john barnes написа:suareshampion написа:john barnes написа:тренер,той се пази 1 месец да не се контузи,само и само да играе на световното...но явно оня горе гледа и го наказа.нищо,по-добре за нас-хем ще си почине за предсезонната подготовка,че от 3 години не е почивал пълноценно.
майко кви глупости..
добре ,че вие м........ фенове нямате право на глас ,щото още миналото лято щяхте да изхвърлите тоя великан и сега пак щяхме да сме в средата на табличката
тоя великан,още преди да дойде обявих,че ще мачка при нас...ама че се пазеше за световното и играеше ганкиното последния месец,недей да ми отричаш.
Абе ти добре ли си бе ? Абе уж си голям човек а не спираш да говориш глупости и ти като децата мама му стара ?
Как си представяш ,най добрия играч на Ливърпул ,да спре да играе последните мачове ,след като евентуално може да има прекрасната възможност да вдигне титлата и то след цели 24 години и да зарадва феновете и да влезе в историята ? Абе тоя кон много взе да та хапе тебе бе . Ти чувал ли си за спад на формата ,за умора ,за такива неща ? Как да чуеш като не си играл никога футбол. Моля ти се ,това е несериозно и смешно .
Точно пък той ,никога няма да се пести. Смея да твърдя ,че вече го познавам доста добре от изявите му на терена ,от действия ,коментари и т.н..
Още от мача с Норич ,взеха да му се схващат краката накрая и си виждаше ясно умората .
Последния мач с Нюкасъл ,ония дърводелец ,който му удари колянтото най вероятно пък му е предизивикал трамвата и за това ся е в бокса.
Няма да говориш подобни глупости за тоя играч ,който не е спрял да се раздава всяка секунда за тоя отбор.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.