Бижутера написа:Miro написа:Miro написа:Ебало си е майката,по-дърварско световно на дали ще има.......
айдееее комунистите се разквичаха![]()
![]()
партията да се намеси и да присъди служебно 3-0 за русняците
Малък съм за комунист умник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Miro написа:Miro написа:Ебало си е майката,по-дърварско световно на дали ще има.......
айдееее комунистите се разквичаха![]()
![]()
партията да се намеси и да присъди служебно 3-0 за русняците
Miro написа:Бижутера написа:petrof написа:Руснаците са с две класи над словенците, обаче има и такива моменти... Сами са си виновни...
глупости. словенците и двата мача показаха по-добра и умна игра, пропуските не са предимство!
Словения спокоино можем да ги бием с добър трениор
Madridist написа:Словения и Словакия са на световно. Кажете ми имат ли играч в Манчестър Юнайтед ? Или някакви супер силни клубни отбори, които редовно играят в Шампионската лига ? Вижда се, че когато има желание и се играе от сърце се постигат резултати. НАд това да помислят някои играчи
Madridist написа:Словения и Словакия са на световно. Кажете ми имат ли играч в Манчестър Юнайтед ? Или някакви супер силни клубни отбори, които редовно играят в Шампионската лига ? Вижда се, че когато има желание и се играе от сърце се постигат резултати. НАд това да помислят някои играчи
Madridist написа:Словения и Словакия са на световно. Кажете ми имат ли играч в Манчестър Юнайтед ? Или някакви супер силни клубни отбори, които редовно играят в Шампионската лига ? Вижда се, че когато има желание и се играе от сърце се постигат резултати. Над това да помислят някои играчи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта