Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 12:46

Надявам се някой с по-блестящ немски от моя да сподели основното :
http://www.bild.de/sport/fussball/toni- ... .bild.html

Това което аз подразбрах е ... Гуардиола държи Кроос да остане в отбора , Клуба държи Кроос да остане в отбора , Кроос иска да остане в отбора , но да получава адекватно признание за приноса си .
Разговори за нов договор ще има ( най-вероятно след световното ) ... а Кроос ще оснате в Байерн минимум до лятото на 2015 .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 май 2014 12:53

Всичко е точно. Срамота е просто КБХГ да получава 20 милиона, а за Кроос, чийто принос към успехите е 10-кратно по-голям, а и е собствен кадър, да се циганят за някакви си 2 млн., при положение, че ги заслужава. Напълно подкрепям желанието му, дори и ако по този начин тества отношението на клуба към него. Друго не ми харесва обаче: "ще остане минимум до лятото на 2015", защо изобщо се споменава годината 2015, обикновено се подписват 3-4 годишни договори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 май 2014 13:20

Минимум до 2015, защото договорът му е до тогова. Все пак, не дай Боже, има вероятност да не преподпише.

Аз имам усещането, че нещата са под контрол. Съгласен съм, че в случая ако нямаше агент, Гедереецът да е преподписал. Агентите колкото помагат, толкова и вредят.

Знаете ли, какво се случи преди 13 години на този ден?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 май 2014 13:21

MCMXIII написа:Знаете ли, какво се случи преди 13 години на този ден?

:)

[offtopic][wrapimg=]http://sportige.com/wp-content/uploads/2013/02/Bayern-2001.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 май 2014 13:26

MuFc1878 написа:
MCMXIII написа:Знаете ли, какво се случи преди 13 години на този ден?

:)

[offtopic][wrapimg=]http://sportige.com/wp-content/uploads/2013/02/Bayern-2001.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Е това е! "Враг" да се усети. Респект!

На този мач, бившата ми първа, за първи и последен път се вълнуваше от футбол. Сигурно си е мислела, че ще откача :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 13:31

doktora25 написа:Всичко е точно. Срамота е просто КБХГ да получава 20 милиона, а за Кроос, чийто принос към успехите е 10-кратно по-голям, а и е собствен кадър, да се циганят за някакви си 2 млн., при положение, че ги заслужава. Напълно подкрепям желанието му, дори и ако по този начин тества отношението на клуба към него. Друго не ми харесва обаче: "ще остане минимум до лятото на 2015", защо изобщо се споменава годината 2015, обикновено се подписват 3-4 годишни договори.

През 2015-а изтича настоящия договор на Кроос . "ще остане минимум до лятото на 2015" го разбирам така - Кроос няма да бъде продаван и ако страните не се разберат , той ще бъде свободен да напусне . В интервюто се казва ( колкото успях да си го преведа ) , че не трябва да се търсят аналогии с Балак , защото Кроос честно и открито е представил желанията си . Освен всичко друго от титулярите в Байерн , Кроос и Данте ( преди да подпише новия си договор ) бяха най-ниско платени . Дори резерви като Ван Буйтен и Писаро взимат повече . Да не говорим за Рафиня и Боатенг , които пък въобще нямат място в отбора . Това което му прелагаше Байерн ( 6 млн на година ) нямаше да промени почти нищо от това . Кроос пак щеше да бъде един от най-ниско заплатените играчи сред титулярите .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 13:51

MCMXIII написа:Минимум до 2015, защото договорът му е до тогова. Все пак, не дай Боже, има вероятност да не преподпише.

Аз имам усещането, че нещата са под контрол. Съгласен съм, че в случая ако нямаше агент, Гедереецът да е преподписал. Агентите колкото помагат, толкова и вредят.

Знаете ли, какво се случи преди 13 години на този ден?

Както казах случая е специфичен ... Кроос , Гьотце и Ройс за звездите на Спортстотал ( агенцията която движи делата им ). Ройс взима 5 млн годишно в Дортмунд от както е там , очаква се да преподпише за 7млн. Гьотце с идането си в Байерн удари тавана с 12 млн , колкото взима и Рибери . Това няма как да не дразни Кроос . За мен идеалния вариант е , Кроос да бие шута на агентите си и да преподпише с Байерн за около 8 млн . ( което си е съвсем разумна заплата ) . Проблема идва от агентите които натискат и той да получава тавана ( така и техния процент ще е по-висок ) .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 май 2014 15:19

В крайна сметка май ще гледаме Кроос още един сезон,а?
Честно казано на мен не ми се нрави това извиване на ръцете отстрана на Кроос,но от друга страна човека си заслужава заплатата.
По 8 милиона са си напълно реални пари за играч на неговото ниво.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 16:18

HoUs4oOL написа:В крайна сметка май ще гледаме Кроос още един сезон,а?
Честно казано на мен не ми се нрави това извиване на ръцете отстрана на Кроос,но от друга страна човека си заслужава заплатата.
По 8 милиона са си напълно реални пари за играч на неговото ниво.

Въпрос на гледна точка ... Както може да се приеме като изнудване от страна на Кроос ( дайте ми това което искам , или се махам ) ... така може да се погледна и като изнудване от страна на ръководството ( приемай това което ти предлагаме , или се махай ) ;) Както се казва - истината е някъде там 8-)
Аз мисля , че ръководството на Байерн прави грешка в момента , като се инати за 2 млн на година ... Реално погледнато напускането на Ван Буйтен , Писаро и по всяка вероятност на Манджукич веднага облекчават бюджета за заплати с 15 млн годишно . Отделно клуба е вдигнал приходите си тази година . Така че около 4 млн на година ( колкото ще е увеличението на заплатата на Кроос до 8-8,5 млн ) едва ли са проблем . Стратегически погледнато , развитието на Кроос ще продължи поне още 2 години . Това е най-добрия хлаф на Байерн в момента ... при цялото ми уважение към Шванщайгер , той вече никога няма да си върне формата която имаше да миналата година . За съжаление от 2007-а насам , той има 6 интервенции направени на лявото коляно и две на десния глезен . Контузията която го извади от финала за купата отново е на лявото коляно и по всичко личи , че на световното ще е невъзстановен . Което означава , че ще пропусне по-голямата част от подготовката на Байерн за новия сезон , ако не иска да рискува 7-а операция . Проблемите на Гюндоган и Кедира , плюс лошата форма на Йозил , ме карат да мисля , че или Германия ще се провали на световното ... или това ще е голямото първенство на Кроос ( заедно с Мюлер , Ройс и Гьотце ).
При втория вариант цената на Кроос ще скочи ... като и личните му условия . И желаещите да му мътят главата ще са много . Идеалния вариант беше , да му се преподпише договора преди световното ... но с оглед на изказванията и на двете страни , това едва ли ще се случи . А ако Кроос си спечели статута на най-добрия немски халф ... то след ръководството на Байерн ако иска да го задържи , може да се наложи да му предлага договор доста по-близо до тавана на заплатите в клуба в момента .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 май 2014 17:16

Байерн явно не иска да му даде повече пари заради принципите на отбора.
За мен обаче това е неправилно и глупаво.
Не може да изпуснеш един от най-добрите си играчи заради 2 милиона,които не би трябвало да са проблем за БАЙЕРН!
Изглежда,че отбора ще има поне още 1 година да преподпише с Кроос,но ако го изпусне като свободен агент ще е феноменална дивотия!!!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”