13.06. всички в София! От земята българска не даваме!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: 13.06. всички в София! От земята българска не даваме!

Мнениеот ehh » 23 май 2014 17:09

Rafa написа:
HardWork написа:
КНДР написа:В какво нещо превърнаха страната капиталягите кланящи се на Запада, САЩ и Турция.... едно време ги биехме, сменяхме им имената и ги гонехме в Турция, сега те ще завземат България.

Ей цървул, я ми кажи коя партия управлява с ДПС?? На мръсния българин винаги някой друг му е виновен! Не е виновен ЕС, САЩ и Русия, ние сами сме си виновни! Виновен си ти, и другите игнорантни копеленца като тебе, които лижат задниците на разни партии, и плюят гняс върху всичко друго!
Сетихте се да протестирате, те останаха 5 милиона българи в България, всичко друго емигрира! От тези 5 милиона 1 милион са държавни чиновници и ще ги уволнят ако протестират, 3 милиона са пенсионери с алцхаймер и когнитивните способности на въшка, останалите са продажни партиини подлизурковци, пяници, и малко нормални хора, тотално смазани от мнозинството и конюнктурата!
Не е ли малко късно?! Идния Уикенд, картела ГЕРБ-БСП-ДПС-АТАКА-РБ-ББЦ ще си разпределят евровота, с любезното участие на продажния и прост народ, после пак по старо му...

Ето за това аз няма да участвам в този цирк, наречен ИЗБОРИ :!:

Това е най-голямата простотия, която можеш да направиш ти, така и останалите с твоето мнение. Казвал съм ти го и друг път. Ето заради такива като теб, властта реално се държи от една партия на малцинствата
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 май 2014 17:17

Ехаааа :lol: Емигрантите, видяхте ли как ви наскачаха и това са все "демократично" настроените форумни плъхове, носителите на европейските ценности :lol: Останалите сме заклеймени като русофили, национални предатели и комунисти :lol: Те това е положението в нашата татковина :lol: Успех и гледайте да си издърпате и целите семейства от това блато и забравете за съществуването на тази държава 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 май 2014 17:22

ehh написа:
Rafa написа:Ето за това аз няма да участвам в този цирк, наречен ИЗБОРИ :!:

Това е най-голямата простотия, която можеш да направиш ти, така и останалите с твоето мнение. Казвал съм ти го и друг път. Ето заради такива като теб, властта реално се държи от една партия на малцинствата

Искаш от мен доброволно да дам имунитет на някой престъпник ли :?: Искаш доброволно да субсидирам някоя олигархична организация ли :?: Искаш доброволно да реша кой да досъсипва държавата ли :?: Няма такъв филм ;) Ако искат да ми взимат гласа, важното е че на мен съвестта ми е чиста 8-) Пък вие давайте смело, да ви видим какви лайна ще изсерете :lol:
Последна промяна от Rafa на 23 май 2014 17:23, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 23 май 2014 17:23

Jorkorazporko написа:
-1914- написа:
Jorkorazporko написа:Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!

Това, че ти не си се реализирал тук и си се предал, не значи, че и другите трябва да последват.
По-скоро напускат мекушавите, материал втора класа, селски бачкатори.
Ако ти правиш нещо стойностно направо ще си изям шапката.
Ама, колкото да имаш за един Мерцедес 2001г за да се фукаш като се прибереш
на село сигурно изкарваш.
Хората в тази държава са си запазили самосъзнанието след 500г. робство, така че не давай прогнози.

Класически огорчен, който се прибира тук веднъж в година за да хвали всичко чуждо и да плюе всичко Българско,
и то защо, защото си огорчен, но най-вече от себе си, защото твойте качества са недостатъчни.

Има хора във форума които ме познават, може да се допиташ до тях относно моята реализация! Аз лично предпочитам да не говоря за себе си, особено пред силно завистливи хора. Определенията ти ги подминавам, защото ми изглеждат несъстоятелни и изсмукани от пръсти, все пак не ме познаваш. Каква кола кара човек, няма значение, но по - аватара ми може да предположиш, че харесвам японски коли. За съжаление моето село се казва София, по точно квадрата който формират Дондуков, Раковска, бул. Васил Левски и Сливница. Не се прибирам изобщо, защото няма при кой, всичките ми близки са в чужбина ;) ...
интересни предположения имаш, но профила които си описал по -скоро пасва на някой квартален тигър в София, сводник, или дилърче, бивш провинциалист! Очевидно си нямаш представа какви хора напускат българия :)

Ти нали знаеш, че си в Германия благодарение на това, че имаш Български паспорт?
Демек, хем плюеш, хем се възползваш. Хубава логика имаш.
Главно напускат ниско образовани хора от провинцията, това не си го говоря аз, това е просто факт.
Примерно, от 2007-2013 над 70.000 роми в посока Германия.
А 2030-40, като християните са малцинство в Западна Европа, много те моля, не се връщай тук.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 май 2014 17:25

-1914- написа:Главно напускат ниско образовани хора от провинцията, това не си го говоря аз, това е просто факт.
А 2030-40, като християните са малцинство в Западна Европа, много те моля, не се връщай тук.

Това обяснява защо има глад за лекари и инженери в България :lol:
Последна промяна от Rafa на 23 май 2014 17:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 май 2014 17:27

Jorkorazporko написа:
-1914- написа:
Jorkorazporko написа:Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!

Това, че ти не си се реализирал тук и си се предал, не значи, че и другите трябва да последват.
Хората в тази държава са си запазили самосъзнанието след 500г. робство, така че не давай прогнози.

Класически огорчен, който се прибира тук веднъж в година за да хвали всичко чуждо и да плюе всичко Българско,
и то защо, защото си огорчен, но най-вече от себе си, защото твойте качества са недостатъчни.

Има хора във форума които ме познават, може да се допиташ до тях относно моята реализация! Аз лично предпочитам да не говоря за себе си, особено пред силно завистливи хора. Определенията ти ги подминавам, защото ми изглеждат несъстоятелни и изсмукани от пръсти, все пак не ме познаваш. Каква кола кара човек, няма значение, но по - аватара ми може да предположиш, че харесвам японски коли. За съжаление моето село се казва София, по точно квадрата който формират Дондуков, Раковска, бул. Васил Левски и Сливница. Не се прибирам изобщо, защото няма при кой, всичките ми близки са в чужбина ;) ...
интересни предположения имаш, но профила които си описал по -скоро пасва на някой квартален тигър в София, сводник, или дилърче, бивш провинциалист! Очевидно си нямаш представа какви хора напускат българия :)

Виждаме какви напускат,хора които изписват родината си с малка буква.
На мен тука си ми е добре,работа семейство,приятели.
Не се оплаквам.И тука можеш да постигнеш всичко,стига да искаш и имаш желание ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Eder
Контакти:

Мнениеот Eder » 23 май 2014 17:56

Rafa написа:
ehh написа:

Искаш от мен доброволно да дам имунитет на някой престъпник ли :?: Искаш доброволно да субсидирам някоя олигархична организация ли :?: Искаш доброволно да реша кой да досъсипва държавата ли :?: Няма такъв филм ;) Ако искат да ми взимат гласа, важното е че на мен съвестта ми е чиста 8-) Пък вие давайте смело, да ви видим какви лайна ще изсерете :lol:

По принцип не пиша в тоя форум и отвреме навреме влизам да чета.Но сега нямаше как да се стърпя...Чудя се кретени като тебе толкова ли не могат да разберат,че ако идат и пуснат една празна бюлетина процента който ще вземе ДПС ще падне и няма никога да влезнат в парламента.Ако всеки който мислеше като теб а това са близо 50% от населението иде и вместо да гласува за някой просто пусне празен вот,нали се сещаш кога ДПС ще минат 4% процента за влизане в парламента.Толкова ли е трудно да го проумееш,това?Да не говорим,че има поне една свястна партия,създадена наистина от гражданското общество в България(там няма бивши комуняги,и кадри на ДС).Поне според мен "Зелените" са такава алтернатива,жалкото е че може би заради името,може би заради липсата на шумна кампания едва ли ще вземат повече от 2%......
А за тези които са в чужбина и ни гледат високомерно,обиждат държавата и т.н като тоя Jorkorazporko.Честно-не ви разбирам.....защо изобщо четеш бг форум и се интересуваш от нещата случващи се в България?Нали сте ни отписали отдавна,защо не коментираш в някой немски форум с новите си сънародници а си седнал да коментираш тука с този "скапан народ"?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 23 май 2014 18:17

-1914- написа:
Jorkorazporko написа:
-1914- написа:

Ти нали знаеш, че си в Германия благодарение на това, че имаш Български паспорт?
Демек, хем плюеш, хем се възползваш. Хубава логика имаш.
Главно напускат ниско образовани хора от провинцията, това не си го говоря аз, това е просто факт.
Не си много прав.В Лондон идват и има все повече софиянци.Но и онзи "gorkorsporko" ви "къпе"яко за т.н благини на нова Европа.Пича се е превърнал в обикновен консуматор.Въобще не е забелязъл други добри предимства на "отворените граници".Стила на изразяване не предполага да е някой от особенно ценните кадри във фирмата,дето си сменя позицията и "израства професионално".Тук всички са специалисти,от производителя на клечки за зъби до изобретателя на последна генерация чип.Повечето са по-неграмотни,от тези които идват от Източна и Южна Европа,сле година две ги изпреварват,а децата им няма да бъдат наемни работници като родители те си,а ще вземат добре платените работни места на местните.Колкото и да ни експлоатират и манипулират,на образователно и обучително ниво,все още сме пред тях...Германия е малко изключение.Радвам ме че в България има хора коита се борят за такива каузи,като тази.Ние сме малък на за сметка на това жилав и умен етнос.Държавата и тези които ви карат да гласувате за тях са безродници.Когато избеи човек който милее за тази територия,ще ви казват не гласувайте,вместо обратното,по това ще познаете кога има и кога няма смисъл да си избирате лидер.Не са полирали мозъците до край.Тук на едни останали като "нашите"т.н бежанци,нелегални емигранти,им строят джамии,а в някой квартали късно вечер,господар е закона на "шериата"...толкова е тлерантно,че религиозните свободи са свободия,не свобода и разни вопли за национална религиозна идентичност се неглижират тотално от държавата.Това всъщност представлява т.н "представителна демокрация"-това че си материално осигурен не означава че си свободен да вземаш решения сам.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 23 май 2014 18:21

Eder написа:
Rafa написа:
ehh написа:

По принцип не пиша в тоя форум и отвреме навреме влизам да чета.Но сега нямаше как да се стърпя...Чудя се кретени като тебе толкова ли не могат да разберат,че ако идат и пуснат една празна бюлетина процента който ще вземе ДПС ще падне и няма никога да влезнат в парламента.Ако всеки който мислеше като теб а това са близо 50% от населението иде и вместо да гласува за някой просто пусне празен вот,нали се сещаш кога ДПС ще минат 4% процента за влизане в парламента.Толкова ли е трудно да го проумееш,това?Да не говорим,че има поне една свястна партия,създадена наистина от гражданското общество в България(там няма бивши комуняги,и кадри на ДС).Поне според мен "Зелените" са такава алтернатива,жалкото е че може би заради името,може би заради липсата на шумна кампания едва ли ще вземат повече от 2%......
А за тези които са в чужбина и ни гледат високомерно,обиждат държавата и т.н като тоя Jorkorazporko.Честно-не ви разбирам.....защо изобщо четеш бг форум и се интересуваш от нещата случващи се в България?Нали сте ни отписали отдавна,защо не коментираш в някой немски форум с новите си сънародници а си седнал да коментираш тука с този "скапан народ"?
Колегата е прав Бюлетината е Номер 00-празна бюлетина,символична,но така никой от останалите не ти краде вота,само отиди до секцията.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 23 май 2014 19:33

red__army написа:
Eder написа:
Rafa написа:
ehh написа:

Искаш от мен доброволно да дам имунитет на някой престъпник ли? Искаш доброволно да субсидирам някоя олигархична организация ли ? Искаш доброволно да реша кой да досъсипва държавата ли ?Няма такъв филм ;) Ако искат да ми взимат гласа, важното е че на мен съвестта ми е чиста 8-) Пък вие давайте смело, да ви видим какви лайна ще изсерете.

Колегата е прав Бюлетината е Номер 00-празна бюлетина,символична,но така никой от останалите не ти краде вота,само отиди до секцията.

20 години съм ходил до секциите, какво се е променило :roll: А да, 2,5 милиона българи напуснаха България и нямат никакво намерение да се връщат, а тези останали тук едва скърпват двата края, подложени на геноцид от циганите и същите тези политици, за които ме карате да гласувам ;) Ей това е реултата от 20 години ходене до секциите ;) Не, благодаря :!: Дал съм им достатъчно време, достатъчно възможности, достатъчно шансове да оправят законите и положението в държавата, не са го направили. Сега да си плащат за гласовете и да разчитат на професионални избиратели, не ми дреме 8-) Ето ти я самата истина 8-)

Върни се в “Свободна зона”