13.06. всички в София! От земята българска не даваме!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: 13.06. всички в София! От земята българска не даваме!

Мнениеот Jorkorazporko » 23 май 2014 16:03

Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 май 2014 16:04

Подкрепям идеята. Но само да ви напомня, че в Турция миналата година приеха закон, който връща собствеността на всички немюсюлмански вероизповедания. Та като се съберете, обсъдете съдбата на рушащата се желязна църква "Св. Стефан" в Истанбул, която не е паднала досега в Златния рог само заради усилията и финансирането на общ. Истанбул в размер на милиони евро. Питайте колко е отуснал българския Синод за нейната реконструция и как смятат да процедират с върнатия от Турция парцел в един истанбулски квартал, който се оценява на "само" 600 000 000 турски лири.
Не е като да нямате какво да обсъждате на сбирката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 май 2014 16:12

-1914- написа:
HardWork написа:
КНДР написа:В какво нещо превърнаха страната капиталягите кланящи се на Запада, САЩ и Турция.... едно време ги биехме, сменяхме им имената и ги гонехме в Турция, сега те ще завземат България.

Ей цървул, я ми кажи коя партия управлява с ДПС?? На мръсния българин винаги някой друг му е виновен! Не е виновен ЕС, САЩ и Русия, ние сами сме си виновни! Виновен си ти, и другите игнорантни копеленца като тебе, които лижат задниците на разни партии, и плюят гняс върху всичко друго!
Сетихте се да протестирате, те останаха 5 милиона българи в България, всичко друго емигрира! От тези 5 милиона 1 милион са държавни чиновници и ще ги уволнят ако протестират, 3 милиона са пенсионери с алцхаймер и когнитивните способности на въшка, останалите са продажни партиини подлизурковци, пяници, и малко нормални хора, тотално смазани от мнозинството и конюнктурата!
Не е ли малко късно?! Идния Уикенд, картела ГЕРБ-БСП-ДПС-АТАКА-РБ-ББЦ ще си разпределят евровота, с любезното участие на продажния и прост народ, после пак по старо му...

Българският народ мръсен и прост...
Така може да говориш за обкръжението ти,но най-вече за себе си.
Хора като тебе трябва да бъдат изкоренени, комплексари без самочуствие, песимисти, предали се от самото им раждане.
Срам ме е, че ти се наричаш БЪЛГАРИН.

Точно така, да изкореним критичните и трезвомислещи хора :mrgreen: ! Човека е описал грозната истина за съжаление, в думите му се вижда гняв и разочарование. Аз пък съм горд, че все още има българи, които говорят истината без недомлъвки.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 23 май 2014 16:34

Reckless написа:Абе стойте си в България и пишете по форуми ! След време, като станете по на 80 години, ще се усетите, че е можело живота ви да протече по друг начин и за вас и за семействата ви. Не предприемайте нищо, че е рисковано :) Съществувайте си тихо и бездарно и това е истината. И пишете в интернет форумите. Важно е !

Отивай да береш ягоди или да обслужваш хора които те мислят за човек втора класа и не давай много акъл тук.
Защо изобщо пишеш в Български форум, може би, защото не те зачитат в местните ли? :)

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 23 май 2014 16:36

Jorkorazporko написа:
-1914- написа:
HardWork написа:
КНДР написа:В какво нещо превърнаха страната капиталягите кланящи се на Запада, САЩ и Турция.... едно време ги биехме, сменяхме им имената и ги гонехме в Турция, сега те ще завземат България.

Ей цървул, я ми кажи коя партия управлява с ДПС?? На мръсния българин винаги някой друг му е виновен! Не е виновен ЕС, САЩ и Русия, ние сами сме си виновни! Виновен си ти, и другите игнорантни копеленца като тебе, които лижат задниците на разни партии, и плюят гняс върху всичко друго!
Сетихте се да протестирате, те останаха 5 милиона българи в България, всичко друго емигрира! От тези 5 милиона 1 милион са държавни чиновници и ще ги уволнят ако протестират, 3 милиона са пенсионери с алцхаймер и когнитивните способности на въшка, останалите са продажни партиини подлизурковци, пяници, и малко нормални хора, тотално смазани от мнозинството и конюнктурата!
Не е ли малко късно?! Идния Уикенд, картела ГЕРБ-БСП-ДПС-АТАКА-РБ-ББЦ ще си разпределят евровота, с любезното участие на продажния и прост народ, после пак по старо му...

Българският народ мръсен и прост...
Така може да говориш за обкръжението ти,но най-вече за себе си.
Хора като тебе трябва да бъдат изкоренени, комплексари без самочуствие, песимисти, предали се от самото им раждане.
Срам ме е, че ти се наричаш БЪЛГАРИН.

Точно така, да изкореним критичните и трезвомислещи хора :mrgreen: ! Човека е описал грозната истина за съжаление, в думите му се вижда гняв и разочарование. Аз пък съм горд, че все още има българи, които говорят истината без недомлъвки.

Ти разлика правиш ли между трезвомислещ и самоунижаващ се човек?

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 23 май 2014 16:44

Jorkorazporko написа:Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!

Това, че ти не си се реализирал тук и си се предал, не значи, че и другите трябва да последват.
По-скоро напускат мекушавите, материал втора класа, селски бачкатори.
Ако ти правиш нещо стойностно направо ще си изям шапката.
Ама, колкото да имаш за един Мерцедес 2001г за да се фукаш като се прибереш
на село сигурно изкарваш.
Хората в тази държава са си запазили самосъзнанието след 500г. робство, така че не давай прогнози.

Класически огорчен, който се прибира тук веднъж в година за да хвали всичко чуждо и да плюе всичко Българско,
и то защо, защото си огорчен, но най-вече от себе си, защото твойте качества са недостатъчни.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 23 май 2014 16:49

Jorkorazporko написа:Няма смисъл от повече протести! България загива! Дано добрите хорица се усетят и се преместят в западна Европа, тука да си останат само политици, мутри и платени протестиращи и форумни тролове! Истината е, че България не заслужава да е в ЕС! Тук всичко се разграбва, а хората си продават морала за трохи! Предвиждам масова емиграция към ЕС, момента в които ударим кота 3 милиона, излизаме от ЕС и начало на края! Тогава ще ни лапне я Турция я Русия и за едно десетилетие робство и пропаганда, българското самосъзнание ще бъде заличено в местното население! Но дето се вика каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи! Аз вече се махнах от България и сега съм просто страничен наблюдател на случващото се! Тъжно ми е за хората, но те трябва да разберат, спасението е на запад в ЕС!

Теб лично и преди съм те питал -какво те е грижа за нас "тъпите "дето сме останали в България,а мухльо.Айде стой си там където си,и не се обаждай -ние ще се оправим.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 май 2014 16:51

-1914- написа:Ти разлика правиш ли между трезвомислещ и самоунижаващ се човек?

Да, самоунищожащ се човек е този, който отрича истината, самозалъгва се, търпи чуждо влияние, корумпиран, игнорантен, неразвиващ се! Това са милионите българи, които стоят и чакат чинно да си пуснат интегралната бюлетина за да бъдат изнасилени отново от изпълнителната власт! Трезвомислещ е човека който вижда какво се случва около него, и предприема действия, чрез които да съхрани себе си, интересите си, търси и намира начин да промени социално битовия си живот към по - добро! На тозие етап, единствения начин за добър живот за милиони българи е емиграция в ЕС! Аз живея в Германия от 2 години и определено нямам желание да се връщам назад! В по - развитите общества човек има гарантирани от закона права, свободен избор, толерантност и неограничени възможности за развитие! В България права няма никой, всички са роби! Всички са подтиснати, мразят другите, нямат почва за развитие, няма възможности, само корупция, бандитизъм и далавери!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 23 май 2014 16:52

Mitko-Levskar написа:

Теб лично и преди съм те питал -какво те е грижа за нас "тъпите "дето сме останали в България,а мухльо.Айде стой си там където си,и не се обаждай -ние ще се оправим.

Защото е гузен, би се чуствал по-добре ако нямаше България. Така има съмнения...изяждат го.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 май 2014 17:02

-1914- написа:

Това, че ти не си се реализирал тук и си се предал, не значи, че и другите трябва да последват.
По-скоро напускат мекушавите, материал втора класа, селски бачкатори.
Ако ти правиш нещо стойностно направо ще си изям шапката.
Ама, колкото да имаш за един Мерцедес 2001г за да се фукаш като се прибереш
на село сигурно изкарваш.
Хората в тази държава са си запазили самосъзнанието след 500г. робство, така че не давай прогнози.

Класически огорчен, който се прибира тук веднъж в година за да хвали всичко чуждо и да плюе всичко Българско,
и то защо, защото си огорчен, но най-вече от себе си, защото твойте качества са недостатъчни.

Има хора във форума които ме познават, може да се допиташ до тях относно моята реализация! Аз лично предпочитам да не говоря за себе си, особено пред силно завистливи хора. Определенията ти ги подминавам, защото ми изглеждат несъстоятелни и изсмукани от пръсти, все пак не ме познаваш. Каква кола кара човек, няма значение, но по - аватара ми може да предположиш, че харесвам японски коли. За съжаление моето село се казва София, по точно квадрата който формират Дондуков, Раковска, бул. Васил Левски и Сливница. Не се прибирам изобщо, защото няма при кой, всичките ми близки са в чужбина ;) ...
интересни предположения имаш, но профила които си описал по -скоро пасва на някой квартален тигър в София, сводник, или дилърче, бивш провинциалист! Очевидно си нямаш представа какви хора напускат българия :)

Върни се в “Свободна зона”