукър е млад сравнително евтин и доста качествен с лидерски качества,Колкър и Ловрен ще са добри трансфери.Емре Кан има малко клипове с играта му,но лично на мен ми прилича на ЯЯ Туре и също би бил добър трансфер(особено ако се продаде и Алберто).За Педро съм много навит един от любимите ми играчи в съвременния футбол перфектно ще пасне на ситемата ни на игра.За 3ти нападател някой между Реми или Бака ще е перфектен заедно с Борини.Лалана е доста добър играч, който умее да играе на много позиции на терена също ще бъде доста добър трансфер (само да не прекаляват с цената му).Другите в атака ще са Сусо,Стърлинг,Айби и Тешеира.Аз лично съм на мнение че многото нови футболисти ще развалят постройката на отбора, който постигнаха този сезон.И все пак напускащи Асаиди,Алберто,Аспас,Коатес,Рейна,Агер и някой от младежите като Робинсън и Коуди.Едно е ясно,че има доста изходящи и входящи трансфери.Доста дълго се получи а имаше още толкова неща да напиша горе главите ще се изградим като още по силен отбор през лятото и ще атакуваме отново титлата през новия сезон.За Суарез,Стъридж и Джерард няма какво да кажа освен играчи от топ класа

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 май 2014 09:09

Не знам колко пъти се опитах да ви кажа , че американците не са като арабите в Сити ! И последните 2г го доказват. Прилагат същата трансферна политика както в Бостън.
Няма да видим тук трансфери като на Реал или Сити. Явно на БР му е казано да купува млади и перспективни играчи които след време ще са гръбнака на отбора.
Въобще не се учудвам , че се купуват играчи между 21-25г ;) Свиквайте с идеите на американците и забравете за гръмки трансфер като в Реал и Сити.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”