Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот cska-632 » 23 май 2014 11:14

caracol написа:
jermiun написа:
caracol написа:Идването на Тунчев може да означава и друго нещо - че Менди ще заиграе на левия бек, която си е традиционната му позиция. Така си решаваме един от проблемните постове.
Аз също съм доволен от този трансфер.

По-скоро идването му означава, че Менди си заминава :idea:

Дори и така да е, ако вземем добра цена, нямам нищо против. Така ще можем да си вземем не само добър ляв бек, но и футболист за друг пост.

Медни е адски тромав за бек.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2014 11:18

cska-632 написа:
caracol написа:
jermiun написа:
caracol написа:Идването на Тунчев може да означава и друго нещо - че Менди ще заиграе на левия бек, която си е традиционната му позиция. Така си решаваме един от проблемните постове.

Дори и така да е, ако вземем добра цена, нямам нищо против. Така ще можем да си вземем не само добър ляв бек, но и футболист за друг пост.

Апостол да не е по-повратлив на десния бек? За мен те двамата трябва да бъдат продадени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 май 2014 11:24

Red Warrior написа:
motg написа:
Logical person написа:
vaskonti написа:Чудесно. Точно за централни защитници бяхме закъсали, имаме само 7-8.

Не просто сме закъсали, а буквално няма кой да излезе да играе следващите мачове. Менди е наказан 2 мача, Вальо е опериран и не се знае колко ще отсъства, кога ще навакса с подготовката и т.н. За сега само Крачунов е на линия, но и той често страда от контузии. Отделно от това следващия сезон сигурно ще играем между 50-60 мача.

Имаме и юнуши, Чорбаджийски е на много високо ниво, доволен съм от него.
Апата също е централен, явно Менди ще бъде продаден, а и да не е това причината, мястото на Сашо Тунчев е на Армията.
Ляв бек си имаме, момчето от Барселона има перфектна техника и усет към атаката, само играта в защита му куца малко.
Васил Попов също е на добро ниво за А група и трябва да му се дава шанс, а имаме Венци Василев, който става за всяка позиция в защита.
Дано Стойчо не върне Венков, че не мога да го гледам.
Трябват ни само 2ма класни нападатели и сработване на отбора в определен стил, а не както досега да се разчита на Гъргоров и статични положения.

Ръководството възлага големи надежди за финансови постъпления от влизане в групите, а с тези момчета едва ли ще успеем на този етап. Първо трябва да се обиграват срещу отбора на чичо Венци, а не да ги хвърляме в дълбокото.

Чичо, какви групи? В плейофния кръг знаеш ли какви отбори има?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 май 2014 11:27

vaskonti написа:
cska-632 написа:
caracol написа:
jermiun написа:

Апостол да не е по-повратлив на десния бек? За мен те двамата трябва да бъдат продадени.

За Апостол Попов, че това не му е мястото пиша от първия кръг. Менди е по-тромав и отиграванията му са много по-бавни, което на бека няма как да се получи с него.

Ще бъде доста смешно Камбуров да не дойде, а Долапчиев изритан в Македония з асметка на някой нов Сидибе.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2014 11:38

Вратарят на Любимец Радослав Рашков е сред вариантите за лятната селекция на ЦСКА, твърди „7 дни спорт“. Плюс при привличането на стража е, че той ще излезе на „червените“ без пари.

Според изданието „армейците“ опитват да намерят алтернатива на Райс Мболи, тъй като Томаш Черни беше уволнен и другият вратар в състава на ЦСКА е ветеранът Стоян Колев.

Другият набелязан български вратар от ЦСКА е юношата на „червените“ Иван Караджов. Той обаче има действащ договор с Берое.

:lol:
[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 май 2014 11:48

Рашков в Любимец блестеше със спасяванията си. Добър вратар е.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2014 12:04

Какво значи блестял е? Анатоли Господинов кога ще започне да играе? Да не стане като с Владо Стоянов - да го изгоним и след 4-5 години да цъкаме и да се чудим защо не си е при нас, а при някой пряк конкурент? Рашков ли ще го гласим за титуляр като се откаже Стоян Колев?
Разбира се, вероятно тоя новина е партенка, но все пак...
[/center]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 23 май 2014 12:47

Задава се шампионска селекция с евентуалното връщане на Камбуров и Бандата.Ясно е,че пара за класа няма,но с опитни играчи и с мъжкари ще сме основен конкурент.Аз съм за връщането на доказаните бойци.Видя се,че с опит и повече желание става!!!
Изображение Изображение

[url]Така ги виждам нещата,ако,разбирасе, тези трансфери се осъществят ще ни трябват само ляв бек и нападател[/url]
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 май 2014 12:58

Долапчиев много хубаво си го видял на дясното крило, но 1во той не е за там, а и второ решиха да го преодстъпят защото имаме много нападатели и той ни е в излишък. :lol:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 23 май 2014 13:11

Pichichi написа:Моето мнение: М'Боли и Менди са за продаване!
Тунчев,В.Илиев,Крачунов плюс Попов и Василев са 5 опции за централен защитник. Менди е единствения от който могат да се изкарат
пари значи логиката сочи че трябва да го продадат. М'Боли лично аз никога не съм му бил голям фен, даже Черни ми се струваше
по-добър от него като отбелязвам че и 2-та са много леви в играта с крака. Ст.Колев си е супер вратар!
Резерва определено може да му е някой младок.
Относно нападателя на мен Камбуров ми харесва, В.Христов ми е много спорен за 5 г. в А група има 27 гола, дори Делев има
повече от него и е 1 г. по-малък. Да не говорим че Делев сигурно ще им излезе без пари а и Стойчо го познава, на мен ми се струва
че пак ще го приберат.

И аз се съмнявам в качествата на бат' Венци, а Спаско започна да си връща формата...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “Архив”