rhaegar написа:Ми докато каже господина Василев, имате ли избор?
Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ми докато каже господина Василев, имате ли избор?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
scb написа:Феро го махна ръководството. Говори се, че Тити Папазов има пръст в цялата работа понеже минава за приближен на Василев и така са прокарани Кривия и Мъри като големи футболни разбирачи.
bulgaro написа:scb написа:Феро го махна ръководството. Говори се, че Тити Папазов има пръст в цялата работа понеже минава за приближен на Василев и така са прокарани Кривия и Мъри като големи футболни разбирачи.
Психичноболният Тити и алчният лешояд Лъчо Танев определят политиката в Ботев. Цветан Василев го заблуждават и използват само като банкомат, понеже не е наясно с футболните дела. Пиявиците се възползват от това и резултатите са очевидни за всички.
bulgaro написа:Цветан Василев го заблуждават и използват само като банкомат, понеже не е наясно с футболните дела.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:bulgaro написа:Цветан Василев го заблуждават и използват само като банкомат, понеже не е наясно с футболните дела.
Да разбира се,те мултимилионерите до един са абсолютни баламурници...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
bulgaro написа:scb написа:Феро го махна ръководството. Говори се, че Тити Папазов има пръст в цялата работа понеже минава за приближен на Василев и така са прокарани Кривия и Мъри като големи футболни разбирачи.
Психичноболният Тити и алчният лешояд Лъчо Танев определят политиката в Ботев. Цветан Василев го заблуждават и използват само като банкомат, понеже не е наясно с футболните дела. Пиявиците се възползват от това и резултатите са очевидни за всички.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост