klarona написа:Нещо за Коукър чували се ако вземем Коукър и Ловрен ще е много добре!
Тихо да не те чуе хаусманячето ,че ще скочи от покрива на блока ,ако това се случи

Маняк ,взимаме Ловрен за 15 млн и Коулкър а изритваме Шкъртел и Агер ,добре ли е ? хаха на валидоли отива работата май
http://gong.bg/football-sviat/anglia/li ... ilo-279153 Ето ,че Асаиди явно не е толкова лош футболист ,щом Хюз иска да го задържи. Направил е добро впечатление момчето и със сигурност ,Роджърс ще си избие паричките дадени за него. Мисля,че го взе за няма и 3 млн ..Борини дори и да не остане ,и на него ще му се вземат парите ,след тоя добър сезон ...Да не съм чул лоша дума за политиката на Роджърс !
Като Далглиш върне милионите ,с които набута клуба ,тогава ми говорете за Брендън..Не спряха две години да плюят по човека ,по тактиките му ,по стила му ,по трансфери ,по незнам си кво.... и накрая ,като дойде видов ден и ставате за смях .

Който се смее последен, се смее най добре .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.