Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015
При това положение Кроос е напълно излишен при наличието на Мата, Кагава и Рууни. Ще се търси точния човек на тази позиция. Фелайни трябва да си подобри значително придвижването на терена, за да се впише в титулярния състав на Ван Гаал. Има цяло лято, за да видим кои играчи ще дойдат и кои ще напуснат.
shotgun blues написа:Манчестър Юнайтед дава 15 милиона евро за Коноплянка
http://www.theguardian.com/football/201 ... ger-dnipro
Някакви впечатление от играта на Коноплянка?
Тоя не съм го и чувал,но щом го иска БОСА значи е добър.

- Der Führer
- Контакти:
MuFc1878 написа:При това положение Кроос е напълно излишен при наличието на Мата, Кагава и Рууни. Ще се търси точния човек на тази позиция. Фелайни трябва да си подобри значително придвижването на терена, за да се впише в титулярния състав на Ван Гаал. Има цяло лято, за да видим кои играчи ще дойдат и кои ще напуснат.
Кроос по качства е идентичен на Кагава и Мата . Естествено всеки си има своя специфика . Крос има уникален пас на далечно разстояние ... както Бекъм навремето . Единствения вариант тримата да са заедно на терена е Мата и Кагава да са на крилата , а Кроос и Фалаини в центъра . Тогава за Рууни остава позицията зад РВП . Така схемата става много офанзивна . Проблема е , че въпреки че Кагава и Мата могат да играят по крилата , и двамата не са флангови играчи . Логиката диктува , че наистина Кроос към този момент ще е излишен лукс за Юнайтед . Ако това за Коноплянка е вярно ( а се спряга и някакво холандско крило ) , то тогава Мата ще е в центъра и Ван Гаал ще търси биткаджия който да играе до Фелаини ( ако ще се разчита на него ) . Лично за мен , макар че не е в първа младост Яя Туре ще е много добро попадения , предвид ситуацията с него в Ман Сити .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
MuFc1878 написа:shotgun blues написа:Манчестър Юнайтед дава 15 милиона евро за Коноплянка
Този си го е заплюл Жозето

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Официално: Лестър Сити привлече 19-годишния нападател Джак Бармби от Манчестър Юнайтед с 2-годишен договор.

Тоя Коноплянка е много бърз, но пък и лесно губи топката ми се струва.. Не съм много съгласен аз за тоя трансфер.. 

Rofles написа:Тоя Коноплянка е много бърз, но пък и лесно губи топката ми се струва.. Не съм много съгласен аз за тоя трансфер..
"Running is for animals. You need a brain and a ball for football."

MuFc1878 написа:shotgun blues написа:Манчестър Юнайтед дава 15 милиона евро за Коноплянка
Страшен е. Направи бека на Тотнъм да си говори сам в мача им срещу Днипро. Бърз, техничен, рязко сменя посоката. Юнайтед се нуждае от такъв играч.
Но смятам, че имаме две от най-добрите млади крила в света - Заха и Янузай и не съм сигурен колко полезен ще ни е Коноплянка.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- old_traff
- Контакти:
Коноплянка е пич, още на Евро 2012 ми хвана окото. Прекрасен заместник за Йънг и Нани.
[offtopic]Сега чета, че ЛвГ искал Жервиньо.
[/offtopic]
[offtopic]Сега чета, че ЛвГ искал Жервиньо.